FÉSZEK

10 mesés ötlet, amivel dekorálhatod a ház kültéri részét és az udvart - Ízléses, mégis takarékos

Biztosan te is számos teraszt és udvart láttál már tele szebbnél-szebb bútorokkal, melyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. A minőségi dekorációt persze meg kell fizetni, ám aggodalomra semmi ok, rengeteg „Csináld magad” ötlet létezik, melyek könnyen kivitelezhetők és viszonylag olcsók.

Nem csupán szebbé varázsolhatod a teraszt és a kültéri részeket, hanem úgy alakíthatod ki a saját mikrokörnyezetedet, hogy valóban otthonos és hangulatos legyen. Hasonlóan működik ez, mint a lakásban lévő belső tér kialakítása, és azért válik be, mert ezáltal megjelenítheted a saját stílusodat. A terasz dekorációján át, a verandával kapcsolatos ötletekig, bármit kipróbálhatsz.

{KEPGALERIA}

Dobd fel a bejáratot néhány dekorációs elemmel

Ez nem csupán arról szól, hogy megfelelő-e a járdaszegély, az ördög ugyanis a részletekben rejlik. Ha például a házszám kissé olcsóbb és műanyag verzió, akkor máris elillanhat a tökéletes összkép. Számos módja van annak, hogyan dobhatod el, ám érdemes pár dologra odafigyelni.

Ügyelj arra, hogy a számok stílusa megfeleljen a lakás korának és stílusának.  Érdemes megvilágítani a házszámot, kültéri világítással, hogy láthatóbb legyen. Legyen egyszerű, ízléses és könnyen olvasható. Vannak ugyanis olyan túldíszített házszámok, amelyeket távolabbról már lehetetlen elolvasni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL