FÉSZEK

Alakíts ki egy nyugodt helyet az otthonodban - 3 lépés, és máris kész!

Nemcsak a csöndes, befelé forduló embereknek van szükségük egy nyugodt zugra az otthonukban, hanem mindenkinek. Mert igenis mindenki vágyik egy biztonságot adó, harmonikus és megnyugtató helyre, ahová visszavonulhat, feltöltődhet, miután a külvilág nyomását kívül akarja hagyni.

Ideális tér


A gondolkodás és elmélyülés ideje alatt általában jól kiismered a saját preferenciáidat. A kellő önismeret szükséges ahhoz, hogy ideális pihenőhelyet alakíts ki, különösen azért, mert nem csak a lakberendezési elveket kell figyelembe venni, hanem a szubjektív kapcsolódást a színekkel, tárgyakkal és formákkal. A színhez való vonzódás annyira személyes, hogy még a pszichológusok sem tudnak megegyezni abban, hogy egy-egy szín hogyan hat az emberre. Az agykutatók még mindig tudják egyértelműen, hogyan reagál az ember a vörös színre.


A fény is ellentmondásos. Vannak emberek, akik úgy érzik jól magukat, ha nincsenek ablakok, mások pedig szeretik a félhomályt. Fontos azonban az egészséges elszigetelődés, emiatt érdemes létrehozni kisebb „gondolkodó sarkokat” a lakásban, ablakmélyedések közelében, fotel melletti polcokkal. Tegyél ide olyasmi tárgyakat, amik rólad szólnak és gondolatokat

generálnak. Vannak, akik fotókat helyeznek el ezekre a helyekre, mert rengeteg emlék jöhet elő, ha rájuk pillantasz. Keress olyan tárgyakat, amelyek összekapcsolnak a legbelsőbb éneddel.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL