2015. október 10. - Gedeon
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. október 10. - Gedeon
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mivel viselhetnéd el könnyebben a hétköznapok terheit? - A szamurájok bölcs tanácsa segít

A szamurájuk japán harcosok, akiket nem csak fizikailag, de szellemileg is megedzettek, hogy harcmodoruk ne csak logikán, hanem bölcsességen is alapuljon. Idealizált erkölcsi kódexüket a Hagakure írás őrzi, az út pedig, amit jártak, a „harcos útja”, azaz a busidó, mely tanácsokkal és útmutatással szolgál a mindennapokra. Tudd meg, neked mire van szükséged ahhoz, hogy könnyebben viseld a terheket!

tovább »

A víz, melyet vonzónak találsz, titkokat tár fel személyiségedről - Képes önismereti teszt

A víz mindig is a határtalan emberi képzelet tárgya volt. Akár tanulmányainkban, vagy akár csak úszás közben, valahogyan mindig vonzódtunk hozzá. Ha arra gondolunk, hogy a víz alkotja testünk 60%-át, nem meglepő, hogy ilyen szorosan kapcsolódunk ehhez a mindent megváltoztató őselemhez. Melyik vízformát választod? Képes vagy azonosulni az eredménnyel? Akkor rajta!

Ismerd meg a tudatalattidat - Képes önismereti teszt

Az emberi lélek kifürkészhetetlen – vagy mégsem? Képzeld el, hogy egy csodálatos erdőben sétálsz. Melyik erdei ösvény útját járnád be? Ha hiszed, ha nem, az, hogy melyik ösvényt választod, nem csak feltár bizonyos titkokat a tudatalattidról, hanem az út maga az életutad. Vajon melyik a te utad?

Mi az, ami megédesíti a napjaidat? - Árulkodik a személyiségedről

Bizonyára neked is van olyan kedvenced, aminek képtelen vagy ellenállni, és már csak a puszta látványa megédesíti a perceidet. Nem is hinnéd, mennyi mindent elmesél rólad egy szelet isteni sütemény.

Mit üzen a lelki tükörképed? - Húzz egy kártyát és megtudod!

Ahogyan a tükörképünket, úgy a minket körülvevő világot is aszerint méregetjük, hogy számunkra mi fontos és mi nem. Egy egyszerű ábrába sokan, sok mindent „belelátunk”, ahogyan arra is képesek vagyunk, hogy bizonyos dolgokat ösztönösen ne vegyünk észre.

Melyik ősi kód rejlik benned? - Grál-kód jóskártya elárulja

Minden nőben egy ősi kód rejlik. A Grál nem egy elveszett kincs, hanem egy benned élő titok. Egy olyan hatalmas örökség, mellyel paradicsommá lehet változtatni a Földet. Hagyd kibontakozni nőiségedet a Grál-kód jóskártyák segítségével.

Mely területen kopogtat be hozzád a szerencse? - Játékos tesztünkből kiderül

Mostanában nem vagy formában? Ne aggódj, ez az időszak lassan véget ér, és hozzád is bekopogtat a szerencse. Válaszd ki a legjobban tetsző képet, és eláruljuk, életed mely téren kopogtat be hozzád a szerencse.

Mit árul el rólad a kedvenc kutyád? - Játékos személyiség teszt

Nem csak az olyan dolgok, mint a megjelenésed, a testbeszéded vagy a zeneízlésed árulkodik rólad, hanem még a kedvenc kutyafajtád is. Válaszd ki melyik kutya az, mely kedves a szívednek és már olvashatsz is a személyiségedről és a belső tulajdonságaidról!

Melyik történelmi nőalak lakozik a lelkedben?

Mi nők, már a kőkorszakban is fontos szerepet játszottunk az élet körforgásában. A történelem során aztán születtek sorainkba gonoszak, szépek, gazdagok, okosak egyaránt. És születtek olyan nők is, akik az egész világ sorsára hatással voltak. Most megtudhatod, közülük melyikre hasonlítasz leginkább.

Milyen égi beavatkozást kapsz ma? - Húzz egy lapot és kiderül!

Az istenek fentről néznek le ránk és figyelemmel követik mindennapjainkat. Bár még lehet, hogy nem tudod, de sokkal gondoskodóbbak és törődőbbek, semmint azt gondolnád. Gyermekeikként tekintenek ránk és azon fáradoznak, hogy elkísérjenek életünk rögös útján és közben támogassanak bennünket. Ismerd fel az istenek égi beavatkozását a mindennapjaidban! Húzz egy lapot és megtudhatod, mire kell ma figyelned, mit adnak neked az istenek!

Hogyan valósítsd meg álmaidat? - Az Arany Tarot megválaszolja!

Elakadtál és nem tudod, merre tovább? Úgy gondolod, hogy a te vágyaid már sohasem valósulnak meg? Nem kell lemondanod semmiről, még semmi sem veszett el. Húzz egy lapot a misztikus Arany Tarotból és egyértelműen, világosan megtudhatod, mit kell vagy mit nem kellene tenned ahhoz, hogy a vágyaid valóssággá legyenek!

Milyen színű a személyiséged? - Képes önismereti teszt

A színek sokat mesélnek a személyiségedről, még akkor is, ha nem ösztönösen választod meg őket. Melyik őszi falevél van rád hatással? Mit üzen neked? Húzz egy lapot és máris kiderül.

Gyümölcsjósda - Fedezd fel a benső énedet!

Számos kutatás bizonyítja, hogy kedvenc gyümölcsünk árulkodik a személyiségünkről és legbensőbb énünkről. Mindenkinek van egy kedvenc gyümölcse, bár sokan leginkább a színük illetve a formájuk alapján választják, vagy akár az étkező asztal díszeként. Neked melyik a kedvenced? Nézzük, mit fed fel benső énedről!

Mi a személyes indiai szerencse szimbólumod? - Árulkodik a személyiségedről

Már az ősi Indiában is hatalmas jelentőséget tulajdonítottak a szerencse szimbólumoknak. Mindegyik jelképnek van egy mélyebb jelentése, és a személyiséged kardinális irányvonaláról is sok mindent megtudhatsz általuk. Nézzük, melyik a tiéd?

Mi dolgod van a Varázsvilággal? - Az Árnyak Könyve Tarot kártya megmondja!

A Varázsvilág a velünk párhuzamosan létező Asztrálvilág, ahol a szellemek, az angyalok, az istenek és a többiek vannak. Erre a síkra átlépve nemcsak láthatjuk őket, de bármire képesek lehetünk. Sőt, ha megtudjuk ragadni és kivonni onnan az energiákat, akkor bármit meg is teremthetünk magunknak ebben a világban. Tudni szeretnéd neked mi dolgod lehet ezzel a titokzatos világgal?

Melyik állat lelke dominál ma benned? - Az indiánok napi jóslatából megtudhatod

Vágj bele a napba tudatosan! Indulás előtt kukkantsd meg, hogy aznap melyik állat lelke dominál benned és mit kell róla tudnod. Az állatvilág próbál üzenni neked, mire is kellene jobban figyelned, mit kellene tenned ahhoz, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életed lehessen. Készen állsz arra, hogy az állatok megmondják neked a tutit?

Melyik Felemelkedett Mester áll melletted? - Húzz egy lapot és olvasd el üzenetét

A felemelkedett mesterek olyan tanítók, mesterek és gyógyítók, akik közül a legtöbben egyszer valamikor emberként éltek a földön. Most ezek a nagyhatalmú szellemi vezetők elárulják, mire is van szükséged az életcélod vagy más terveid eléréshez, hogyan valósítsd meg önmagad. Húzz egy kártyát és ismerkedj meg a spirituális mestereddel!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 varázslatos hely a Földön, amit látnod kell

8 varázslatos hely a Földön, amit látnod kell

Bolygónk sok-sok kincset tartogat számunkra. Olyan helyeket, amelyekről szinte el sem hisszük, hogy létezhetnek. Tegyünk egy kis földkörüli utazást, és ha csak képekben is, ismerkedjünk meg ezekkel a csodálatos helyszínekkel.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Tarot mai jóslata: "Uralkodó - Akaratunk puszta erejére hagyatkozunk, elnyomva ezzel érzelmeinket. Esetleg egy teljesítmény vált számunkra nyomasztóvá"

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Biztonságos dolog számodra, ha látod a szeretet energiáját annak minden formájában, legyen szó angyalokról, aurákról vagy látomásokról."

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép