2016. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Boldogság teszt - Mennyire élsz harmóniában önmagaddal?

Ezt a tesztet egy brit pszichológuscsoport állította össze, és meglepő tükröt tart elénk. A dolgod mindössze annyi, hogy kiválasztod azt a képet, mely a legjobban jellemzi a hangulatodat, és elolvasod az eredményt. Azonnal kiderül, mennyire vagy harmóniában önmagaddal, és mi az, amin változtatnod kell.

tovább »

Az Élet-kártyák üzenete - Fedezd fel, számodra milyen üzenet érkezett!

Az élet egy bizonyos pontján mindenkinek szüksége van egy kis támogatásra, mely motivál, inspirál minket, és arra buzdít, hogy a legjobb hozzáállással folytassuk utunkat, és mindig vidáman nézzünk szembe a nehézségekkel. Húzz egy lapot, és fedezd fel, melyik Élet-kártya rejti a személyes üzenetedet!

Melyik egyiptomi istenség jegyeit viseled magadon - Húzz egy lapot és kiderül!

Az ókori egyiptomiak istenei a természet láthatatlan erőit testesítették meg. Csupán néhányuk visel emberi formát, sok közülük részben ember, részben állat alakjában jelenik meg. Sokuk a Nílus völgyének meghatározott részéhez tartozik, míg mások az egész birodalomban elterjedtek. Hozzád melyik egyiptomi istenség áll közel, melyikük védelmez téged a mindennapokban?

Nyár-teszt - Mit jelképez számodra a nyár, és mi az üzenete?

A nyár remek alkalom arra, hogy egy tó partján üldögélve időnként lelassíts, és átértékeld önmagad, illetve a saját világodat. Ezt a tesztet egy brit pszichoanalitikus csoport állította össze, akik nyári jelenetekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Az általad választott jelenet nagyon sok mindent felfed rólad. Kíváncsi vagy? Akkor teszteld magad!

Mi a legfőbb életlecke, amit még el kell sajátítanod? - Nyiss ki egy dobozt, és megtudod!

Az élet telis tele van olyan leckékkel, melyek hozzásegítenek a boldogság eléréséhez. Ahhoz azonban, hogy ez bekövetkezzen, időben jelen kell lennünk, ha hibázunk, fejet kell hajtanunk, és arra kell törekednünk, hogy jobbak legyünk. Ezért kerül utunkba számos akadály, melyet az egyetemes törvények által, életkortól függetlenül le kell győznünk.

Tengerpart-teszt - Mennyire vagy szenvedélyes?

Ezt a rendkívül érdekes személyiségtesztet egy brit pszichológuscsoport állította össze, melyben tengerparti elemekkel ábrázolják az egyes személyiségtípusokat. Az általad választott illusztráció nagyon sok mindent felfed rólad, de legfőképpen azt, hogy milyen mértékben dúl benned a szenvedély. Kíváncsi vagy rá? Akkor teszteld magad!

Milyen varázserővel bírsz? - Válassz egy kártyalapot és megtudod!

Mindenkinek meg vannak a jól bevált praktikái, ha hódítani szeretne, vagy épp állásinterjún kell remekelnie. Sokan nem is tudjuk, hiszen ösztönösen vetjük be csáberőnket, titkos fegyverünket. Lehetsz született boszorka, rutinos háziasszony, vagy épp a mindentudás erejével felruházott mintaanyuka, a lényeg: ha egy nő szeretne valamit, azt el is éri! Mi a te titkos fegyverarzenálod alapdarabja?

Pillangó-teszt - Milyen érzéseket rejtegetsz a világ elől?

Ezt a minden idők legjobb pszichológiai tesztjét egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, és ha hiszed, ha nem, felfedi a legmélyebb titkaidat, illetve azt, hogy milyen a kapcsolatod a környezeteddel. Ha kíváncsi vagy, akkor ideje tesztelni magad!

Életed mely időszaka készül rohamosan lezárulni? - Kháron, a révész elárulja!

A görög Kharón az Alvilág révésze. Ő szállítja át a holt lelkeket ladikjában a Sztüx folyón. Ne aggódj, ez a mogorva, sovány démon nem érted jött, hanem azért, hogy tudomásodra hozza, életed mely időszaka készül rohamosan lezárulni a közeljövőben. Talán búcsút inthetsz a szerencsétlenségnek vagy a sorozatos szerelmi csalódásoknak? Mindjárt megtudod a választ!

Nagy nyári színteszt - Milyen színű a lelked nyáron?

Nyáron igencsak vibrálnak körülöttünk a színek, és ez a világ egyfajta rejtélyes varázslat. Ilyenkor mindenki felszabadultabb, előbújik a kis vackából, magyarán szólva: élünk! Vajon milyen színű lehet a nyári személyiséged, a lelked, és mit árul el rólad ez a szín? Ne gondolkozz tovább, inkább teszteld magad!

Milyen sorsfordulatot hoz neked nyáron a misztikus Fehér Holló? - Húzz egy lapot és kiderül!

Ritka, mint a fehér holló - mondjuk arra, ami ritkán fordul elő, hiszen fehér hollót se látunk mindennap. Éppen ezért, mikor mégis megjelenik – vagyis most – felmerülhet a kérdés, mit hoz magával? Mi fog történni? Szerelmi fordulat? Sorsszerű esemény? Ha már nagyon furdal a kíváncsiság, hogy mit hozhat neked idén még a Fehér Holló, akkor húzz egy lapot!

A misztikus tündérkirálynők személyes nyári iránymutatása - Vajon mit üzennek számodra?

A tündérek egyfajta természetes gyógyítók, akik segítenek abban, hogy elengedd életedből a félelmeidet és a sötétséget. Az asztrális síkon élnek, így félig testi alakot öltenek, félig pedig a szellemvilág lényei. Érezni fogod őket egy erdei séta alkalmával, amikor beszippantod az eső vagy a virágok illatát. Válassz egy lapot, és ismerd meg a tündérek személyes üzenetét!

Mi az, amit nem vagy képes magad körül meglátni? - A misztikus borostyán látcső megmutatja

A varázserejű borostyán látcső megmutatja, amit szabad szemmel senki sem láthat. Vagyis képes megmutatni, mi rejtőzik előtted, ami akár az orrod előtt is történhet, anélkül, hogy észrevennéd. Így fény derülhet arra is, amit kész akarva nem óhajtasz meglátni, és arra is, amit pedig figyelmetlenségből nem veszel észre. Bízd magad a borostyán látcsőre, mely felderíti az igazságot!

Alakzat-teszt - Mivel követed el életed során a legnagyobb hibát?

Ezt a tesztet egy cseh pszichológuscsoport állította össze, akik különböző alakzatokkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ha kíváncsi vagy, hogy mi a legfőbb jellemvonásod, és mi a legnagyobb hibád, akkor itt az ideje tesztelni magad!

Melyik hónapban születtél? - Megmondja, hogyan reagálsz az élet megpróbáltatásaira

Születési hónapod nemcsak arról árulkodik, hogy milyen a személyiséged, hanem azt is felfedi, hogyan reagálsz a sors által rád mért kihívásokra, megpróbáltatásokra. A feladat egyszerű, keresd ki, melyik hónapban születtél, és máris egy komplett tükröt tartunk eléd!

Mi az, ami először feltűnik a képen? - Árulkodik a jellemedről!

Kreatív a személységed, esetleg inkább gyakorlatias vagy? Érzelmeid alapján nagyon sok minden kiderül rólad, ezért nem is kell mást tenned, mint megfigyelni bizonyos reakciókat, melyeket egy bizonyos kép vált ki belőled. Ez a roppant érdekes személyiségteszt segít abban, hogy dolgozz az erősségeiden és gyengeségeiden egyaránt.

Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

A mentális vagy pszichikai erő azt jelenti, hogy kontrol alatt tudod tartani az érzelmeidet, és érett módon tudsz reagálni minden helyzetben, amikor fontos döntéseket kell meghoznod. Tudd meg, mennyire erős a pszichéd, és mik azok a döntő dolgok, amelyek befolyásolják mindennapi tevékenységeidet. Ehhez egyetlen képet kell választanod, azt, amelyik a legjobban vonz.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 hihetetlen hely, ahol az emberek egzotikus állatokkal élnek együtt

10 hihetetlen hely, ahol az emberek egzotikus állatokkal élnek együtt

Gondoltad volna, hogy együtt lehet élni egy tucat majommal, galambbal, netán egy egész szarvas hordával? Ilyen élőlényekkel a világ számos pontján találkozhatunk, de az mégiscsak fura, hogy ezek az állatok megtöltenek például egy egész szigetet, és az emberek békésen együtt élnek velük, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Érdekes helyek a világban – az állatbarátok szemével.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Tarot mai üzenete: "Talán mély spirituális beavatás vagy eggyé válás következik be."

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Fordulj Mihály és Rafael arkangyalhoz, hogy megszabadítsanak téged és a környezetedet, ezt a helyzetet és minden érintettet a félelemalapú energiától."

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép