2016. április 29. - Péter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. április 29. - Péter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Sárkány-teszt - Milyen élet szerelmese vagy?

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, 9 létező személyiségtípus alapján. Az általad választott kép hűen leírja a legfőbb személyiségvonásaidat, és igencsak meg fogsz döbbenni az végeredményen. Ha kíváncsi vagy, mik lehetnek a legszembetűnőbb tulajdonságaid, és milyen életmód híve vagy, teszteld magad!

tovább »

Fatima keze teszt - Miben rejlik számodra a legfőbb kihívás

Észak-Afrikában és részben a Közel-Keleten Fatima nyitott kezét „Hamsa” vagy "Khamsa" amulettként tartják számon, mely erőteljes védelmet nyújt a rossz, a gonosz, a szemmel verés, és a negatív gondolatok ellen. E tesztnek az a lényege, hogy az általad választott Fatima keze amulett tükröt tart eléd, és pontos képet ad az életedről és a személyiségedről.

 

Az égbolt üzenete - Mire van a legégetőbb szükséged jelen életszakaszodban?

Az alábbiakban olyan kártyalapokat láthatsz, melyek az egy-egy égboltot ábrázolnak. Ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor pontosan ki tudod választani, melyik az, amely a legközelebb áll hozzád. A választott kártyalap egy üzenetet tartogat a számodra, mely életed jelen szakaszával kapcsolatos. Húzz hát egy lapot, és elmélkedj el a neked szóló üzeneten!

Balerinateszt - Melyik az a 2 szó, amivel jellemezni lehetne téged?

Ezt a tesztet egy spanyol pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben 9 képpel ábrázolják az egyes személyiségtípusokat. Véleményük szerint minden emberre jellemző legalább 2 szó, ami a leginkább kifejezi személyiségét. Vajon rád melyik 2 szó illik? Ha kíváncsi vagy rá, teszteld magad!

Mit üzen neked a bölcs és hatalmas Sárkánykirály? - Húzz egy lapot és megtudod!

A Sárkánykirály a vizek ura és a többi sárkány feje a kínai mitológiában. Ő a leghatalmasabb, legbölcsebb, legpompásabb sárkány mindközül! Gyakran sárkányfejes botot szorongató öregemberként jelenik meg, aki a víz alatti kristálypalotájában él, és óriási hadserege van. Vajon mi mondanivalója lehet számodra az életeddel kapcsolatban ennek a szent és magasztos sárkánynak?

Mely napszakban születtél? - Tudd meg, mit árul el a személyiségedről!

Egy erdélyi pszichológuscsoport szerint az, hogy reggel, délben, este, esetleg éjszaka jöttél a világra, erősen formálja a személyiségedet. Ez a teszt tehát 4 alaptípust sorakoztat fel, attól függően, hogy a napnak mely szakaszára esett a születés időpontja. Te melyikbe tartozol? Teszteld magad, és fedd fel a személyiségedet!

Vizuális személyiségteszt - Ismerd meg a sajátos jellemrajzodat!

Ezt a szórakoztató személyiségtesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben színes ábrákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Minden egyes ábra egy különálló személyiségrajzot takar, még akkor is, ha elsőre úgy tűnik, hogy van bennük valami közös. Teszteld magad, és fedezd fel a saját jellemrajzodat!

Ismerd meg a kínaiak Szent Sárkányának jóslatát! - Tudd meg, mi vár rád az elkövetkező időszakban!

A sárkány a kínai mitológiában általában jóságos lény, megjelenése szerencsés jegynek számít. Úgy képzelték el, mint a fényes, égi princípium jelképét. Igen gyakran szárnyas lényként ábrázolták, aki uralkodik a felhőkön, az esőn, a fellegeken lebeg, vagy a vizek hullámain úszik. Nézzük, számodra mit jósol a kínaiak Szent Sárkánya?

Milyen sorsfordulat következik be életedben idén? - A Mágikus Könyvek próféciái most felnyílnak

Nem is akármilyen eseményről beszélünk most, hanem sorsfordulatokról! Kíváncsi vagy arra, mit tartogat neked az idei év, pontosan milyen karmikus vagy sorsszerű dolgokat? A Mágikus Könyvek megnyílnak előtted, hogy felolvassák a rád váró próféciát!

Mi az, ami hátrányosan hat az életedre? - A varázslatos Vigyori Úr elárulja!

Vigyori úr, a drága jó macska Aliz Csodaországából, aki örökösen vigyorog, és bölcsességeit képes az agytekervényeket megkínzó rébuszokba csomagolni. Ám érdemes figyelni arra, amit széles mosolyával összelocsog, ugyanis sosem beszél értelmetlenül, mindig van valami mondandója. Ha tudni szeretnéd, mi az, ami hátrányosan hat rád nézve, akkor ideje húznod egy lapot!

A mitikus és mágikus elfek jóslata - Fedezd fel mi vár rád az elkövetkező időszakban!

Az elfek a természettel összhangban élő, ősi és büszke nép, akik az évszázadok során tökéletesre csiszolták harci és mágikus tudásukat. Az embernél, szebb, bölcsebb és ügyesebb faj, kiknek tagjai járták az óceánokat és feltérképezték az égboltot, látták birodalmak felemelkedését és bukását. A titokzatos elfek most elmesélik, mi vár rád a jövőben!

Sorsod más szemmel! - Húzz egy kártyát és láss csodát!

Homokba dugom a fejem, te hátat fordítasz, míg valaki süket fülekkel jár-kel a világban. Neked mi a taktikád? Le akarod győzni? Segítünk: szembesülj vele! Válassz egy kártyát és láss csodát: a te mumusod sem nagyobb, mint bárki másé, csupán úgy tűnt… eddig!

Az Ászanák személyiségtesztje - Mi életed legfőbb erőssége?

Az ászanák sok ezer éve ismert testtartások, melyek számtalan jótékony hatásáról csak elképzeléseink vannak. Nem csupán anatómiailag és energetikailag tökéletes testhelyzetek, de szimbolikus, szellemi jelentésük is fontos. Ebben a tesztben 6 rajzot találsz, melyek mindegyike egy-egy ászana pózt ábrázol. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, és ismerd meg jobban az életedet!

Az évszak, amelyben születtél, megmutatja, melyik istennő hatalma alatt állsz

A lelke mélyén minden Nő egyben Istennő is. Van olyan istennő, amelyik egy kisebb káoszt hoz az életbe, a másik pedig a boldogságért felelős, de mindegyik rendkívüli erőt birtokol. A négy évszak négy istennő hatalma alatt áll. Te melyik évszakban születtél? Tudd meg, melyik istennő lakozik a lelked mélyén!

Kívánságkút-teszt - Mi jelenti számodra a legnagyobb kockázatot az életben?

Bizonyára hallottál már a kívánságkutakról, melyekbe, ha beledobsz egy érmét, akkor valóra válik egy kívánságod. Ebben a tesztben 6 ilyen csodálatos kutat találsz, ám csak egyetlen érméd van, amelyet bele kell dobnod az egyikbe. Melyikbe dobnád? Jól gondold meg, mert választásod olyan tükröt tart eléd, amelyben felfedezheted életed és személyiséged sajátos vonásait.

Színes kézteszt - Mi az, ami megnyilvánul a személyiségedben?

Egy festmény, vagy egy egyszerű szín sokszor tükröt tart elénk, árulkodik rólunk, és megmutatja a személyiségünket. Ez a teszt is ezen alapul, melyet egy portugál pszichoanalitikus csoport állított össze. Ha kíváncsi vagy a végeredményre, bátran teszteld magad, és nézz szembe azzal, hogy mi hozza a fényt az életedbe!

Sarki fény teszt - Mely élethelyzetben kell szembenézned kihívásokkal?

A sarki fény az egyik legszebb természeti jelenség, ami a világon létezik, ezért használta fel az a spanyol pszichológuscsoport is, aki ezt a tesztet összeállította. A tesztben szereplőábrázolások mindegyike egy-egy élethelyzetet jelöl, ezért megtudhatod belőle, hogy életed mely területén kell szembenézned jelenleg kihívásokkal. Ha kíváncsi vagy, akkor nincs más hátra, teszteld magad!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Április 30-a az év egyik legmágikusabb napja! - 3 rendkívül hatásos Beltane mágia

Április 30-a az év egyik legmágikusabb napja! - 3 rendkívül hatásos Beltane mágia

Beltane ünnepe mindig a szerelem, a szex, a termékenység és a jóslás jegyében telik. Éppen ezért használd ki az év egyik legmágikusabb napját, az április 30-ai éjszakát ahhoz, hogy belekukkants a jövődbe, találkozz nem e világi lényekkel vagy bebiztosítsd életedben a szerelmet! Ehhez nincs más dolgod, mint kiválasztani a legszimpatikusabb mágiát és holnap este elvégezni!

Tovább »
8 kreatív ötlet, mire használhatod a régi konzervdobozokat

8 kreatív ötlet, mire használhatod a régi konzervdobozokat

Szinte nincs olyan háztartás, ahol ne gyűlne fel időnként néhány kidobásra váró konzervdoboz, melyek újrahasznosítása igencsak nagy kihívást jelent. Összegyűjtöttünk néhány remek ötletet, hogyan varázsolhatunk praktikus kerti szerszámot, dekorációt néhány egyszerű konzervdobozból.

Tovább »
Mit ígér neked a Nagy Istennő és a Szarvas Isten a közeljövőre? - A csillagjegyedből kiderül

Mit ígér neked a Nagy Istennő és a Szarvas Isten a közeljövőre? - A csillagjegyedből kiderül

Hamarosan egy új fejezet kezdődik az életedben, amit Beltane ünnepe hoz el április 30 és május elsejének éjszakáján. Az eredetileg kelta – és napjainkban nagy boszorkány – ünnep az istenpár egyesülését, a természet újjáéledését és a termékenységet ünnepli meg örömtüzekkel, tánccal és mulattsággal. Szeretnéd tudni, hogy mit ígér neked a Nagy Istennő és a Szarvas Isten az elkövetkezendő hetekre?

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép