Talán furcsán hangzik, de sokkal jobb, ha nem mosod meg a zöldségeket és a gyümölcsöket, mielőtt berakod a hűtőbe vagy a spájzba. Ha valami piszkos, akkor töröld meg száraz ruhával vagy törlőkendővel. A mosás ugyanis eltávolítja a természetes védőréteget, emiatt megpenészedhet és hamarabb megrohad. Inkább tartsd száraz helyen ezeket az élelmiszereket, a nedvesség ugyanis csupán penészedést okoz. Ezt könnyen ellensúlyozhatod úgy, hogy papírtörlővel béleled ki a ládákat, amiben a gyümölcsöt és zöldséget tárolod – ez felszívja a fölösleges nedvességet, és megakadályozza a rothadást.
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK