Hozzávalók
- 3 evőkanál liszt
- 2 evőkanál barna cukor
- 2 teáskanál kakaópor
- 1/4 teáskanál sütőpor
- 3 evőkanál tej
- 1 evőkanál vaj
- 1/4 teáskanál vaníliás cukor
- tejcsokoládé ízlés szerint
Elkészítés
Fogj egy porcelán bögrét (250 ml), és keverd össze benne a lisztet, a cukrot, a kakaóport, a sütőport, a tejet, a vajat és a vanília cukrot. A csokoládét reszeld le, és szórd meg vele a tészta tetejét. Tedd be a mikróba kb. 45 másodpercre, majd hagyd hűlni néhány percig, és élvezd az isteni finom tortát!
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK