2015. március 31. - Árpád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. március 31. - Árpád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Jósolj a természeti jelenségek erejével

A természet gyönyörű, ugyanakkor kiszámíthatatlan is. Hiába hisszük, soha nem fogjuk tudni az uralmunk alá hajtani, az alárendeltjei vagyunk. Ereje természeti jelenségek formájában mutatkozik meg, amelyek a te személyiségedre, jövődre is hatással vannak. Húzz egy kártyát, és megtudhatod, hogyan alakul az életed.

tovább »

Mit árul el rólad a kedvenc italod? - Játékos személyiségteszt

Mint sok minden más, úgy a kedvenc alkoholos italunk is árulkodik a személyiségünkről. Azt is mondhatnánk, ha tudod, ki mit iszik, akkor már félig ismered is az illetőt! Ha tudni szeretnéd, mit mond rólad másoknak, de elsősorban magadnak a favorit szomjoltód, csak kattints a megfelelő kártyára!

Mit üzen neked Paulo Coelho? - Játékos útmutató kártyák

Bizonyára mindenki ismeri a sikeres brazil írót, aki bölcsességével, éles- és tisztánlátásával sokak életére van és volt inspiráló hatással. Ha úgy érzed, a sötétben tapogatózol, nem tudod mit kellene tenned, merre menj és jól jönne egy igazi mestertől néhány bölcs tanács, pár jó szó, akkor játékos útmutató kártyáinkból most kiderül, mit üzen neked Paulo Coelho!

Mennyire vonzod a sikert? - Rajzos önismereti tesztünkből kiderül!

Hegyet mászni igen nehéz és kimerítő dolog, épp ezért a csúcsra jutni ritka felemelő és boldogító érzés. A magyar nyelv igen szemléletes, hiszen a siker és a diadal érzését a csúccsal és az oda vezető úttal is kifejezhetjük. Néhány pillanat, és tesztünk segítségével megtudhatod, hogy te mennyire vagy közel a siker csúcsához.

Melyik a te napszakod? - Képes önismereti teszt

Nem vagyunk egyformák: van, aki reggel kipattan az ágyból, és délelőtt a legaktívabb, míg van, akinek nehezen megy a korán kelés, viszont este sokáig energikus marad, vagy éppen délután, netán éjszaka működik a leghatékonyabban. Te melyik típusba tartozol? Játékos tesztünkből kiderül.

Mi a legfontosabb a számodra? - Képes önismereti tesztünkből kiderül!

Természetesen erre az egyszerű kérdésre könnyű megadni a választ, legtöbben ilyenkor az egészséget, a családot, vagy éppen a megélhetést jelölik meg. Azonban nem biztos, hogy ennek megfelelően élünk vagy gondolkodunk, mert hiába fontos az egészségünk, ha a karrierünkre többet áldozunk…

Osho Zen Tarot - Neked mit jósol?

Az Osho Zen Tarot nem egy hagyományos tarot-kártya, ugyanis rendeltetése nem a jövendölés. Inkább a zen transzcendens játéka ez, mely a jelent tükrözi, az itt és most pillanatát mutatva meg .  Ez a játék arra kíván ráébreszteni, hogy ideje ráhangolódni az érzékenységre, az intuícióra, az együttérzésre, a fogékonyságára, a bátorságra és az egyéniségre.

Milyen varázserővel bírsz? - Válassz egy kártyalapot és megtudod!

Mindenkinek meg vannak a jól bevált praktikái, ha hódítani szeretne, vagy épp állásinterjún kell remekelnie. Sokan nem is tudjuk, hiszen ösztönösen vetjük be csáberőnket, titkos fegyverünket. Lehetsz született boszorka, rutinos háziasszony, vagy épp a mindentudás erejével felruházott mintaanyuka, a lényeg: ha egy nő szeretne valamit, azt el is éri! Mi a te titkos fegyverarzenálod alapdarabja?

Mitől pihen meg a lelked? - Játékos tesztünkből kiderül

Az illatok nagy hatással vannak mindennapjainkra, ugyan miért ne állíthatnánk őket saját „szolgálatunkba”? A füstölők ősidők óta részei a vallásos és mágikus szertartásoknak, segítenek nyugodt légkört teremteni, rendezni gondolatainkat. Sokszor nem is tudatosan választunk, hanem megérzéseinkre hallgatva gyújtunk meg egy-egy füstölőt. Te melyiket választod?

Szerencsés lesz a jövőd? - A virágjóslás elárulja!

A virágjóslás titka abban rejlik, hogy gondolkodás nélkül választanod kell egy virágot, amely a legjobban illik hozzád. Ha rákattintasz, rögtön elárulja, milyen jövő vár rád. A virágjóslás nem hónaphoz, vagy évhez kötött, ezért akármikor előveheted, és megnézheted, hogy mit üzennek a virágok számodra.

Vajon mit súg a Fekete Macska a szerencsédről?

Míg a babonások egyik fele rossz ómennek, a másik része a szerencse megtestesítőjének tartja a fekete macskát. A mi Fekete Macskánk természetesen a szerencsét hozza, és ha most húzol egy lapot, megtudhatod, mit üzen neked a szerencse és a pénzt terén!

Pillants be a jövődbe a baguá térkép segítségével

A baguá jóslás egy problémamegoldó és önismereti játék, amit persze jóslásra is használhatsz. Ahhoz, hogy megkapd a kérdéseidre a válaszokat, a Feng shui baguá térképére lesz csak szükséged.

Melyik bűn fenyegeti legjobban a lelkedet? - Képes önismereti teszt

Ugye, az Ádám és Éva féle bűnbeesés óta kiderült, hogy mi emberek igencsak szeretünk bűnözni. A hét főbűn pedig olyan negatív jellembeli tulajdonságokat jelöl, amelyektől óva intenek minket a szent írások. Ha azokat elkerüljük, akkor megóvhatjuk lelkünk üdvösségét. Vajon, te melyik bűnt vagy hajlamos elkövetni?

Mit árul el rólad a kedvenc cipőd? - Játékos személyiségteszt

Bizonyára évszaktól függetlenül neked is meg van a kedvenc cipőfajtád, amiért élsz-halsz. Azt is tudod, mit mond rólad a világnak? Játékos tesztünkből kiderül, hogy mit árul el az imádott cipellőd a személyiségedről!

Ki a személyes mágikus mestered?

Vajon milyen csodás lénnyel rendelkezel, aki szerencsét hoz és útmutatással szolgálhat a mindennapokban? Tudd meg a lapokból, mire van szükséged és mit taníthat a személyes mágikus mestered!

Mit üzen neked a Lámpás Szelleme?

Bár nem tud három kívánságot teljesíteni, de talán annál is nagyobb ajándék és segítség lehet számodra megtudni, mit üzen neked a lámpás szelleme! Megdöbbentő, figyelemfelkeltő, vicces, fontos, megerősítő üzenetet kaphatsz, ha húzol egy kártyalapot!

Milyen a kapcsolatod a pénzzel? - Játékos villámtesztünk elárulja!

A pénzhez való viszony sarkalatos kérdés a mindennapjainkban, ám az önismerethez ez is hozzátartozik. A most következő nagyon egyszerű teszt könnyedén rávilágít arra, hogy költekező típus vagy, vagy inkább okosan, megfontoltan bánsz a pénzzel.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi az életcélod? - A horoszkópod elárulja

Mi az életcélod? - A horoszkópod elárulja

Kevés embernek adatik meg, hogy hétfőnként mosollyal az arcán induljon a munkahelyére, pedig az egyik legnagyobb boldogság, hogyha valaki meg tud élni abból a tevékenységből, ami kedves a szívének. Néha nehezen találjuk meg a nekünk szánt utat, így nem árt, ha kielemezzük mihez értünk, mit szeretünk, ezeket egybevetve a lehetőségeinkkel. Ehhez nyújthat segítséget, ha elmélyedünk a horoszkópunkban.

Tovább »
7 fogyasztó hozzávaló, ami italokhoz adva, olvasztja a kilókat

7 fogyasztó hozzávaló, ami italokhoz adva, olvasztja a kilókat

Készítsd el frissítő italaidat ezekkel a fogyasztó hozzávalókkal, elősegítve a fogyás felgyorsulását. Ahogy a téli forró italok kalóriában gazdagok lehetnek, úgy hideg társai is igazi kalóriabombának számíthatnak, ha nem figyelsz oda. Csak annyit kell tenned, hogy kicseréled a „cukros elemeket” ezekre a fogyasztó hozzávalókra, és élvezed a karcsúsodást!

Tovább »
Boomerang Nyuszi Eszpressz indul Húsvét vasárnap a 15 éves Vasúttörténeti Parkba

Boomerang Nyuszi Eszpressz indul Húsvét vasárnap a 15 éves Vasúttörténeti Parkba

Különleges programmal nyitja meg a szezont a 15 éves Vasúttörténeti Park és a gyerekek egyik kedvenc csatornája, a Boomerang: április 5-én húsvéti díszbe öltözött vonat szállítja az utasokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép