2015. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. május 27. - Hella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mire szomjazik a lelked? - Képes tesztünkből kiderül

Május a természet kirobbanó, virágpompás hónapja. A levegőt betöltő illatok szerelemre csábítanak, a reggelek harmatcseppjei smaragdzöld ragyogással töltik el a szíveket. A néphagyomány mágikus erőt tulajdonít a májusi esőnek és harmatnak, melyeket évszázadokig szépítő, fájdaloműző elixírként használtak.

tovább »

Mit mond el rólad a szemöldököd? - Játékos tesztünkből kiderül!

Szemöldökünk formáját tekintve természetesen az arc és a szem formája is döntő, illetve az is, hogy milyen gyakran igazítjuk az ívét. Azonban mindezek mellett a személyiségünk egyes vonásaira is következtethetünk belőle, ha kicsit jobban szemügyre vesszük. Olvass tovább és megtudhatod, rólad mi derül ki általa.

Milyen megoldást kínál az angyalod? - Húzz egy kártyát és megtudod!

Az angyalok nap mint nap mellettünk, velünk és köztünk élnek. Segítenek döntéseinkben, próbálják mutatni a helyes utat. Persze nem mindig vesszük észre a jeleket, és néha nem is vagyunk nyitottak a jelenlétükre, de ők akkor is segíteni szeretnének.

Miről árulkodik az álomautód? - Képes tesztünk elárulja!

Ízlésről nem érdemes vitatkozni, és az autómárkák ecsetelését is hagyjuk meg inkább a férfiaknak, ez jobbára az ő témájuk. Ellenben egy-egy csinos járgány láttán nekünk is megdobbanhat a szívünk, az pedig, hogy melyik járműben tudjuk elképzelni magunkat a legjobban, elmond egyet-mást a személyiségünkről.

Mely érzelem hat rád mostanában? - A virágnyelvből kiderül

A virágokat évszázadok óta érzelmeink közvetítőjeként használjuk. Társunknak, családtagjainknak, barátainknak egy-egy szál virággal mondjuk el, hogy fontosak a számunkra. Azonban vannak pillanatok, amikor nem vagyunk egészen tisztában azzal, hogy milyen folyamatok is zajlanak bennünk, ilyenkor az a virág, amelyik igazán vonzz, rámutathat valódi érzéseinkre.

Eljött a te időd! - Képes önismereti teszt

Az idő múlását meg tudod állítani? Utaztál valaha az időben? Néha gyorsabban telik, néha lassabban. Egy valamirevaló óra mindig derekasan helytáll a pontos idő jelzésének kiemelt jelentőségű feladatában. Hogy melyik órát választod, sokat elárul személyiségedről.

Kedvenc évszakod árulkodik személyiségedről - Képes önismereti teszt

Általában az a kedvenc évszakunk, amelyikben a születésnapunk van. Persze ez nem törvényszerű, de nagyon sok esetben így van. Lássuk, neked melyik a kedvenc évszakod, és mit árul el rólad!

Melyik napon születtél? - Ez a mitológiai hős lakozik benned!

A görög mitológia nagy alakjait mindannyian ismerjük, de azt kevesen tudják, hogy minden napnak megvan a maga hőse, akik egy-egy ember archetípusát testesítik meg. Ha tudjuk, melyik istenség uralkodik az adott nap felett, az hasznunkra lehet a mindennapokban is.

Az Életfa üzenete - Neked!

Itt a tavasz, a megújulás, a változás, a fejlődés időszaka. Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Csak húzz egy kártyát, és az Élet Fája rögtön a segítségedre siet.

Használd az ősi tűzjóslást, hogy belepillanthass a jövődbe!

A pyromantia az egyik legősibb, a tűz lángjaiból történő jóslásfajta. Általa egyszerű és tiszta képet kaphatunk arról, hogy mi történik a közeljövőben. Ha éppen nincs a közeledben lángoló tűz vagy gyertya, akkor nincs más teendőd, mint feltenni a kérdésedet, húzni egy lapot, és már olvashatod is, mi vár rád!

Milyen gyorsan lépsz túl a gondokon? - Képes önismereti teszt

Könnyen talpra állsz egy nagy trauma után, vagy időre van szükséged, amíg minden a helyére kerül? Netán olyan erős a személyiséged, hogy nem is törsz össze? Milyen temperamentummal nézel szembe a gondokkal, higgadtan vagy agresszívan? Bölcsen kezeled a helyzeteket, vagy segítségre van szükséged? Ahány ember, annyiféle képpen birkózik meg a problémákkal. Képes tesztünkből kiderül, te hogyan teszed.

Döntéshelyzet előtt állsz? - A misztikus szimbólumok segítenek

Nap mint nap döntsék sokaságát hozzuk meg. Vannak kis horderejű, és vannak egész életünket új irányba terelő elhatározások. Ám akadnak olyan helyzetek, amikor nem tudjuk, hogy a lehetőségek közül melyiket kellene választani. Ilyenkor célszerű átgondolni meghozandó döntésünk előnyeit és hátrányait.

Melyik sellő uralja szerelmi életedet? - A misztikus hableányok elárulják!

A fenséges vízi szépségek, a férfiak elcsábítói, a szívtipró és megbabonázó misztikus sellők most elárulják, milyen vagy a szerelemben és milyen párkapcsolatot tudsz kialakítani! Ráadásul abban is segítenek, hogy mi hiányzik a kapcsolatodból és mivel tudnád feldobni!

Neked miben segít az álmodozás? - Önismereti teszt a tudat alattidról

Azt biztos tudod, hogy a nap 24 órájában használjuk az agyunkat. Amikor levegőt veszünk, vagy csak egy virágban gyönyörködünk, ha a munkahelyünkön legjobb tudásunk szerint teljesítjük a feladatunkat, sőt akkor is, ha ábrándozunk. És azt tudtad, hogy ha stressz vagy öröm ér, esetleg valami tervet szeretnél megvalósítani, akkor az álmodozás lehet a segítőd?

A pillangók üzenete - Tavaszi pillangójóslás

A törékeny, bájos pillangó valamennyi kultúrában jelen lévő, ősi szimbólum. Megjelenése felderíti az embereket. Átalakulásai, látszólag céltalan, lebegő táncaik fejlődésünk elfogadására, a változás örömteli, könnyed megélésére ösztönöznek. A pillangók most elárulják, fejlődésed adott szakasza milyen hatással van rád.

Az ásványok misztikus üzenete - Neked!

Egyre tudatosabban éljük mindennapjainkat. Tudjuk, mit akarunk, és azt hogyan akarjuk elérni. Ám vannak pillanatok az ember életében, amikor a legalaposabb tervezés ellenére is olyan helyzetben találja magát, amiből nem lát kiutat. Ilyen esetben egy nemes rezgésű ásvány segítségével megtalálhatjuk a megoldást.

Mely mágikus területtel kellene foglalkoznod? - A Teszlek Süveg megmondja!

Ismerős a Harry Potterben látott kicsit morgós, de rémesen bölcs, mágikus hatalommal bíró sapka? Ezúttal nem a különböző varázsló házakba fog beosztani, hanem akár rejtett tehetséged vagy tudásod szerint azt mondja meg, mely mágikus területtel kellene foglalkoznod, amihez értesz és sikereket érhetsz el benne! Húzz egy lapot és játékos tesztünkből kiderül!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Kamrának lenni jó

Kamrának lenni jó

A legtöbb háznál a konyhából nyílik egy apró helyiség, a kamra. Kicsi, ám annál hasznosabb feladatot lát el, és olyan előnyei vannak, amire nem is gondolnánk! Van azonban néhány apró szempont, ami elengedhetetlen ennél a picinyke, de annál praktikusabb fülkénél.

Tovább »
A titokzatos kőbögrék - Óriások hagyták ott őket?

A titokzatos kőbögrék - Óriások hagyták ott őket?

1930 óta nem fejtették meg a varázslatos Xieng Khouang fennsíkon, több ezer éve szétszórt gigantikus méretű kőbögrék eredetét. A korban, melyben készültek, nem ismerték a technológiát, amivel kifúrták-formálták őket. Valóban óriások felejtették győzedelmi mámorukban a 3000 m magas hegygerincen?

Tovább »
Nézd meg és játssz vele! - Carcassonne-ban te is lennél várkisasszony

Nézd meg és játssz vele! - Carcassonne-ban te is lennél várkisasszony

Annyira bámulatba ejtő, hogy látnod kell! Itt tutira lennél te is várkisasszony, hogy a lovagok a kegyeidért küzdhessenek! De ne csak nézd, hanem játssz is Franciaország déli részén elterülő Carcassonne romantikus erődvárosával, ami a Languedoc-Roussillon régióban található. Nem csak mesés látnivaló, de izgalmakkal és szórakozással teli társasjáték is készült róla!

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 jozsef 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép