GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

6. Használj néhány klasszikus fűszerkombinációt


Van a világon néhány igazán klasszikus ízkombináció. Ismerj meg egy maroknyi alapvető technikát ahhoz, hogy biztonságosan tudj párolni, sütni, grillezni. A fűszerek kötik össze ugyanis a világon az embereket. A bárányt párolhatod marokkói módra egy éjszakán át, de alkalmazhatod a provence-i technikát vagy a görögökét is. A csicseriborsó ezzel szemben Indiában népszerű, vagy éppen Mexikóban.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL