2014. április 17. - Rudolf
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték A hónap témája: húsvét Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 17. - Rudolf
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Kérdezd a tavasz mágikus kártyáit!

Az idő drága kincs és nagy úr! Mágikus jósjátékunk segítségével azonban megtudod, mikor lesz lehetőséged bizonyos dolgok elérésére, megtételére, és mikorra várhatsz változást életedben. Húzz egy kártyát, és megtudod, mennyit kell még várnod arra, hogy a számodra fontos dolgok bekövetkezzenek!

tovább »

Milyen színt láttál álmodban? - Sok mindent elárul

Sokszor előfordul, hogy éjszakai álmunkból mindössze egy színre és egy tárgyra emlékszünk, például egy lila függönyre, kék sálra, zöld mezőre, fehér galambra. Az álombéli színeknek hihetetlenül nagy jelentőségük van, és ami a legfontosabb, bizonyos üzeneteket tartogatnak a számunkra.

Mennyire szeretitek egymást? - a betűk elárulják

Egy név, egy betű sok mindenről árulkodik. Jelen esetben a kedvesed nevéről beszélünk, és annak első magánhangzójáról – ebből tudhatod meg, milyen hosszú lesz a kapcsolatotok.

Melyik egyiptomi istenség áll melletted jelenleg?

A rég múlt istenei ismerik a jövőnket. Szerencsére rengeteg Egyiptomból ránk maradt isteni jóslat áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy bárhol a világban megtaláljuk a választ a minket érintő kérdésekre. Most megtudod, melyik egyiptomi isten áll melletted, és milyen üzenete van számodra.

A Sárga Császár jóslata

A kínaiak hagyományosan a Sárga Császár (HuangTi) uralkodásától számítják az időt. A császár, mint Istenember, Sjuan Jin csillagról jött. A legendák szerint ő vezette be a kínai népet a civilizációba, ezért a kínai kultúra őseként emlegetik. A kínai almanach tartalmaz egy verset a 4 évszakról, melyet állítólag a legendás császár írt. A vers személyes jóslatot ad mindenkinek.

A fákban rejlő misztikus erő

A természetből csak úgy árad az energia. A fák különleges „gyógyítók”, hiszen legtöbbjük több száz évet is megél. Minden egyes fának különböző kisugárzása van, mindegyik másra használható. Találd meg, hogy melyikre van éppen szükséged.

Spirituális üzenetek neked

A spiritualitás az élet eseményei mögött meghúzódó magasabb rendű szellemi törvényeket tárja fel az ember számára. A szellemi törvények megismerése a lélek felemelkedését szolgálja az anyagi világból, hogy visszatérhessen a Fénybe.

A nap talizmánja - jóslás

Bizonytalan vagy? Rád fér egy kis segítség? A nap talizmánja mindenben támogat! Gondolkodj, és válaszd ki a saját napi talizmánodat. Üzenete hasznos értékkel szolgálhat számodra.

A karácsonyfadíszek üzenete - Neked!

Te hogyan oldod meg az adventi készülődést? Hogyan éled túl? Egyáltalán túl lehet élni nagyobb traumák nélkül? Keresd ki, melyik karácsonyfadísz áll legközelebb a szívedhez, és ha rákattintasz, megtudhatod mit árul el rólad.

Melyik mitológiai nőtípusba tartozol?

Minden nőben ott rejlik valamelyik ősi mitológiai hősnő alakja. Ha tudod, hogy benned melyikük lakozik, akkor egyértelműen megismerheted önmagad, és tisztában lehetsz rejtett képességeiddel.

A Nagy Indiai Arkánum jövendölése

A Nagy Indiai Arkánumon szereplő, az indián nép világszemléletét jelképező szimbólumok nagyszerű tanácsokkal látnak el minket. Az indiai misztikum a tudatalatti erőnknek ad tanácsot, segít abban, hogy koncentrációval megoldást találjunk problémáinkra. Húzz egy lapot, ha kérdésed van!

MO - egy ősi tibeti jövendölő rendszer

Kíváncsi vagy a jövődre? Akkor nem kell mást tenned, mint elmormolni egy mantrát, akárcsak a tibetiek. A MO egyike a tibetiek által használt legősibb sorselemző módszernek, így nyugodtan hihetsz a jóslatában.

Jövendölés a 16 szemű isten segítségével

Ez egy jövendőmondó módszer, amely az idők kezdetére nyúlik vissza. Ifa, a bölcsesség és az intelligencia istene a becsületességük alapján kezeli az embereket. Ha meg kell hoznod egy fontos döntést, de bizonytalan vagy, akkor kérdezd Ifa-t – azonnal választ kapsz a kérdéseidre.

Melyik a gazdagság köved?

A csodaszép kristályok között létezik jó pár, amely a régi hiedelmek és hagyományok szerint mágnesként vonzza a pénzt és a jó szerencsét. Találd meg te is a gazdagságot hozó kövedet!

Melyik napon születtél? - így fogod az égi jeleket

Minden napnak sajátságos energiái vannak, amikkel születésünkkor fel is ruháznak minket. Így lehetséges, hogy valakinek a logika, míg másnak egy sugallat lesz az, ami segít döntéseket hozni. Nézd meg, melyik nap energiáival vagy felvértezve - ez elárulja, hogyan fogod az égi jeleket.

Sorsod más szemmel!

Homokba dugom a fejem, te hátat fordítasz, míg valaki süket fülekkel jár-kel a világban. Neked mi a taktikád? Le akarod győzni? Segítünk: szembesülj vele! Válassz egy kártyát és láss csodát: a te mumusod sem nagyobb, mint bárki másé, csupán úgy tűnt… eddig!

Fél meg fél, az egy egész! Ezért imád a pasid

Mutasd a kedvesedet, meg mondom ki vagy… de legalábbis mutasd, mit szeretsz a pasidban, és meg mondom, miért imád. Hisz mint tudjuk, minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki egyengeti az útját, osztozik a terheiben és sikereiben egyaránt.


Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A legelterjedtebb mítoszok - tények és tévhitek a napozásról

A legelterjedtebb mítoszok - tények és tévhitek a napozásról

Régóta közismert tény, hogy a napfény fokozza vitalitásunkat, és feldobja a hangulatunkat is. Számos olyan mítosz él azonban még ma is, aminek egy kicsit érdemes utánagondolni, hiszen csak akkor élvezhetjük igazán felhőtlenül a napsütés energizáló hatását, ha egyaránt tisztában vagyunk a napsütés pozitív, és negatív hatásaival is.

Tovább »
A legjobb tippek az erős körmökért és a puha kacsókért

A legjobb tippek az erős körmökért és a puha kacsókért

Az aligátor mancs egy nőnek sem áll jól. Viszont gyakran megfeledkezünk az évek múlásáról, ami a nyak finom bőre mellett a kezeken látszódik leginkább. De kis odafigyeléssel és némi furfanggal túljárhatsz a szép kacsók legfőbb ellenségének, a hideg időnek az eszén.

Tovább »
Édes csiliszószos csirke dobva-rázva

Édes csiliszószos csirke dobva-rázva

A rengeteg zöldség a vitaminraktárad feltöltéséről, az édes csiliszósz ízlelőbimbóid megbolondításáról gondoskodnak. Így aztán elkészül a vacsora, ami eltelít és még a közérzeted is jobb lesz.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép