FÉSZEK

Alakítsd át a hálószobádat a feng shui szerint - Jobban fogsz aludni, és javítja a párkapcsolatodat

A feng shui egy ősi kínai módszer, mely segít kiegyensúlyozottá tenni az otthonodat, és különösen érdemes figyelmet fordítani a hálóra is. Ha ugyanis megfelelően van berendezve, elősegíti a szerelmi életed harmóniáját, emellett eloszlatja a negatív energiákat, szabadon áramolhat a jótékony energia, azaz a chi. 

.

4.  Az ágy legyen az ajtóhoz közel

Az ágyat ne helyezd közvetlenül az ajtó mellé, de lehetőleg vele szembe sem. Az a legjobb, ha valahogy átlósan helyezkedik el az ajtóhoz viszonyítva. Közvetlenül ne legyen az ágyad mellett az erkélyajtó, szekrényajtó, a terasz vagy a fürdőszoba ajtaja, mert vagy túl sok chi áramlik az ágyad felé, vagy elfolynak a pozitív energiák. Legjobb, ha a falhoz tolod az ágyat, az ajtó pedig az ellenkező sarokban van.

  • Ha túl közel van az ágyad az ajtóhoz, akkor mindig megzavarhat valami kellemetlen meglepetés. Minél távolabb van, annál inkább fel tudsz készülni a rád leselkedő dologra.
  • Ideális esetben, amikor felkelsz, azonnal a látóteredbe kell esnie az ajtónak, hogy úgy érezd, te irányítod az életed eseményeit.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL