2016. október 25. - Blanka, Bianka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. október 25. - Blanka, Bianka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Rejtett képességek tesztje - Mi lakozik a lelked mélyén?

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben világosan rámutatnak arra, hogy minden emberben lakozik egyfajta képesség, mely sokáig rejtve marad a lelke mélyén. Ha kíváncsi vagy rá, hogy benned mi lakozik, akkor érdemes tesztelni magad!

tovább »

Mitől lehet fagyos a szíved? - A Jégkirálynő látja, és tudja a választ

A Jégkirálynő az a mesékből ismert szépséges királynő, akinek egyszer összetörték a szívét és a bánattól, a haragtól, illetve a fájdalomtól jegessé vált a szíve, a lelke, és az egész birodalma. Azt mondják, a Jégkirálynő egy kicsit minden nőben ott él. Ha úgy érzed, hogy ez nagyon is igaz, tudd meg, vajon neked mitől lehet a fagyos a szíved!

Miben rejlik a feltétel nélküli szeretet képessége benned? - Mária Magdolna megmondja

Mária Magdolnát sokan egyszerű szajhának tekintik a Biblia szerint, akit Jézus megváltott bűnös szakmájától. Míg mások az új kutatások fényében már Jézus feleségeként tartják számon. Mária Magdolna mind a kettőnél több, mert ő a feltétel nélküli szeretet istennője, aki most segít neked abban, hogy elárulja, hogy a te feltétel nélküli szereteted miben is rejlik!

Furcsa arc-teszt - Mi az, amit nem szívesen árulsz el magadról?

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben 8 furcsa arckifejezéssel ábrázolták az egyes személyiségtípusokat. Ha tudni szeretnéd, milyen a vérmérsékleted, és pontosan mi az, amit eltitkolsz magaddal kapcsolatban, akkor ne gondolkozz, teszteld magad!

Teszt, amely elárulja személyes karaktered erősségeit - Igencsak gondolkodóba ejtő!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben 8, geometrikus alakzatokból „teremtett” emberfigurával illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Megtudod belőle, hogy melyik karaktertípusba tartozol, és segítségedre lesz abban, hogy milyen irányba menj tovább életed útján. Kíváncsi vagy rá? Akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

Mely álmot nem szabad tovább kergetned? - Nyisd ki Álomdobozt, és megmondja neked!

Amennyire lehetnek ösztönzőek, mesések és erőt adóak, olyannyira lehetnek rossz hatással is az emberre az álmok. Az sosem baj, ha álmokat kergetünk, de nem mindegy hogyan tesszük, és hogy valóban szükségünk-e van arra a bizonyos álmaink tárgyára. Néha az is megoldást jelent, ha megtanuljuk elengedni, hogy aztán elnyerhessük. Vajon neked mely álmot nem szabadna tovább kergetned?

Merre halad életed folyama? - A misztikus Nílus nagy jóslata

A Nílus nem csak a Föld leghosszabb folyója, hanem egyben talán a legcsodálatosabb, legmisztikusabb is, amely képes az egész világot megbabonázni. Megannyi legenda és az egyiptomi istenekkel kapcsolatos történet kötődik smaragdzöld vizéhez. Most azt is megjósolja neked, hogy milyen irányba halad életed nagy folyama, és mire számíthatsz a közeljövőben!

Melyik antik istennő inkarnációja lehetsz?

Az antik istennők ott élnek bennünk, és irányítják cselekedeteinket, meghatározzák kapcsolatainkat és döntéseinket. Nagyon fontos, hogy fel tudjuk fedezni a bennünk élő istennőt, és fel tudjuk ismerni, hogy melyik istennő befolyása alatt állunk. Tisztában kell lennünk nőiségünk értékeivel, hogy helyes önismerettel felruházva induljunk el egy teljes élet felé.

Ízisz szerelem istennő megsúgja, mit kell tenned a szerelmi életedben!

Ízisz anyaistennő az ókori egyiptomi vallás szépség és szerelem istennője, a varázslás, a termékenység, a nőiesség és a hűség szimbóluma, aki Ozirisz felesége, Hórusz anyja. Úgy tekintettek rá, mint a gyermekek védőszentjére. Ám mégis, férje iránti hűségéről és odaadásáról vált igazán híressé. Most megsúgja, mit kell tenned a szerelmi életedben ahhoz, hogy az még jobb és forróbb lehessen!

Palackba zárt üzenet - Húzz egy lapot, és fedd fel életüzenetedet!

Az alábbiakban 4 színes kártyalapot találsz, és ha hiszed, ha nem, az egyik alatt ott rejlik a saját, személyes üzeneted, mely életed jelen pillanatára vonatkozik. Figyelmesen olvasd el az üzenetet, emészd meg a látottakat, és tudd, hogy bármi is legyen az, megoldást nyújt az életedre!

Melyik ösvényen folytatnád az utadat? - Az mutatja meg a jövődet és a személyiségedet

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle ösvényekkel ábrázolták az egyes életutakat és személyiségtípusokat. Kíváncsi vagy rá, melyik a te személyes utad? Akkor ne gondolkozz tovább, inkább teszteld magad!

Mire van szüksége a szerelmi életednek? - Angus Mac Og aranyhárfája elzenéli neked

Angus Mac Og a Tuatha De Daannan ősi tündérfajta egyik tagja, aki aranyhárfáján rendkívül édes zenét játszik. Ő a szerelem, a szépség, a fiatalság, a zene istene és a szerelmesek védelmezője. Kíváncsi vagy arra a szerelem szakértőjétől, hogy mire lenne szüksége a szerelmi életednek? Akkor csodálatos aranyhárfáján most elzenéli neked!

Kő-teszt - A jóskövek üzenete neked, a közeli jövővel kapcsolatban

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző színű és formájú drágakövekkel ábrázolják az egyes személyiségtípusokat. Most azonban ne amolyan személyiségelemzésre számíts, ugyanis ezeknek a köveknek van egy mélyebb jelentésük, és ezen keresztül egy-egy üzenetük, jóslatuk számodra. Válassz egy követ, és tudd meg, mi az!

Milyen gyorsan lépsz túl a gondokon? - Képes önismereti teszt

Könnyen talpra állsz egy nagy trauma után, vagy időre van szükséged, amíg minden a helyére kerül? Netán olyan erős a személyiséged, hogy nem is törsz össze? Milyen temperamentummal nézel szembe a gondokkal, higgadtan vagy agresszívan? Bölcsen kezeled a helyzeteket, vagy segítségre van szükséged? Ahány ember, annyiféle képpen birkózik meg a problémákkal. Képes tesztünkből kiderül, te hogyan teszed.

Fa-teszt - Milyen érzések dominálnak benned?

A fák segítségével összeállított önismereti test a híres pszichológus, Karl Koch nevéhez fűződik. Véleménye szerint a egy egyszerű képválasztás nagyban meghatározza, milyen személyiségjegyekre utalnak az egyes fák. Teszteld magad, és tudd meg, milyen érzések dominálnak benned!

Fedezd fel különleges tulajdonságaidat a mágikus gyertyák segítségével, és meríts erőt belőlük!

A gyertyákat mindig is alkalmazták a mágiában különféle szertartásokon, ugyanis egyszerre van jelen bennük mind a négy elem. A Föld maga a gyertya, a Víz a folyékony viasz, a Tűz a gyertya lángja, a Levegő a gyertya hője. Az ötödik elem pedig nem más, mint te magad. Ismerd meg mágikus tulajdonságaidat, meríts erőt belőlük, és légy sikeres a mágikus gyertyák segítségével!

Átjáró-teszt, ami mindent elárul a jövődről és a személyiségedről - Van bátorságod megcsinálni?

Mindannyiunkat foglalkoztat a gondolat, hogy kifürkésszük a jövőt. Ez a teszt azoknak szól, akik szeretnének bekukucskálni a függöny mögé, hogy jobban megismerjék saját magukat, és azt, hogy milyen jövő vár rájuk. Ha van bátorságod bepillantani a jövődbe és a lelkedbe, teszteld magad!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen hosszúságú haj lenne számodra ideális? - Ezzel az egyszerű módszerrel megtudhatod

Milyen hosszúságú haj lenne számodra ideális? - Ezzel az egyszerű módszerrel megtudhatod

Eltűnődtél valaha azon, hogy állna a rövid haj? Esetleg kíváncsi vagy rá, melyik fazon lenne számodra a legjobb választás? Van egy roppant egyszerű módja annak, hogy választ kapj ezekre a kérdésekre.

Tovább »
Top 10 gyógyító fürdő, mely nyugtatja a testedet és a lelkedet

Top 10 gyógyító fürdő, mely nyugtatja a testedet és a lelkedet

Forró fürdőt venni az egyik legkellemesebb dolog a világon. Nem csak azért, mert a meleg víz nyugtatja a lelket, de ha néhány összetevővel együtt gyógyítani is képes azt, sőt, még a testet is. Gondolj a fürdőkádra úgy, mint egy csésze teára és máris megérted, hogyan szerezhetsz magadnak nagyszerű élményt a legjobb összetevőkből.

Tovább »
Mi a személyes küldetésed? - Kuan-jin üzenetéből megtudhatod!

Mi a személyes küldetésed? - Kuan-jin üzenetéből megtudhatod!

Kuan-jin a távol keleti buddhizmus egyik legfontosabb alakja, a szenvedők pártfogója és megsegítője. Ő az abszolút könyörületesség megtestesítője, akihez segítségül fordulhat minden nő, ha női vagy gyermekáldási gondokkal küzd. Ha benned is él a tenni akarás, ismerd meg a személyes küldetésedet és tudd meg, hogyan segíthetsz másokon!

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép