2017. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mit jelent számodra a szerelem és milyen esküvőre vágysz? - Képes önismereti teszt

Néhányan úgy gondolják, az esküvő legjobb része az esküvői torta, ezért használta fel alapul az a francia pszichológuscsoport, akik ezt a tesztet összeállították.  Kattints arra a tortára, amelyik a leginkább megfog, és megtudhatod, milyen vagy a szerelemben.

tovább »

Merre visz az életutad? - Képes lélekelemző teszt

Mindenki keres valamit az életben, mindenki valamilyen okkal, céllal született a Földre. Ebből a tesztből, melyet egy spanyol pszichoanalitikus csoport állított össze, tisztán kiderül, mi az életcélod, mit keresel, és merre visz az életutad. Kíváncsi vagy rá? Akkor teszteld magad!

Vajon mi rejlik a lelked legmélyén? - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb vizes képekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Szeretnéd megtudni, mit is rejt mélyen belül a személyiséged? Akkor semmi mást nem kell tenned, mint megcsodálni a képeket, és kiválasztani azt, amely a leginkább vonz.

A misztikus kagylók tavaszi üzenete - Válassz egyet, és fedd fel, mit rejt számodra!

Misztikus üzeneted érkezett, méghozzá nem mástól, mint a tenger varázslatos kagylóitól. Ahhoz, hogy megfejtsd a személyre szóló üzenetedet, nem kell mást tenned, mint a megérzéseidre hallgatni, és kiválasztani egy kagylót. Alatta bizony ott rejlik az üzenet, ami lehet, hogy az egész életedet megváltoztatja.

Kérj segítséget életedhez a 12 angyal valamelyikétől - Húzz egy lapot, és fedezd fel üzenetét!

Isten segítői az angyalok, akik jóságukkal és bölcsességükkel utat mutatnak nekünk. Mindenki érzi néha, hogy kell egy kis segítség az élet kanyargós útvesztőjében. Te is gondolkodtál már azon merre menj tovább? Jobbra vagy balra, előre vagy hátra? Isten kis segítői most néhány kérdésben segítenek megtalálni a helyes utat.

Milyen spirituális ajándékot kaptál az elmúlt évben, mely a jelenedre is hatással van?

Mindannyian egy-egy spirituális ajándékkal, fogalmazhatnánk úgyis, hogy egy új tapasztalással zártuk le az előző évet, és kezdtünk neki az újnak. Nem mindegy azonban, hogy mi volt az az ajándék pontosan, hiszen annak áldásos hatását érzékeljük a jelenben is. Húzz egy kártyalapot, és tudd meg, mi az, ami egész évben lekísér.

A 10 védelmező istennő - Melyikre van szükséged 2017-ben?

Az ókori világ tíz nagy védő istennőjéhez ma is bátran fordulhatsz, ha erőre, támogatásra van szükséged. Vajon melyik istennő erejére van most szükséged?

Mennyi a mentális életkorod? - Képes lélekelemző teszt

Minden embernek van egy tényleges kora, és emellett egy úgynevezett „mentális kora” is. Mi is az a mentális kor? - kérdezheted. Alapvetően a mentális korod meghatározza azt, hogyan beszélsz, miként gondolkodsz, mennyire vagy érett, függetlenül a valódi életkorodtól. Egyeseknek idősebb a lelkük, mert érettebbek valódi koruknál, van, akiknek pedig fiatalabb, mert a cselekedeteik arra utalnak. 

Álomfogó-teszt - Mi a legnagyobb kihívás jelenlegi életedben?

Az álomfogó az észak-amerikai indiánoktól származik, akik kunyhóik bejáratára akasztották azért, hogy csak a jó energiák, és a kedves emberek léphessenek be otthonukba, továbbá elűzze a rossz álmokat, és megtartsa a jókat. Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport alkotta meg, azon az elven, hogy az általunk választott álomfogó pontosan tükrözi az életünket és a személyiségünket.

A Rúna kövek jóslata - Tudd meg, mire számíthatsz a közeljövőben!

A rúna kövek hagyománya tipikusan a skandináv népekhez köthető, és bár már nem annyira elterjedt, és szépen lassan feledésbe merült, számos mágikus formát, és rituális elemeket fedezhetünk fel benne. Jól figyelj, mert a kövek most nem másra hivatottak, mint arra, hogy felhívják a figyelmedet néhány fontos dologra, ami a közeli jövőben vár rád!

Mit árul el rólad az a szín, amit a legkevésbé kedvelsz? - Képes pszichológiai teszt

Azt már tudjuk, hogy a színek rendkívüli hatással vannak ránk, és a kedvenc árnyalatunk nagyon sokat elárul a személyiségünkről. Ám azzal vajon tisztában vagy-e, hogy nemcsak az általad kedvelt szín árulkodik rólad, hanem az is, amit nem szeretsz, vagy egyenesen ki nem állhatsz? Teszteld magad, ha nem hiszed!

Milyen személyiség vagy? - Megsúgja a lelked virága!

Minden embernek van egy személyes virága, amely a legközelebb áll hozzá, és amely szinte a lelkéből virágzik. Ez a virág általában az, amelyet ezer közül is kiválasztanál magadnak. Ugyanakkor nem pusztán ennyiről van szó, hiszen a lelked virága sokat elárul a személyiségedről is! Nem hiszed? Akkor teszteld magad!

Miért olyan nehéz szeretni önmagad? - Képes lélekelemző teszt

Hányszor hallottad már, hogy úgy kell szeretned másokat, mint önmagad? És miért van az, hogy általában ennek sokan pont az ellenkezőjét teszik: nem szeretik önmagukat?  Ki fogja élni az életedet, ha nem te magad? Talán néha úgy érzed, hogy nem érdemled meg a boldogságot, netán nem vagy képes irányítani az életedet, nem tudod, hogyan élj. Ez mind-mind abból fakad, hogy nem szereted eléggé önmagad. 

Válassz egy tájképet és derítsd ki, mit árul el rólad! - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, akik szebbnél szebb tájakkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Választásod soha nem a véletlen műve, akkor és ott komoly magyarázata van annak, hogy miért pont az adott kép tetszett meg. Teszteld hát magad, és fedezd fel, milyen üzenete van számodra a választott tájképnek!

Mi az, amire mindig készen állsz? - Képes lélekelemző teszt

Minden ember lelkében lakozik valami, ami cselekvésre készteti, ami arra ösztökéli, hogy akár álmából felébredve készen álljon valamire, és menjen. A te esetedben mi az, ami folyamatosan ott dolgozik benned, és általa bármikor hajlandó lennél elindulni? Ha kíváncsi vagy rá, akkor nincs más hátra, teszteld magad!

Mi vár rád a közeljövőben? - Marie Laveau, a Vudu Királynő szelleme megjósolja neked

Marie Catherine Laveau rendkívül értett a vuduhoz, ezért méltán kiérdemelte a New Orleans-i Vudu Királynő címet. Nem csak szuper képességei voltak, de gyönyörű és bölcs is volt. Kivételesen nagyhatalmú boszorkány volt, értett a nekromanciához, az agykontrollhoz és természetesen a jövőbe is látott, így mondhatja meg neked is, hogy mi vár rád a közeljövőben!

Melyik személyiségtípusba tartozol? - Fedezd belső énedet a Mágikus Smaragd segítségével!

A smaragd az egyik legrégebb óta ismert ásvány, melyet az ókori görögök, perzsák, és már az inkák is ismertek. A smaragdhoz számos mitológiai hiedelem társul, nagyon erős gyógyító kőnek tartották. A mágikus erejű smaragd most abban segít, hogy megláthasd azt, ami benned rejlik. Általa felfedezheted, melyik személyiségtípusba tartozol.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 negatív gondolat, ami megakadályozza a lelki fejlődésedet

5 negatív gondolat, ami megakadályozza a lelki fejlődésedet

Az elme gyakran képeket vetít eléd, és folyamatosan gondolatokkal bombáz, amik nem mindig pozitívak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az, amiért az agy „érte nyúl”, az hasznos is lenne a számodra. Olyan ez, mint egy gyermek, aki akkor ragad meg dolgokat, mikor az tilos. Sok oka lehet annak, amiért az elme ezt teszi.

Tovább »
Mikor és hogyan hoz össze a sors a másik feleddel? - A lelkitárs jóslásból kiderül

Mikor és hogyan hoz össze a sors a másik feleddel? - A lelkitárs jóslásból kiderül

Tudni szeretnéd, mikor és hogyan hoz össze a sors végre a másik feleddel? Egyedül érzed magad? Ne csüggedj, létezik egy személy, aki számára te vagy a minden. Merülj a gondolataidba és rá fogsz jönni, melyik szív dobog érted. Valószínűleg minden nap találkoztok, és beszélgettek. Lehet, hogy egy titokzatos munkatárs? Nem érdemes találgatni, inkább húzz egy lapot!

Tovább »
Egy ókori egyiptomi tekercs lehet a világ első írásos bizonyítéka az ufók létezéséről

Egy ókori egyiptomi tekercs lehet a világ első írásos bizonyítéka az ufók létezéséről

A Krisztus előtt 1480-ból származó úgynevezett Tulli papirusz lehet a világ első írásos bizonyítéka, ami igazolhatja az ufók létezését. A sokak szerint hiteles írásos dokumentum nem más, mint emlék egy idegenekkel való találkozásról. Márpedig ha az igaz lenne, sok mindent megmagyarázna azon kívül, hogy halálosan felbolygatná a világot…

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép