GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

5. Sózd be korábban az ételeket


Adj az ételekhez sót, akár már egy nappal előtte, mielőtt főznéd, vagy párolnád, és fűszerezd úgy, mint a profi szakácsok. Persze, nem lehet mindent előre besózni, de a húsokat nyugodtan. Ha az élelmiszer megfelelően fűszerezett belül, akkor valószínűleg nem kell állandóan emelgetned a sótartót az asztalon, hogy az utolsó pillanatban ízesítsd az ételt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL