Hozzávalók
1 cs orsótészta
1 kis pohár tejföl
1 tk mustár
1 kis üveg gomba
20 dkg sonka
20 dkg sajt
só, bors, oregánó, bazsalikom
Elkészítés
A tésztát a szokott módon megfőzzük és egy kivajazott, zsemlemorzsával megszórt kisebb méretű tepsibe öntjük. A tejfölt a mustárral, kevés sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal kikeverjük, és a tésztára öntjük. A sonkát apró kockákra vágjuk és a tejfölös tésztára szórjuk a gombával együtt. Végül az egész tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben 10-15 perc alatt sütjük, míg a sajt rá nem olvad a tészta tetejére.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK