2016. december 10. - Judit
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. december 10. - Judit
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen üzenetük van számodra a Természet Isteneknek? - Megsúgja a Zöld Boszorkány Tarot

A boszorkányság messzire nyúlik vissza, egészen az idők kezdetéig, mikor még szorosan összefonódva éltek együtt az emberek a természettel, az istenekhez és a természet szellemeihez imádkozva segítségért vagy áldásért. A Természet pedig megosztotta bölcsességét a boszorkányokkal, akik most a Zöld Boszorkány Taroton keresztül veled is megosztják, hogy mit üzennek neked a Természet Istenek!

tovább »

Tarot-teszt - Hogyan viszonyulsz 2017-hez, és mi vár rád?

A Tarot lapjait ősidők óta a jövő kifürkészésére használják, ám azt kevesek tudják, hogy ez elsősorban egy önismereti eszköz, mely a lélek mélyén kódolt információkat hozza felszínre. A múlt ismerete elvezet a jelen lehetőségeinek feltérképezéséhez, ami rávilágít a jövő lehetséges valóságára is. Így kapsz választ az útkeresésed során felmerülő kérdésekre, és arra, hogy mit tartogat számodra a jövő.

Arkangyal teszt - Ki a személyes arkangyalod, és milyen üzenetet tartogat számodra 2017-re?

Minden egyes kihívás, amit az élet az utadba sodor, tele van motiváló körülményekkel, melyek a fejlődésedet szolgálják, és próbára teszik akaratodat az előrehaladást illetően. Ám azt fontos tudnod, hogy történjék bármi, soha nem vagy egyedül, ugyanis az angyalok mindig figyelik lépteidet. Ennek bizonyítékaként üzenetet kaptál tőlük, melyet felfedezhetsz, ha húzol egy angyali kártyalapot.

Milyen az életutad? - Válassz egy képet, és megtudod!

Minden embernek más és más a személyisége, ezáltal az életútja is. Van, aki társaságkedvelő, mások inkább introvertált személyiségek. Van, aki hamar megsértődik, némelyekről pedig minden lepereg. Vajon te milyen személyiségjegyekkel bírsz, és mik a leginkább csak rád jellemző tulajdonságok? Válassz egy képet, és megtudod!

Sakkbábu-teszt - Mi az életfilozófiád?

Ezt a tesztet egy londoni pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben különböző sakkfigurákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Minden karakter más és más életfilozófiát képvisel, így most az is kiderül, hogy neked személy szerint mi a filozófiád, és milyen értékeket képviselsz. Ha kíváncsi vagy, akkor teszteld magad!

Életed mely területét aranyozza be 2017-ben a mágikus aranygyapjú? - Húzz egy lapot, és kiderül!

Talán ismerősen cseng az ókori görög mondából ismert aranygyapjú, ami az Athamasz Iólkoszi király nyájához tartozó aranygyapjas kos bőre. A mítosz szerint a gyapjú képes egész régiókat megvédeni a háborútól és a támadásoktól, de mivel mégiscsak aranyból van, így képes bearanyozni az ember életét, szerencsét és boldogságot hozva. Neked vajon életed mely területét aranyozza be jövőre?

Életkép-teszt - Hol tartasz most az életutadon?

Ezt a tesztet egy skót pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben különböző életképekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ha kiválasztod azt a képet, mely a legvonzóbb a számodra, akkor máris megtudod, hol tartasz most az életutadon, és merre mész pontosan. Kíváncsi vagy? Akkor teszteld magad!

Válassz egy rúna követ, és tudd meg, milyen üzenetet rejt számodra 2017-re!

A rúnák a jövendőmondás régi formái, melyet a 8. és a 11. században, már a vikingek és a normannok is használtak. Segítségükkel a sámánok és a mágusok képesek voltak átadni az isteni tudást. A rúnák szimbólumokból és betűkből állnak, melyeket kövekbe véstek, így ha szeretnéd felfedni, milyen üzenetet kaptál 2017-re vonatkozóan csak egy kőre kell kattintanod.

Mire van most a legnagyobb szükséged? - A Császári Sárkány jóskártya megsúgja

Vajon mire van most a legnagyobb szükséged? Mit kellene tenned vagy éppen nem tenned, netán mi az, amit érezned vagy keresned kellene? Szolgáljanak válaszokkal és jó tanácsokkal e tekintetben az ősi Császári Sárkányok, akiknek bölcsessége határtalan, mindent tudnak, látnak, így csak is a legjobb útmutatással szolgálhatnak Neked!

Mely terhet veszi le rólad Magyalkirály, hogy ne te cipeld 2017-ben? - Húzz egy lapot, és kiderül!

Talán ismered Magyalkirály fivérét, a Tölgykirályt és képben vagy az ő örökös párharcukkal egész évben a hatalomért és az Istennő kegyeiért. A pogány hit szerint Magyalkirályt, aki az öregkor, a bölcsesség, az aratás, a sötétség és a halál ura, az év utolsó hónapjában legyőzi a Tölgykirály. Ám ez rád nézve mit jelent? Mely terhet viszi le rólad, hogy ne keljen 2017-ben is cipelned?

Mi az, amit még idén feltétlenül meg kell tenned? - A mágikus Hóember játékos üzenete

A Hóember nem egészen olyan, mint egy rendes ember, mert titkos tudás birtokában van. Hópehely részecskéit mágia járja át, melynek köszönhetően a varázslat életre kelti. Így képes arra, hogy belelásson a Sorsodba és elárulja, mi az, amit még feltétlenül meg kell tenned idén ahhoz, hogy békében és tökéletesen zárd az évet!

Mi az, ami halhatatlan és örökérvényű az életedben? - Az istenek ambróziája elárulja

Az ambrózia a görög és római istenek eledele, vagy itala - ezt nem tudni pontosan -, amit a galambok hordtak fel az Olümposzra. A halandót halhatatlanná tette, továbbá sebhegesztő ereje volt, és az istenek újszülött csecsemőinek kizárólagos táplálékul is szolgált. Ezúttal viszont az a rendeltetése, hogy elárulja neked, mi az, ami halhatatlan és örök érvényű az életedben!

Hangulat-teszt - Miben rejlik életed legfőbb kihívása 2017-ben?

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, akik színes hangulatképekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ha hiszed, ha nem, a kép, amely a legközelebb áll hozzád, különböző aspektusokat fed fel az életedről, illetve arról, hogy a közeli jövőben milyen kihívások elé kerülsz. Teszteld magad, és tudd meg, min kell változtatnod 2017-ben!

Válassz egy egyiptomi fűszerkártyát, és tudd meg, milyen titkokat tudnak rólad az ókori egyiptomiak!

Az ókori egyiptomiak számára az étel a túlvilági életben való túlélést is biztosította, így nem véletlen, hogy az egyiptomi sírok falai ételek ábrázolásával vannak tele. A falakra azért festettek ételeket, italokat, mert remélték, hogy azok varázsereje táplálékul szolgál a halottnak a halál után is. Jól ismerték a fűszereket és különleges tulajdonságokat is tulajdonítottak nekik.

Villanykörte-teszt - Mennyire van megvilágosodva az elméd?

Maga a megvilágosodás egy normális és természetes egészségi állapotra utal mind a test, mind az elme számára. A tudat teljes kifejlődéséből alakul ki, és nagyban függ a test és az idegrendszer harmonikus működésétől. Ha az elméd és a tested teljes potenciálját használod, akkor minden gondolatod és tetted spontán módon helyessé és életet támogatóvá válik. Vajon mennyire vagy megvilágosodott?

Erdei fa-teszt - Min kell változtatnod az új esztendőben?

Biztosan gyakran elsétálsz egy-egy fa mellett, de talán nem is figyelsz fel rá különösebben. Nem állsz meg, hogy megszemléld, mert többnyire mással vagy elfoglalva. Pedig érdemes, mert a fák nyugalmat árasztanak, energiával töltenek fel. Gondolnád azonban, hogy akár a személyiségedről is árulkodhatnak? Válassz egy fát, és nézd meg, mit árul el rólad!

Milyen hatással van felnőtt életedre a gyermekkorod? - Képes pszichológiai teszt

Mindegy, hány éves vagy, 20, vagy 70, a gyermekkorodból hozott élmények mind-mind nyomot hagytak benned, és végigkísérnek egész életutadon. Ahogyan akkor viselkedtél, amilyen a gyermeki személyiséged volt, az bizony hatással van a felnőtt személyiségedre is. Felkészültél? Akkor teszteld magad, és derítsd ki, milyen nyomokat hagyott benned a gyermekkorod!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, ami arra utal, hogy már nyakunkon a világvége

6 jel, ami arra utal, hogy már nyakunkon a világvége

Sokak szerint közeleg már az emberiség által ismert világ vége, amikor az ég lángokba borul, a társadalom pedig összeomlik, és óriási háborúk fognak túlélni a Földön. Ez a 6 jel utalt az utóbbi években leginkább arra, hogy a riasztó prófécia hamarosan tényleg valósággá válik.

Tovább »
5 ok, ami miatt nem tud tovább lépni egy szellem és itt marad

5 ok, ami miatt nem tud tovább lépni egy szellem és itt marad

Gondoltál már arra, vajon miért hemzsegnek sokszor itt köztünk a szellemek? Miért marad melletted egy rokonod? Miért kísértenek másokat? Miért gonoszkodnak az élőkkel? Megmondjuk mi az az 5 ok, ami miatt nem tud tovább lépni egy szellem és ennek okán itt ragadt, a két világ között!

Tovább »
Tengerpart-teszt - Milyen számodra a tökéletes kapcsolat, és mit keresel a szerelemben?

Tengerpart-teszt - Milyen számodra a tökéletes kapcsolat, és mit keresel a szerelemben?

A mítoszokban és az ősi vallásokban a tenger és az ég összefonódása a párokat szimbolizálja. Képzeld el, hogy egy luxusszállodában vagy, és kitekintesz a tengerre nyíló ablakon. Ahogy pihensz az ágyban, és kinézel, vajon melyik kép ragad meg az alábbi négyből? A választott kép az ideális kapcsolatot mutatja számodra két ember között, továbbá arra is rámutat, hogy mit keresel a szerelemben.

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép