2015. április 27. - Zita, Mariann
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. április 27. - Zita, Mariann
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mennyi idős a lelked?

Azt hogy hány évesek vagyunk, meg tudjuk válaszolni. De vajon a lelkünk mennyi idős? Mindig energikus vagy, netán pont ellenkezőleg, sokszor fáradtnak és kimerültnek érzed magad, de nem fizikai értelemben? A léleknek öt korát különböztetjük meg. A csecsemőtől kezdve az öreg lélekig. A tiéd mennyire fiatal? Most megtudhatod!

tovább »

Mi a kedvenc gyümölcsöd? - Így végzed a feladataidat!

Válassz egyet a négy gyümölcs közül, és mi eláruljuk, milyen tulajdonságok jellemzőek rád, mi motivál, és mi akadályoz, ha munkáról vagy tanulásról van szó!

Mutasd a kávéd, megmondom, ki vagy! - Képes önismereti teszt

“Az vagy, amit megeszel”- tartja a mondás, de az utóbbi időben egyre inkább kezd bizonyossá válni, hogy valóban van összefüggés a között, hogy mit fogyasztunk, és hogy milyenek vagyunk. Egy pszichológus szerint bizony egyes személyiségjegyeink összefüggnek azzal, hogy hogyan szeretjük a kávét

Az Univerzum üzenete - Neked!

Az Univerzum mindig az aktuális megoldást küldi számunkra. Üzen nekünk, attól függően, hogy milyen lelkiállapotban vagyunk, mire van szükségünk. Ez a jel érkezhet akár egy jól időzített esemény, vagy éppen egy bizonyos oldalon kinyíló könyv formájában is. Neked most vajon melyik üzenet szól?

Milyen a számodra tökéletes párkapcsolat?

Akár van most párkapcsolatod, akár nincs, érdemes elolvasni milyen számodra a tökéletes. Itt a tavasz, csiripelnek a madarak és a Nagy Ő is könnyedén szembesétálhat velünk az utcán. Egy párkapcsolat attól lesz harmonikus és örömteli, ha a két fél ugyanazon értékeket helyezi előtérbe. Igaz a mondás, hogy a mágnes ellentétes pólusai vonzzák egymást, vagy ez csak egyfajta tévhit?

Melyik utat választod? Az visz a következő életedbe

Kíváncsi vagy, ki leszel a következő életedben, mire kell számítnod és mi vár rád? Válaszd ki azt az átjárót, melyet a legvonzóbbnak találsz, és eléd tárulnak következő életeid körvonalai!

Életutad útjelző táblái - Melyik a saját szakrális szimbólumod?

Mindenkinek vannak visszatérő problémái, sőt olyan tárgyak, álmok, szimbólumok, melyek élete során állandóan megjelennek. Ezeket a jelzéseket komolyan kell venned, és használnod, hogy életed gócpontjain sikeresen juss át!

Mire van szüksége a lelkednek? - Képes tesztjátékunkból kiderül

Stresszes a munkád, esetleg a hétköznapjaid szürkesége miatt érzed úgy, hogy néha felkelni sincs kedved? Túl sok a feladat, a tanulnivaló, esetleg összevesztél a pároddal és nem tudod, hogyan vezesd le a feszültséget? Tesztünkből megtudhatod, mi az, amivel a legegyszerűbben ki tudnál kapcsolni és csak önmagadra koncentrálni.

Mit tartogat számodra a világ legszentebb könyve? - A Bibliomantia jóslata

A Bibliomantia egy nagyon régi jóslás, amit mondhatni Assisi Szent Ferenc fedezett fel, mikor véletlenül leejtette a Bibliát, majd felvette, és a szeme egy másik oldal másik mondatán esett meg, amely választ adott egy súlyosan gyötrő kérdésére. Égi jelnek vette. Jóslatnak. Ha kérdésed van, vagy útmutatásra vágysz, húzz egy lapot és választ ad a Biblia!

Müller Péter személyes üzenete - Neked!

Müller Péter íróról bizonyára mindenki hallott már. Azt már kevesebben tudhatják róla, hogy az írót, állítása szerint egy halál közeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Számos idézetet olvashatunk tőle, és mindegyik olvasása közben úgy érezhetjük, hogy nekünk szól. Most azonban egy személyes üzenetet olvashatsz tőle, amely csak neked szól!

Mitől félsz? - Tudd meg mi történt veled előző életedben!

Vannak fóbiáid? Visszatérő szimbolikus rémálmaid? Van valami megmagyarázhatatlannak tűnő félelmed? Nem értelmetlenül szenvedsz vagy félsz attól, amitől. Ezt hoztad magaddal valamelyik múltadból, amely annyira jelentős volt, hogy még most is kísért félelem vagy akár fóbia formájában. Húzd azt a lapot, amitől a legjobban tartasz és megtudod, hogy mi történhetett veled!

Mit árul el rólad a fülbevalód?

Nemcsak a stílusunk, az öltözködésünk, de kiegészítőink is mesélnek rólunk, beleértve a fülbevalónkat is. Manapság már igen nagy a választék, akár méret, anyag, forma tekintetében vagy aszerint, miképpen illeszkedik a fülünkhöz. Te milyet hordasz általában? Most megtudhatod, miért.

Milyen hangulatban leszel ma? - Válassz egy kártyát és tudd meg!

A színekkel kifejezed egyéniségedet, hangulatodat. Ha nem is tudatosan, de jelzed embertársaidnak, hogy mire számíthatnak veled kapcsolatban. Minden szín tükröz valamit az egyéniségedből. Válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik a következő képek közül, és nézd meg, mire számíthatsz ma!

Jósolj madarakkal! - Mit üzen a belső hangod?

Tudni szeretnéd, hogyan reagálj az életedben soron következő kihívásra? Mit kell tenned ahhoz, hogy elérd a céljaidat? Válassz egy madarat, és megtudod, mit üzen a belső hangod!

A fák misztikus üzenete - gondolkozz el rajta!

A fa elengedhetetlen része mindennapjainak. Lábunk alatt a fapadló kellemes melege, és megannyi használati tárgy teszi a lakást otthonná. Termései értékes tápanyagokkal látnak el minket. A fák csodálatos világa része az életünknek, mégsem fordítunk elég figyelmet rájuk.

Mit árul el rólad a kedvenc édességed? - Képes önismereti teszt

Az, hogy mit nassolgatsz egy jól film nézése vagy olvasás közben, netán egy jó kis csajos délutánon, elmond ezt-azt a személyiségedről. Te melyiket fogadnád most el?

Milyen a kisugárzásod? - Képes önismereti tesztünkből kiderül

Képzeld el, hogy álmaid lovagja egy csokor gyönyörű virággal kedveskedik neked. Milyen növénynek örülnél a legobban? Mindegyik virág különbözik mesés szépségében a másiktól úgy, ahogy két egyforma ember sincs. A virágok is éppolyan változatosak, mint az emberek és hiszed vagy nem ők is önálló individuumok. Ráadásul a kisugárzásodról is árulkodnak.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szex, szerelem, tündér mágiák Beltane alkalmából

Szex, szerelem, tündér mágiák Beltane alkalmából

Mindjárt itt van Beltane, az ősi kelta és boszorkány ünnep, mikor kigyulladnak az örömtüzek és megünneplik az Istennő egyesülését a szarvas istennel. Ez a nap a testi és lelki szerelemé! Ünnepelj velük Te is, használd ki az alkalmat és varázsolj életedbe szerelmet, forró szexet, szexi kisugárzást vagy akár idézd meg otthonodba tündéreket és lásd meg éjjel jövődet!

Tovább »
A világ különleges világító helyei - A lidércfény legendái

A világ különleges világító helyei - A lidércfény legendái

Földünk csodálatos dolgokkal kápráztat el bennünket nap mint nap, teszi ezt gazdag állat- és növényvilágával. A talán legkülönlegesebb jelenség az élőlények világító képessége, ami szemet gyönyörködtető szépségével nyerte el méltó csodálatunkat.

Tovább »
Melyik istenség lakozik benned az Olümposzról? - Csillagjegyed elárulja

Melyik istenség lakozik benned az Olümposzról? - Csillagjegyed elárulja

A görög mitológiában a leghíresebb és legnagyobb istenek az Olümposz nevű isteni hegy tetején élnek, a felhők övezte, emberektől távoli külön kis világukban. Horoszkópod most elárulja, hogy melyik lakozik benned a 12 isten közül és megtudod, mit árul el ez rólad! A nagy és hatalmas Zeusz? A szerelem istennője, Aphrodité? A bölcs és mágikus mester, Hermész? Lássuk…

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép