2014. április 20. - Tivadar
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték A hónap témája: húsvét Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 20. - Tivadar
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Angyaliskola

Korábbi cikkeink a rovatban »

Angyali üzenetek tavaszra

A tavasz magával hozza a balzsamos reggeleket, a rég hallott madárcsicsergést, a földből kukucskáló hóvirág hordozta üzeneteket, és az áhított napsütést. Ahogyan változnak az évszakok, úgy változnak teendőink is. Angyalaink is nehezebben tartanak lépést ezzel a tempóval, ezért érdemes jobban figyelni arra, hogy mire hívják fel a figyelmünket - ezt mutatják tavaszi üzeneteik.

tovább »

A március hónap feladata

Március a Kos csillagkép hónapja, uralkodó bolygója, a Mars, a Teremtő által alá rendelt angyala: Malchidiel Angyal! Ismerjük hát meg Őt, Malchidielt – az önbizalom angyalát, és tudjuk meg, miért és mikor fordulhatunk hozzá!

Kutasd a jövő emlékeit angyalaiddal

Ritkán vagyunk képesek kikapcsolni a hétköznapok monoton zsongását, állandó mozgásban, rohanásban vagyunk. Ilyen tempóban angyalaink vért izzadva próbálnak lépést tartani velünk, ám üzeneteik sokszor süket fülekre találnak. Pedig ahogyan fel tudjuk idézni a már múltba merült emlékeinket, úgy érkeznek „emlékképek” a jövőből is, csupán rá kell hangolódni ezek vételére. 

Angyali üzeneted érkezett

Nehezen veszed az angyali jeleket? Gondot okoz az értelmezésük? Íme, őrangyalod aktuális tanácsai, mivel könnyíthetsz a zord téli napokon, hogy gyorsabban és hasznosan teljenek. míg a tavasz újra felmelegíti a szíveket. Találj vissza a boldogsághoz belső békéd helyre állításával, vagy alapozd meg vidám hangulatodat a jövő tervezésével.

Angyalok között - napnyugtától napkeltéig

Talán még duruzsol a tv, utolsó köreit futja a mosógép, te gondolatban már a másnapi ebédet készíted, és közben átfutnak a fejedben a gondolatok: mire lesz szükség a következő napon – hiszen holnap is lesz nap. Elvégzel mindent, majd fáradtan zuhansz be az ágyba. Ám ne hunyd még le a szemed, hiszen ez a nap legfontosabb pillanata – éld hát meg.

Angyali üzenetek 2014-re

Vitathatatlanul magunk alakítjuk a sorsunkat, cipeljük terheinket, várjuk a csodát, álmodjuk álmainkat. Mindeközben segítő angyalaink szorgosan dolgoznak, hogy mindenből kihozzuk a maximumot. Szeretnéd tudni, mik lesznek 2014 legfontosabb élményei, feladatai számodra?

Angyalok a Szeretet ünnepén

Karácsony van, bizonyára minden tökéletes otthon. A lakás szép, a fa fel van díszítve, az asztal megteríteve és telerakva minden földi jóval, amit a család költségvetése megengedettl. Mindent kutya futtában csináltunk, de lélekben máshol voltunk.

Állj meg egy percre - Angyali üzeneted érkezett!

Néha elég egy sóhaj, egy pillanatnyi szünet, hogy más színben lássuk életünket. Angyalaid figyelmeztetnek, tedd a szívedre a kezed: mikor gondoltál utoljára rájuk? Mert ők folyton figyelik lépteidet, és igyekeznek apró jelekkel, üzenetekkel egyengetni rögös útjaidat.

Kezedben a jövőd - közelebb, mint hinnéd!

Sokszor olyan jó lenne egy menedzser, aki segítene meghozni a ránk váró döntéseket, de szimplán az is elég lenne, ha nálunk kicsit előbbre látna az időben, vagy felismerné a ránk leselkedő veszélyeket. Miért ne lehetnél te a saját magad menedzsere? Angyalaid ebben is segítségedre sietnek, csupán az inga használatát kell megtanulnod!

Angyalok itt és most

Életünk során a nehéz helyzetekben gyakorta keressük a kapcsolatot angyalainkkal. Amit sokan elfelejtenek, hogy ők mindig mellettünk állnak, csendben figyelnek és támogatnak, közbelépnek, ha épp szükségünk van rájuk. Soha sem tudhatod, hogy egy megmagyarázhatatlan érzés mögött nem angyali jelzése áll-e.

Vigyázz kész szerelem! - Angyalokkal

Várod már a Valentin napot? Ha szeretnéd, hogy terveid meghozzák a várt hatást, esetleg még bizonytalan vagy, hol és hogyan kápráztasd el a párodat, bízd magad az angyalokra. Boldogan segítenek abban, hogy tökéletes legyen az szerelem ünnepe. 

A február hónap feladata

Február a Halak csillagép hónapja, uralkodó bolygója, a Neptunusz, a Teremtő által alá rendelt angyala: Barchiel Angyal! Ismerjük hát meg Őt, Barchielt - az együttérzés angyalát, és tudjuk meg, miért és mikor fordulhatunk hozzá!

Angyali védelmi praktikák

Mind azt szeretnénk, ha reggel a felkelő nap fénye izgalmas feladataink, sikereink és boldogságunk előfutára lenne. Ám nem ritka, hogy gyomorgörccsel kelünk, ami sokszor látszólag ok nélkül végig kíséri egész napunkat. Mit tehetsz ez ellen? Tárd fel a probléma gyökerét és cselekedj!

A január hónap feladata

A spiritualitás megértése egyszerű… Januárban kérd Uriel segítségét, hogy elvégezhesd a hónap feladatait! Kérd, hogy megvilágosítsa a nyilvánvaló és a láthatatlan összefüggéseit!

Légy angyal - könnyebb, mint gondolnád!

Angyalaink önzetlen segítsége felbecsülhetetlen érték. Egy segítő kéz, amikor a legnagyobb szükség van rá, egy mosoly, ami átlendít a nehéz pillanatokon - ugye milyen csekélységnek tűnik? Aki nem érti, milyen fontosak ezek a pillanatok, annak szürke és sivár a világa. Pedig nagyon könnyű megszínesíteni…

Angyali feladatok decemberre

December a Bak hava, uralkodó bolygója a Szaturnusz. A Teremtő által alá rendelt angyala Nadiel! Ismerjük hát meg a Vándorok angyalát, és
lássuk, miben lehet segítségünkre az év utolsó hónapjában.

A csend sokkal beszédesebb, mint hinnéd - angyalaid üzenete

Angyalaid számára te vagy a legfontosabb, Őrangyalodnak te vagy az Univerzum közepe. Folyton azon munkálkodnak, hogy életed során mindenben segítségedre legyenek. Ha szeretnéd tudni, milyen üzenet vár rád, kattints arra a kártyára, ami legjobban vonzza a tekintetedet!


Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Taoista fogyókúrás módszer - Wu wei diéta

Taoista fogyókúrás módszer - Wu wei diéta

A diéta fogalma a legtöbb emberben szorosan összefonódott a lemondással, szenvedéssel. A kínai taoista filozófia legfontosabb tanítása a Wu Wei, a „nem cselekvés” elve. Kiderült, hogy e felfogás remekül alkalmazható a diétázásnál is.

Tovább »
Lenyűgöző fotókon Ázsia mesés pagodái

Lenyűgöző fotókon Ázsia mesés pagodái

A kínai és japán tájkép szinte elképzelhetetlen díszesen faragott pagodák, kecses pavilonok, és felfelé kunkorodó, szárnyas tetejű templomok nélkül. Ezek a jellegzetes építészeti alkotások teszik olyan meseszerűvé Délkelet-Ázsiát.

Tovább »
Két fülem van, és szatyor vagyok...

Két fülem van, és szatyor vagyok...

Amikor valahol ledózerolnak egy sporttelepet, akkor az erősebbik nem tagjai azért könyörögnek, hogy vagy benzinkút, vagy több emeletes irodakomplexum épüljön a helyére. De semmi esetre sem pláza. Mert oda el kell kísérni a barátnőt vásárolni. Azt pedig nagyon, de nagyon nem szeretjük…

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép