FÉSZEK

6 skandináv nappali ötlet, mely igencsak elkápráztatott bennünket

Ha otthonossá szeretnéd tenni a lakásodat, a skandináv lakberendezési stílus lehet a legmegfelelőbb számodra. A meleg, megnyugtató skandináv formatervezés letisztult és modern, de mégis barátságos.

Nagy hangsúlyt fektetve a fényre és a textúrákra, a skandináv dekor tökéletes választás arra, hogy bármilyen életteret feldobj, mérettől függetlenül. A minimalizmus nővére ugyanis arra összpontosít, ami igazán számít és csökkenti a rendetlenséget, mely nem tesz hozzá az otthonodhoz. Ha tökéletes svéd lakberendezési inspirációkat keresel, akkor az alábbiakban bemutatott 6 skandináv nappaliból meríthetsz ötleteket.

1. Próbáld a helyiséget fényekkel telivé varázsolni

Nincs egyetlen szabály a skandináv dizájn követésére, de sok skandináv otthon a semleges színekre összpontosít. A képen látható fehér stílus letisztult és egyszerű, de a helyiségben található bútorok, textúrák miatt mégsem tűnik hidegnek vagy kórházinak. A hűvös fehér árnyalatok által otthonod egyszerre lehet fényekkel teli, nyitott és szellős. A fehér szín párosítása a természetes fával pedig melegséget hoz a szobába.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL