FÉSZEK

Varázsold át otthonod fillérekből!

Ahelyett, hogy sok pénzt költenél lakás-átalakításra (és mindenfélével telezsúfolnád életteredet), használd azt, amid van, csak felfrissítve. A bútorok új elrendezésével és „csináld-magad” felújítással sokféleképpen átalakíthatod otthonodat, ez a megoldás nem is kerül sokba.

 

Mindenkire ráfér néha a lakás-átalakítás, és jó kísérletezni dekorációs ötletekkel, de mint a legtöbb embernek, az otthoni költségvetés nem enged meg mindenféle szeszélyes ötletet. Ha készen állsz az otthonod átalakítására, anélkül, hogy ráköltenél bármennyit is, akkor most itt az ideje, hogy felújítsd! Használd, amid van, dekorálj, újíts fel, keress otthonodban rég elfeledett kincseket, s ezeket nézd új szemmel. Ezekkel a lépésekkel kezd:

• Járd körbe a lakásodat, fedezz fel minden sarkot és repedést, hogy elfeledett tárgyakra lelj. Jegyezz fel mindent, amit kell, javíts meg.
• Fotózz le mindent. Így könnyebben és gyorsabban meglátod, hogy mutat valami, mintha a bútorokat szobából szobába tologatnád.
• Ne csak zsúfolj, selejtezz is közben. Ha egy bútordarab, vagy egy dekorációs elem rossz irányba viszi az összképet, távolítsd el, tedd másik szobába, fesd be vagy add el – de ne hagyd ott.

 

{KEPGALERIA}

 

Mondd el nekünk, hogy melyik dekorációs tippünk volt a leghasznosabb, illetve leginkább költségkímélő!

 

 

Rendezd konyhádat csinos tárolókba!

Tálak, tejszínes edények, süteményes tálcák és felszolgáló tálcák mind csodálatos tárolóeszközök mindenféle dolog számára az ékszerektől és a sminkecsetektől az irodai eszközökig és a levelekig.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL