FÉSZEK

10 dolog, ami által boldoggá tesz a bekuckózás - Élvezd akár a legkisebb helyen is!

Képzelj el egy kényelmes ágyat, tele puha párnákkal és takarókkal, egy csésze frissen főzött teát és kedvenc könyvedet, miközben a háttérben ropog a tűz. Ez a hygge, melyet valószínűleg már számtalanszor tapasztaltál, csak nem ismerted a szót.

Talán már te is hallottad az utóbbi néhány évben népszerűvé vált "hygge" kifejezést, azonban ezt a dán fogalmat nem is olyan egyszerű megérteni. A nagyjából "hoo-ga"-nak ejtendő kifejezés nem határozható meg egyetlen szóval, hanem inkább az általános kényelem érzetét írja le.


Számos módja létezik, hogy a hygge-t elérjük a lakásunkban, a hangsúly az otthoni szeretetteljes, meleg és nyugodt környezet megteremtésén van. A hygge legjobb része az, hogy eléréséhez nincs szükség egy óriási házra. Sőt, egy kuckóban talán még könnyebb elérni a hygget. Ha szeretnél az otthonodba csempészni egy kis dán nyugalmat, akkor a következő sorok neked íródtak!
 

1. Gyertyák = azonnali hygge

Az egyik legegyszerűbb módszer a hygge elérésére, ha hangulatos, jó illatú gyertyákat gyújtunk a lakásunkban. A gyertyák nélkülözhetetlenek a hygge élményéhez, az egyik legegyszerűbb módszert jelentik a melegség hozzáadására egy kuckóban. Rendezd el őket kedved szerint a könyvespolcra, dohányzóasztalra vagy egy fürdőhöz, és máris megtapasztalhatod ezt a csodás életérzést.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL