2014. november 23. - Kelemen, Klementina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. november 23. - Kelemen, Klementina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hangolódj rá az őszre!
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

A szellemek köztünk járnak?!

A szellemek jelen lehetnek otthonainkban is. A mi feladatunk az, hogy a lelkeknek ne engedjünk utat a családi fészekbe. A szelleműzés fortélya több ezer éves múltra tekint vissza, ami bizonyítja, hogy léteznek realitáson túlmutató jelenségek a Földön. Ha a te lakásodban is történt már paranormális eset, vagy csak érdekel a szelleműzés, akkor nézd meg milyen tárgyak segítségével lehet az otthonod egy gonosz lelkektől elzárt szentély!

tovább »

Jövőd a piramisok jóslata szerint!

Fejtsd meg velünk az egyiptomi hieroglifák rejtélyes titkait! Tekints be a Piramisok misztikus világába és jósolj az ősi szimbólumok segítségével!

MO - egy ősi tibeti jövendölő rendszer

Kíváncsi vagy a jövődre? Akkor nem kell mást tenned, mint elmormolni egy mantrát, akárcsak a tibetiek. A MO egyike a tibetiek által használt legősibb sorselemző módszernek, így nyugodtan hihetsz a jóslatában.

Mit rejt az állarcod? - Képes tesztünk elárulja

Mindannyian közvetítünk egy képet önmagunkról a külvilág számára. Próbálunk, úgy járni az emberek között, hogy azoknak tűnjünk, akik valójában vagyunk, de olykor a tudatalattink olyan szerepeket is ránk aggat, amiket tudatosan sohasem vállalnánk fel. Mit lát a külvilág abból, amit gondolsz magadról? Milyen ember rejtőzik a maszk mögött, amit magadra húztál?

Kérj segítséget a nagyobb erőktől a gyertyák mágikus erejével!

Ahhoz, hogy üzeneteidet közvetíteni tudd a magasabb erők felé, illetve a segítségüket tud kérni, alkalmazhatod a gyertyák mágikus erejét! Az alábbi különböző színű gyertyák és hozzájuk fűzött magyarázat alapján megtalálhatod azt, amelyik a legjobban passzol az üzeneteidhez. Ám nem mindegy, hogy melyiket választod!

Melyik jóslás áll hozzád a legközelebb:

Kipróbáltad már szinte az összes jóslást, fontos döntéseknél, havonta, hetente vagy akár a nap bármely szakában segítségül hívod őket? Nem tudod biztosan, melyik illik hozzád a leginkább? Segítünk!

Melyik a saját gyógyító köved?

A hit fontos, hiszen a hittel sok mindent el lehet érni. Csak az válhat valóra, amiben hinni merünk! A kövek gyógyító erejének tudása a természetes gyógyítás szerves része, emellett biztonságot jelentenek számunkra, hogy megóvnak minket a bajtól. Valahogy úgy, mint egy láthatatlan testőr, aki mindig a nyomunkban van és védelmez minket.

Melyik állat hoz neked szerencsét?

Sok hitvallás szerint bizonyos állatok erővel és szerencsével ruházzák fel az embereket. Nagyon sok vallásnak van szent állata, melyeknek mágikus erőt tulajdonítanak. Lássuk, hogy egyes totemállatokban milyen erő és varázslat rejlik! Válassz, klikkelj és tudd, meg melyik állat hoz szerencsét neked!

Jósolj madarakkal! - Mit üzen a belső hangod?

Tudni szeretnéd, hogyan reagálj az életedben soron következő kihívásra? Mit kell tenned ahhoz, hogy elérd a céljaidat? Válassz egy madarat, és megtudod, mit üzen a belső hangod!

Milyen a kapcsolatod a testeddel?

Ahogyan testünkkel bánunk, az hatással van lelkünkre. Amilyen nézeteket vallunk, az befolyással van arra, mit látunk a tükörben. A test a lélek temploma. S mint ilyen, nem árt, ha tudjuk, milyen belső késztetések vezettek egyes szemléletekhez, s mik az okai annak, hogy egy bizonyos szerepkörbe ragadtunk bele?

Melyik harcos lakozik benned? - Fedezd fel magadban a harcost!

Mindenkiben él egy harcos, aki küzd a mindennapokban, és nemes céljait megvalósítva segít magán és másokon! Segíteni akarsz a világnak? Láss bele lelked legmélyebb zugaiba, hogy kiderüljön, benned milyen erőkkel és képességekkel bíró harcos él! Elő a kardoddal!

Jósolj halloweeni szimbólumokkal!

Bár sokan nincsenek kibékülve ezzel az ünneppel, azért egyre többen öltenek jelmezt ilyenkor. Egy kis őszi mókázás nem árt senkinek. Hangolódj rá nálunk a halloweenra!

Jósolj Samhainkor, az év legboszorkányosabb napján!

Samhain a legtökéletesebb nap arra, hogy beleláss a jövődet rejtő titokzatos könyvecskébe, vagy, hogy első kézből láss végre valamit a Sors Csatornáján! Segítünk neked megtalálni a lehető legtökéletesebb jóslási módszert, ami csak arra vár, hogy megüzenhesse neked milyen események várnak rád!

Melyik agykontroll technika segítségére van szükséged?

Az agykontroll egy önfejlesztő módszer, a megalkotója, José Silva, akinek néhány technikájával a mindennapinál nagyobb mértékben kihasználhatjuk képességeinket. Segít a stressz levezetésében, a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban, a gyógyulásban, a szokásaink megváltoztatásában, fokozza az intuitív képességeinket.

Melyik sárkány lakozik benned?

Napjainkban tele vagyunk sárkányos filmekkel, mesékkel, sorozatokkal - mint a Trónok Harca, az Eragon, a Sárkány szív, Így neveld a sárkányodat -, és titokban sokan éreznek mágneses vonzalmat e mitikus lények iránt. Ám azt kevesen tudják, hogy a keleti kultúrák szerint, bennünk is rejlik egy sárkány!

Milyen ezoterikus módszer áll hozzád a legközelebb?

Bármilyen problémára van valamiféle spirituális eszköz a tarsolyodban: ha válaszút elé érsz, megkérdezed a jó öreg cigánykártyát, esetleg angyalkártyákhoz nyúlsz. Ha úgy érzed, javítanod kell az életeden (netán a romokat eltakarítani), átrendezed a lakást a feng shui szerint. Egy nehéz vizsgához pedig az Agykontrollt hívod segítségül. De melyik módszer áll hozzád a legközelebb?

Mi voltál előző életedben?

Sokan tettük már fel a kérdést, vajon kik lehettünk előző életünkben. Királylány? Koldus? Király? Rendőr? Bíró? Szolga? Hódító hadvezér? Tesztünk segítségével most végre megtudhatod, az igazságot - nézd meg, ha van hozzá bátorságod!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A vasárnapi nap angyali üzenete

A vasárnapi nap angyali üzenete

Angylaink mai útmutatása: "Kérj meg minket, hogy segítsünk ebben a helyzetben, és mi azonnal munkába lendülünk az érdekedben. Sok univerzális törvény uralkodik felettünk, és ezek közé tartozik a szabad akarat is, amely lehetővé teszi számodra, hogy saját magad válassz és hozd meg döntéseidet. Így hát türelmesen várjuk kérésedet."

Tovább »
Mi a személyes életutad? A számmisztika elárulja

Mi a személyes életutad? A számmisztika elárulja

A numerológia úgy tartja, hogy életutunkat, sorsunkat és főbb cselekedeteinket nagymértékben befolyásolja a születési dátumunk. Ha szeretnéd tudni, hogy a te életutad milyen, netán mit kell tenned, hogy a javadra forduljanak a dolgok, nincs más tennivalód, mint kikeresni a sorsszámodat. Tudd meg, milyen a saját egyedi utad, merre tartasz az életben!

Tovább »
Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép