EZOTÉRIA

Milyen változáson mész keresztül 2018-ban? - Lady Nada, a Felemelkedett mesternő válaszol

Lady Nada az "Átváltozás Istennője", a hatodik sugár, az asztrális szint uralkodónője. Aki hozzá fordul, annak segít az intuíció, a telepátia és a bölcsesség fejlesztésében. Ám az Átváltozás Istennőjeként hatással van az ember testére és lelkére is egyaránt, így azt is megmondhatja, hogy ebben az évben milyen változásokon mész majd keresztül!

 

Lady Nada a tevékenységét az asztrál síkon végzi, és mindenkire hatással van, ugyanis az embereket az eszükön és a szívükön keresztül érinti meg. Emellett gyógyulást hoz a szeretete által. De segítséget nyújthat abban is, hogy az ember tudjon szeretetet adni, és elfogadni. Továbbá a nőiesség, és az anyaság szentségével is kapcsolatba hozható. De most az Átváltozás Istennőjeként elárulja neked, hogy milyen változásokra számíthatsz ebben azt évben!


Húzz egy kártyalapot, és fedezd fel, mit jósol neked Lady Nada erre az évre!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL