EZOTÉRIA

Mit látsz meg elsőként a képen? – A válasz felfedi, miben rejlik az erőd, ha szerelemről van szó

Mindannyiunkban lakozik egy „bátor én”, aki csak arra vár, hogy kitörhessen. Annak érdekében, hogy rájöjj, a te bátorságod, és erőd miként mutatkozik meg a párkapcsolatban, csak ezt az egyszerű tesztet kell elvégezned.

A sikeres párkapcsolatok nem csak megtörténnek. Persze, lehet, hogy szimplán összetalálkozol valakivel, és már fel is lobban a láng. Mielőtt viszont komolyra fordulnának a dolgok, el kell kötelezned magad a párkapcsolathoz, ami a közhiedelemmel ellentétben nem mindig egyszerű, egyértelmű és szórakoztató. De akkor miért tesszük? Azért, mert egy gyümölcsöző kapcsolat, illetve egy olyan emberrel való kötelék, aki az életénél is jobban szeret minket, megéri az összes nehézséget és göröngyöt.

Egy hosszú távú kapcsolathoz szükség van türelemre, kommunikációra és kedvességre. Ugyanakkor van még egy tulajdonság, amit nem gyakran asszociálunk azzal, ami jó partnerré tesz valakit: ez a bátorság, az erő felismerése. Nos, ha felkészültél, akkor tudd meg, miben rejlik az erőd, ha szerelemről van szó!

Vess egy pillantást az alábbi képre, és jegyezd fel, mi ragadja meg először a tekinteted. Utána keresd meg azt a kártyalapot, amelyen az adott részlet szerepel, és olvasd el a hozzá tartozó választ!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL