EZOTÉRIA

Jósolj a Ji Ching segítségével - Kattints a jóslatért!

Ji Csing a kínai kultúra egyik legrégibb és legfontosabb írásos emléke, több évezredes bölcsesség sűrűsödik benne. Egy olyan orákulumgyűjtemény, melynek eredete a homályba vész, ezért lengi körül oly sok misztikus legenda.

 

A világban folyamatosan változik minden, erre az alaptételre épül a Ji Ching, a Változások könyve. A mozgás törvényszerűségeit tárja fel, így nyújt segítséget a kérdezőnek. A történelem során a jelentősebb döntések meghozatala előtt még a császárok, hadvezérek is rendszeresen tanulmányozták, és a neves pszichiáter, Jung is gyakran használta.

A Ji Ching valójában nem is jóslább, inkább valamiféle tanácskérés. A hexagramok ugyanis arra mutatnak rá, hogyan kell kezelni egy helyzetet. Ji Csing rávezeti használóját a sors működésére és a helyes gondolkodásra. Olyan rendszer, amely szimbólumok segítségével magyarázza meg, miként történnek a dolgok a világban, az emberben, és az emberi kapcsolatokban.

A Ji Ching összesen 64 jelből áll, melynek alapja az a 8 ősjel, amelyekkel a mostani jóslásban fogsz találkozni.

Kattints egy kártyalapra és olvasd el, hogy mit tanácsol számodra!

 

 

  

  

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL