Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 200 ml zsírszegény tejszín
- 200 g kókuszreszelék
- 300 g tejcsokoládé
- 85 g cukor vagy édesítő
- 50 g vaj
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
Olvaszd fel a vajat alacsony lángon, majd add hozzá a cukrot és a tejszínt (ne hagyd felforrni). Keverd bele a kókuszreszeléket, és alaposan elegyítsd össze az egészet. Öntsd a keveréket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és tedd a mélyhűtőbe egy órára. Mikor megszilárdul, vágd fel rúdformára, és tedd a hűtőbe egy éjszakára. Másnap készíts csokoládé bevonatot: lobogó vízfürdő felett olvaszd fel a csokoládét, add hozzá az olajat. Mártsd bele egyenként a kókusz rudakat, majd hagyd állni, hogy megdermedjen rajta a csokoládé.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK