HIRDETÉS
2014. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: hurrá, nyaralunk! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Ezer éves titkokat rejtő amulettek üzeneteit hoztuk el - Neked!

Az ősi Egyiptom szakrális szimbólumai ma is képesek útba igazítani minket, hiszen életünk, szerelmeink, vágyaink és félelmeink egy tőről fakadnak - törékeny emberi létünk tesz oly kiszolgáltatottá bennünket az élet nagy viharaiban. Szeretnéd tudni, mire figyelj, mi vár rád?

tovább »

Így szeretsz te - a nyári égbolt árulkodik!

Ahány nő, annyi féle - hangulatunk olyan, mint a változó nyári égbolt. Egy valami mégis közös bennünk: ha szeretünk azt teljes szívünkkel, lényünk minden rezdülésével tesszük. Személyiségünk olyan sokrétű és összetett, mint maga az Univerzum, érzéseink hullámzóak pillantásunk pedig hol perzsel, hol fagyaszt. Te hogyan szeretsz?

A Szent Iván éji máglya jóslata - Neked

Ahogyan a természetben sok minden előre látható, úgy a sorsunk is sokszor előre jelzi, milyen lépésre érdemes jobban odafigyelni, jobban megtervezni. Nézz bele a jövődet mutató Szent Iván éji máglyába, és higgy a tűz erejében, ami felégeti a régit, hogy a helyén teret adjon valami izgalmasnak, valami újnak!

A tengerek bölcsessége egy kagyló hangján keresztül

Aki nem szűnik meg játszani, annak kezében az örök fiatalság kulcsa. Mi arra bíztatunk, játssz velünk! Válassz egy kagylót, ami kellemes érzéseket támaszt benned, esetleg egy kedves emléket idéz fel, mi pedig megsúgjuk, mit üzen neked.

Pozitív vagy negatív hős lennél?

A pozitív és negatív tulajdonságaink többnyire egyensúlyban vannak. De ha mégsem, környezetünk akkor is csak ritkán és árnyaltan mer színt vallani, mikor viselnek nehezen minket. Válassz az alábbi kártyák közül és töprengj el azon, mitől vagy mégis fontos és szerethető a többiek számára. Mert ne feledd, az éremnek mindig két oldala, van.

A holnap olyan lesz, amilyenné teszed!

A világ folyton változik, csupán egy dolog állandó. Mégpedig az, hogy ugyanazt kapjuk vissza a sorstól, amit mi magunkból adunk. A karmát újra és újra felfedezik, és újra értelmezik az emberek. Nem véletlenül, hiszen történjen bármi, mindig van lehetőségünk javítani vagy alakítani a sorsunkon, jövőnkön.

Így javítsd meg a csakráidat

Tavasszal általában leseperjük a téli szürkeséget a közérzetünkről, vidám színekkel gyógyítjuk a lelkünket - épp csak azt nem tudjuk sokan, hogy a visszatérő problémákat célirányosan is tudnánk kezelni. Javítsd meg tested energiaáramlását, mondj búcsút a visszatérő negatív döntéseidnek és figyeld, milyen javulást hoz életedbe, ha megjavulnak a csakráid.

Találd meg az indiai szerencse szimbólumodat!

Indiában a szerencse szimbólumoknak igencsak nagy jelentőséget tulajdonítottak. Mindegyik jelképnek van egy mélyebb jelentése, és a személyiségedről is sok mindent megtudhatsz általuk. Nézzük, melyik a tiéd?

Mit súg neked a tavasz tündére?

Az első meleg fuvallatra a legmorcosabb ember is reménykedve húzza mosolyra az arcát. Vége a hideg, hosszú téli estéknek, újra csivitelnek a madarak. Rád hogyan hat a megújulás évszaka? Tudatosan éled meg, előre tervezel? Vagy csak élvezed a tavasz adta örömöket? Hallgass a tavasz tündérére!

A szem a lélek tükre - Személyiségteszt

A szem a tisztaságot, a fókuszt és a célt szimbolizálja, mélyen belenézve olvashatunk is belőle. Szórakoztató személyiségtesztünkből sok mindent megtudhatsz személyiséged rejtett titkairól.

Lépj be a személyiséged titkos ajtaján és fedezd fel a titkot!

Válassz ki egyet az itt látható titokzatos ajtók közül, és fedezd fel, mi rejlik mögötte. Ha elég bátor vagy, és belépsz valamelyiken, az ajtó felfedi személyiséged rejtett oldalát.

Lelked besúgói a visszatérő álmok

Vannak olyan álmok, melyek sokáig veled maradnak, miután felébredtél. Nézd meg mit jelentenek ezek az álmok! Kattints arra a kártyára, mely álomkép – vagy az alatta lévő kulcsszavak – leginkább jellemző álmaidra!

Formabontó önismeret - Az ábrák elárulják lelked titkait!

Bizonyára veled is előfordult már, hogy egy-egy tárgyon „rajta felejtetted” a szemed. Miközben nem érted, miért történik ez, sokat elmond jellemedről, a világról alkotott elképzeléseidről. Absztrakt képeink tükröt tartanak eléd, hogy jobban megismerhesd önmagad!

Spirituális füstölők - melyikre van szükséged?

A szertartások nagyon fontosak a spirituális átlényegüléshez. Mindennek az alapja a hit - az egészségé a sikeré vagy a boldogságé is. A füstötlők ebben az átlényegülésben (is) segítenek nekünk, de ha utána járunk, láthatjuk ennél sokkal többet kapunk tőlük.

Melyik tündér vigyáz rád?

Mindannyiunk születésekor eljön hozzánk egy tündér, és áldását adja ránk. Életünk során pedig olykor visszatérnek hozzánk és teljesítik néhány kívánságunkat. Vajon hozzád melyik tündér jön el?

Életutad útjelző táblái - szakrális szimbólumok

Mindenkinek vannak visszatérő problémái, sőt olyan tárgyak, álmok, szimbólumok, melyek élete során állandóan megjelennek. Ezeket a jelzéseket komolyan kell venned, és használnod, hogy életed gócpontjain sikeresen juss át!

Kérdezd a tavasz mágikus kártyáit!

Az idő drága kincs és nagy úr! Mágikus jósjátékunk segítségével azonban megtudod, mikor lesz lehetőséged bizonyos dolgok elérésére, megtételére, és mikorra várhatsz változást életedben. Húzz egy kártyát, és megtudod, mennyit kell még várnod arra, hogy a számodra fontos dolgok bekövetkezzenek!


Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Pupusas őrület - avagy receptek a tüzes kontinensről

Pupusas őrület - avagy receptek a tüzes kontinensről

Ezúttal a latin konyha világába kalauzol el állandó szerzőnk, RGM, aki méltán híres regényeiről és ínycsiklandó receptjeiről. Következzék most tőle 5, könnyen elkészíthető, de az ízlelőbimbók felajzására alkalmas finomság!

Tovább »
Tippek a csodás popsiért

Tippek a csodás popsiért

Legproblémásabb testrészeink egyike a fenék, a kor haladtával ugyanis ide rakódik le először a zsír. Az ülőmunka következtében a popsi ereszkedik meg először. Semmi kétség, csak a napi rendszeres tréning és terápia segíthet.

Tovább »
Felejtés nélkül nincs megbocsátás!

Felejtés nélkül nincs megbocsátás!

A gyermek elkövet egy disznóságot, majd bocsánatot kér – anyu ne haragudj! Kérdés: miért nem tud a gyerek saját magának megbocsátani? Miért kell ehhez egy szülő? És miért nem tud az ember önmagának megbocsátani? Miért kell ehhez vallás, szertartás, vagy egy felsőbbrendű személy? Mert a felnőtt éppúgy nem tud megbocsátani magának, mint a gyerek!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Judit Katalin Szilvia Zsolt Violetta éva 
Társkereső
jozsef jozsef István Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép