2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

tovább »

Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

A szem csodálatos eszköz, általa felfedezhetjük a körülöttünk lévő világot és segít abban, hogy megtaláljuk azt, amit akarunk az életben. Amit a szemünk érzékel, azt befolyásolhatják a gondolataink, a meggyőződéseink, valamint a hasonló tárgyakkal kapcsolatos korábbi tapasztalataink. Azonban az elme ad értelmet annak, amit látunk, de meg kell értenünk, hogy mindezt a jellemünk egyes részei is befolyásolhatják.

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben a Hold különböző színei szerint határozták meg az egyes személyiségtípusokat. Attól függően, hogy melyiket választod, megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot. Komoly felismerések lehetnek ezek. Felkészültél az igazság pillanatára? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Mindenkinek más-más őrangyala van, hiszen a személyiségedhez leginkább közelálló őrangyal vigyáz rád. Néhány angyal jelenléte eléggé intenzív, ugyanis szeretik közölni, hogy mindig melletted állnak. Léteznek azonban szelídebb őrangyalok, akik inkább a háttérben maradnak, arra várva, hogy te hívd őket. Attól függően, hogy melyik őrangyalt választod védelmezőül, sokat elárul rólad.

Válassz egy mágikus kristálygömböt, és tudd meg, mit rejt a személyiséged! - Képes önismereti teszt

Egyszerű megjelenése ellenére a kristálygömbök a legkedveltebb eszközei a jóslásnak. Már az ókortól kezdve használják. A papok például speciális kristályokat használtak a történések előrejelzésére. Most azonban nem jóslásra használjuk ezeket a mágikus gömböket, hanem önismeretre. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy kristálygömböt, és máris megtudod milyen ajándékot kaptál a születésedkor.

Válassz egy vitorlás hajót, és fedezd fel, mi a legfontosabb számodra az életben! - Képes önismereti

Ezt a tesztet egy londoni pszichológus állította össze, melyből arra kapsz pontos választ, hogy mi a legfontosabb számodra az életben. Képzelj magad elé egy végeláthatatlan tengert – ez lesz az életed vize. Rajta pedig békésen ringatózik egy vitorlás hajó. Az alábbiak közül melyikben hajókáznál szívesen?

Milyen felismerés vár rád a nyáron? - A Nyár angyalainak személyes üzenetéből megtudod!

A Nyár angyalai üzenetet hoztak számodra, melynek köszönhetően könnyebben eligazodhatsz életed útvesztőiben. Ám nemcsak ezért üzentek neked, hanem azért is, mert a nyári időszak tökéletes lesz arra, hogy javíts azokon a sarkalatos pontokon, melyek életedet nem a megfelelő irányba viszik. Húzz egy lapot, és fedezd fel, mi rejlik alatta!

Válassz egy törzsi maszkot és tudd meg, milyen ember vagy valójában! - Nem félsz szembenézni az igazsággal?

Az ősi tudás ma is él. Az ősi szellemiség és a múltban való gondolkodás ma is sok kérdésre választ ad. A pszichológusok szerint választásaink közvetlenül meghatározzák a személyiségünket, az alábbi törzsi maszkokat hívtuk segítségül, hogy felfedjük, milyen ember is vagy valójában!

A kedvenc fagylalt ízed árulkodik a személyiséged rejtett oldaláról - Teszteld magad!

A tudósok és a pszichológusok megfigyelték a mindennapi szokásokat - milyen tollat használsz, milyen a kedvenc fülbevalód, nyakláncod - és rájöttek, hogy ez mind-mind árulkodik a személyiségedről. Most itt az ideje annak, hogy a kedvenc fagylalt ízed meséljen rólad. Dr. Alan Hirsch az Ízek és Illatok Kutatási Intézményének doktora tanulmányozta az ízek és a személyiség közötti összefüggéseket.

Elfogadsz egy igazán bölcs tanácsot? - Akkor segít a Bolondok Bölcsessége jóskártya

Szükséged lenne egy kis útmutatásra vagy jelre? Jó volna, ha valaki megmondaná, mit tegyél? Akkor fogadj el egy igazán bölcs tanácsot, egy olyat, amit csak egy bolond adhat! A Bolond valójában egy olyan archetípus, aki mindannyiunkban ott él. Egy szabad, független, őszinte lélek, aki mer hibázni, mert tudja, hogy abból tanulhat. Vajon mit tanácsolhat neked ez a bolond lélek?

Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Hol ajtók nyílnak meg előttünk, hol pedig bezáródnak. Ez egy állandó folyamat, ami biztosítja a haladást, és azt, hogy mindig ott legyünk, ahol éppen lennünk kell. Az égiek pedig mindig terelnek bennünket, csak sokszor nem látjuk és nem halljuk meg őket. A Kapuk Jóskártya azonban a segítségedre lehet ebben, és megmutathatja, milyen új ajtó nyílik meg előtted az elkövetkezendő időszakban.

Húzz egy lapot és fedezd fel, mit üzen számodra Fortuna a jövő hétre!

Lehet, hogy a boldogság és a szerencse már régóta kopogtat az ajtódon, és te nem veszel róla tudomást? Vétek lenne pedig nem beengedni őket, hiszen lehet, hogy hatalmas változást hoznak az életedbe. Ám most Fortuna asszonyság egy kis betekintést enged a jövőbe, pontosabban a jövő hét eseményeibe. Húzz egy lapot, és tudd meg, mit kell tenned jövő héten.

Harmónia Kártyák üzenete - Tudd meg, mi hozza el a békét és a harmóniát az életedbe!

Mindenki vágyik a harmóniára, a békére és a nyugalomra, időnként szükségünk van arra, hogy visszavonulhassunk a saját nyugalomszigetünkre. De vajon hogyan érheted el a harmónia állapotát, és hogyan találhatod meg a lelki békédet? Összpontosíts a Harmónia Kártyákra, húzz egy lapot, és fedd fel, milyen üzenet rejlik alatta!

Hova ülsz legszívesebb az autóban? - Megmutatja, hogyan tekintenek rád az emberek

Tudtad, hogy bizonyos személyiségjegyek még akkor is kristálytisztán megmutatkoznak, ha éppen autóban ülsz? Egy dán pszichológuscsoport szerint bizony az is meghatározza, melyik személyiségtípusba tartozol, hogy hova ülsz legszívesebben az autóban. A volánhoz, vagy az anyósülésre? Netán hátul szeretsz helyet foglalni? Döntsd el, és tudd meg, mit árul el rólad a választásod!

Válassz egy napraforgót, és tudd meg, mivel blokkolod a saját életedet! - Képes pszichológiai teszt

A napraforgó a melegség és a boldogság szimbóluma, továbbá a sárga szín segít abban, hogy pozitív energiákkal töltsd fel magad. Lehet, hogy nem tudsz róla, de úgy tartják, hogy ha az utadba kerül, akkor számíthatsz a szerencsére. Most az a feladatod, hogy válaszd ki azt a napraforgót, amely a legközelebb áll hozzád, és tudd meg, mi az, amivel akadályozod a saját életedet!

Hogyan erősítheted a megérzéseidet? - Megmondja a "Légy Intuitív" jóskártya!

A hatodik érzék képes minket útbaigazítani, megsúgni, mit tegyünk vagy mit ne. Figyelmeztet az esetleges veszélyre, ahogy arra is, ha valami jó közeleg. Érthető, ha szeretnéd, hogy még élesebb legyen, hogy egész pontosan tudatában lehess az üzenetének. Ez pedig nem elérhetetlen vágy! A Légy Intuitív jóskártya elárulja, mit kell tenned ahhoz, hogy erősebbek legyenek a megérzéseid!

Mit üzen neked Föld Szelleme? - Tudd meg a Föld Bölcsessége jóskártya segítségével!

Adott a lehetőség, hogy kapcsolatban kerüljünk a Földdel és annak szellemével. Ezáltal energiát nyerhetünk a hatalmas Földtől és a természetből, de adhatunk is neki, így gyógyítva bolygónkat és magunkat is. Ám a legtöbben nem vesszük észre a Föld Szellemének útmutatását, aki azon dolgozik, hogy megerősítse a viszonyt ember és Föld között. Ám most lehetőséged nyílik rá, hogy át vedd a neked szóló üzenetet!


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 kedélyborzoló rejtély, ami téged sem hagy majd nyugodni

8 kedélyborzoló rejtély, ami téged sem hagy majd nyugodni

Hogy miért nem hagy majd nyugodni ez a 8 hátborzongató rejtély? Mert tutira elgondolkodtat majd és megakarod oldani. Talán egésznap ezeken fogsz rágódni és egyre csak az eszedbe ötlenek. Mégis, hogy történhetett ilyen? Mi lehet a magyarázat? Ki a tettes? Mi lehetett az indítéka? Ne csodálkozz azon, ha függő leszel és válaszokat akarsz majd rájuk találni, mert annyira sokkolóak!

Tovább »
Top 14 ijesztő hely, ahova jobb, ha nem látogatsz el

Top 14 ijesztő hely, ahova jobb, ha nem látogatsz el

Létezik a világban 14 olyan extra félelmetes hely, ahová jobban teszed, ha kétszer is meggondolod, hogy ellátogatsz-e oda! Felkészültél a borzongásra?

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Torony a meglévő formák és elvek eltűnését jelzi, és ugyanúgy, mint a Halál vagy az Ördög esetében, most is csak rajtunk múlik, mennyire lesz ez a tapasztalat fájdalmas.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép