Szabó Anna
A paprikát, a paradicsomot és az uborkát szobahőmérsékleten érdemes tárolni. A paprika elveszti a rugalmasságát, ha hűtőben tárolod, míg az uborka és a paradicsom nyálkássá válik. A gyümölcsöket és a zöldségeket sem szabad hűtőben tárolni, amíg meg nem értek. Ellenkező esetben ugyanis sokkal gyorsabban romlanak meg.
Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nehezebben képesek megőrizni a gyümölcsök és a zöldségek az aromájukat és frissességüket. Ha szeretnéd, hogy tovább megmaradjon a jó ízük, akkor azt, amit feltétlenül hűtőben szeretnél tartani, tárold inkább a hűtő azon részében őket, ahol a hőmérséklet valamennyivel magasabb.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK