GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

7. Főzd megfelelően a zöldségeket


Adj a vízhez annyi sót, hogy a víz olyan legyen, mint a nyári tenger. Amikor egy kicsit erősebben fűszerezed a vizet, amiben főzöl, a zöldségek ásványi anyagokban gazdagabbak lesznek, hisz a só a vízben feloldódik, és könnyebben felszívódik. Ilyenkor egy belülről kifelé való fűszerezés történik, így a zöldségek továbbra is élénk színűek maradnak, gyorsabban elkészülnek, és kevesebb tápanyagot veszítenek.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL