FÉSZEK

Világítsd be az otthonod - Teremts ősszel is nyári hangulatot!

Beleléptünk az őszbe, és ezzel egyre inkább csökken a napos órák száma is. Hamarosan azt vesszük észre, hogy többször, mindinkább hosszabb időre kell felkapcsolnunk otthonunkban a villanyt. Ha azonban jól helyezzük el a lámpákat és a megfelelő fényforrást választjuk ki az egyes helyekre, visszacsalhatjuk egy kicsit a napfényt a mindennapokba.

 

{KEPGALERIA}

Mint látjuk a variációk száma végtelen, pedig jóformán bele sem merültünk a témába. Nem kerültek szóba az inkább dekorációt szolgáló sólámpák, lávalámpák, nem mutattuk be azt sem, hogy milyen érdekes hangulatot lehet teremteni az akvárium megvilágítását kihasználva. Ne féljünk új, meglepő dolgokat kitalálni lehet, hogy éppen egy jól elhelyezett lámpa fogja visszahozni a nyarat a szobába.

 

Központban a csillár

Néhány tíz évvel ezelőtt mikor lecseréltük a fémből készült gyertyatartós fényforrásokat az akkori csillárokra, alig néhány különböző modell közül lehetett választani. Ma már elképesztő mennyiségű eltérő anyagú, formájú, nagyságú, színű világító eszközből választhatunk, ha betérünk egy lámpaboltba, vagy megvizsgáljuk egy internetes áruház kínálatát. Ha nincs határozott elképzelésünk, hogy mit szeretnénk vásárolni, lehet, hogy érdemes ellátogatni egy szaküzletbe, ahol hozzáértő segítséget kaphatunk. Mielőtt elindulnánk, szerelkezzünk fel sok-sok információval, hogy hova, mekkora helyiségbe szeretnénk a csillárt, mennyi és milyen nagy ablakok vannak a szobán - ezek mind-mind befolyásolják, hogy melyik a nekünk való fényforrás. Így már csak azt kell majd eldöntenünk, hogy melyik tetszik a legjobban, és áll a legközelebb az ízlésünkhöz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL