FÉSZEK

4 jele, hogy az otthonod a negativitás és a stressz forrása

Ha egy kicsit is belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy ha negatív energiák vannak jelen az otthonodban, azok bizony hatással vannak az életedre. A Feng Shui magában foglalja a régi energia kiküszöbölését, lehetővé téve az új, friss energia belépését a térbe, kiegyensúlyozva az életed.

A gyakorlatban a Feng Shui ugyanolyan fontos szerepet kell hogy játsszon, mint a tavaszi nagytakarítás, vagy a lakberendezés. 4 egyszerű módja van, hogy az otthonod hozzájáruljon a benned rejlő haraghoz, stresszhez és negativitáshoz, és most meg is mutatjuk, hogyan kerülheted el ezeket a gyakori hibákat.

2. A levegő legyen tiszta és illatos

A növények tisztítják a levegőt, elnyelik a toxinokat, és az elektromos eszközök által kibocsátott szennyezéseket. A sok kicsi növény rendetlennek tűnhet, inkább válasz nagyobbakat, olyanokat, melyek kevés karbantartást igényelnek. A levegőnek metaforikus értelemben is tisztának kell lennie. Emlékezz, az energia mindenütt jelen van. Gondolj erre, mikor veszekszel a pároddal, gyerekeddel, akár telefonon, ez a negatív energia mindig a házban fog keringeni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL