2017. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mi van fókuszban nálad ebben az időszakban? - Az Univerzum megmutatja

Amikor egy ajtó bezárul, helyette megnyílik egy új, és kizárólag rajtunk múlik, hogy belépünk-e rajta, vagy sem. Az, hogy hogyan alakul a jövőd, az nagyban függ attól is, hogy mi van nálad éppen fókuszban. Éppen bezárni készülsz egy ajtót, esetleg kinyitni egy újat, netalán a kettő között, kétségek között gyötrődsz? Az Univerzum megmutatja a helyes utat, csak húzz egy lapot!

tovább »

Mennyire tiszteled és becsülöd önmagad? - Képes lélekelemző teszt!

Tisztában vagy azzal, hogyan viseltetsz önmagad iránt? Ugyanis csak akkor várhatsz másoktól tiszteletet és megbecsülést, ha önmagadnak is hajlandó vagy megadni mindezt. Ha nem vagy egészen biztos abban, hogy kellőképpen megbecsülöd-e önmagad, akkor ez a teszt most tükröt tart eléd! Felkészültél?

Válassz egy ősi indián szimbólumot és tudd meg, milyen üzenetet rejt számodra!

Az ősi szimbólumok egytől egyig valamiféle titkos, rejtett, szinte megfejthetetlennek tűnő misztikus jelentéssel bírnak. Ezek a jelképek sok ember számára jelentéktelenek lehetnek, pedig mindegyik lényeges tartalommal bír. Esetedben például egy fontos üzenetet rejtenek, amit akkor fejthetsz meg, ha húzol egy lapot!

Válassz egy kalapot, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol! - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy német pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle kalapokkal, sapkákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ez elsőként furcsának tűnhet, ám ha belemész a teszt mélységeibe, akkor meg fogsz lepődni, milyen éles tükröt tart eléd önmagaddal kapcsolatban. Nem hiszed? Járj utána – most!

Életkép-teszt - Hol tartasz most az életutadon?

Ezt a tesztet egy skót pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben különböző életképekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ha kiválasztod azt a képet, mely a legvonzóbb a számodra, akkor máris megtudod, hol tartasz most az életutadon, és merre mész pontosan. Kíváncsi vagy? Akkor teszteld magad!

Kúria-teszt - Mire van most a legégetőbb szükséged?

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző mutatós kúriákkal ábrázolták az egyes személyiségtípusokat. Választásod sokat elárul rólad, illetve arról, hogy jelen élethelyzetedben mi az, amire a legégetőbb szükséged volna. Tesztelj, és máris kiderül, magadra ismersz-e!

Melyik tulajdonságod rejti a legnagyobb kihívást számodra? - Képes lélekelemző teszt

Az érzelmi pszichológia szerint az első kép, amelyen megakad a szemed, érdekes tényeket fed fel a személyiségedről és a legfontosabb tulajdonságaidról. Érdemes kipróbálni, és tesztelni magad, méghozzá úgy, hogy habozás nélkül rákattintasz a legelső kártyalapra, amely megfog valamiért.

Mit mondd rólad a kávéscsészéd?

A kávéscsésze egy nagyon személyes tárgy. Van, aki már rögtön felkelés után a kávéscsészéje után kutat, mások alig várják az ebéd utáni kávészünetet. Egy szó, mint száz, a csészék bizony hozzánk nőttek, ezért sok mindent elárulnak a rólunk.

Válaszd ki azt a testhelyzetet, ahogy a legszívesebben ülsz! - Árulkodik a személyiségedről!

Bizonyára te is észrevetted, hogy szívesen ülsz egy adott testhelyzetben – ahogy a számodra legkényelmesebb. Mégis, kevesen tudják azt, hogy ez bizony árulkodik a személyiségünkről is. Te milyen pózban ülsz általában? 

Szerinted melyik srác a legőrültebb a képen? - Választásod árulkodik a legfőbb személyiségjegyeidről

A képen látható srácok felmásztak egy magas fára, és játszanak. Nincs más dolgod, mint elképzelni, hogy te is közöttük vagy. Vajon melyikük lennél? Melyikük a legőrültebb szerinted? A választásod sokat elárul a személyiségedről.

Szerencse-teszt - Mennyire vagy szerencsés?

Bizonyára van tapasztalatod arról, hogy mennyire vagy szerencsés ember, illetve mások mennyire tartanak annak. Esetleg úgy érzed soha nem sikerül semmi vagy ellenkezőleg, valami jó mindig történik veled, akár a legrosszabb helyzetekben is. De vajon tényleg úgy van, ahogy gondolod? Válassz egy szerencsepénzt, és megtudod rád mosolyog-e a szerencse!

Ugorj a jelenbe, és fedezd fel Osho neked szoló üzenetét! - Húzz egy lapot!

Gyakran kapod magad azon, hogy a múlton rágódsz, vagy ábrándozgatsz a jövőn? Ezzel csak eltereled a figyelmedet a jelenről, amely minden megoldást magában rejt. Ugorj a jelenbe MOST, és éld meg a lehető legteljesebben a pillanatot!

Milyen válaszút elé érkezel a nyáron? - Papa Legba, a keresztutak őre már tudja!

Papa Legba az afrikai joruba vallás, és a Haiti vudu hagyomány közkedvelt loája, azaz szelleme. A keresztutak őre, aki minden nyelven beszél, ráadásuk közvetítő a loák és az emberek között. Most pedig arra készül, hogy elárulja neked, életed mely területén érkezel válaszúthoz a nyári időszakban!

Mit üzen neked a szerelem egzotikus istennője? - Yemaya sugallata a szerelmi életedet illetően

Az afrikai származású Yemaya istennő a joruba vallási hagyomány szerint az óceán királynője, az anyai természet, az otthon, a család, a befogadás, a teremtő erő, de főként a szerelem és a szenvedély istennője. Ennek a gyönyörű és egzotikus istennőnek üzenete van számodra a szerelmi életedet illetően!

Fába vésett ősi üzenetek - Húzz egy lapot, és fedd fel, melyik a tiéd!

A régmúltban élt emberek írásának első anyaga minden bizonnyal a fa volt, íróeszköze pedig valamiféle éles szerszám, melynek segítségével a fába vésték írásukat, üzeneteiket. Néhány ezek közül az üzenetek közül bizony fennmaradt, és most arra vár, hogy megfejtsd, melyik az, amelyiket neked szánták.

Törekvő, túlélő vagy inkább tanító típus vagy? - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle életképekkel illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. A tesztből világosan kiderül, hogy milyen perspektívából szemléled az életedet, és hogyan reagálsz az egyes élethelyzetekre. Teszteld magad, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol!

Színjósda - Láss a jövődbe, és tudd meg, hogyan teheted teljesebbé az életedet!

Mindennapi valóságunk széles színválasztékból áll, melyek végigkísérnek életutunkon, még akkor is, ha nem tulajdonítunk neki jelentőséget. Ám az is lehet, hogy tudatában vagy annak, hogy mely színek vannak mindig veled. A színjósda különböző aspektusokat tár fel az életedről és a személyiségedről, továbbá tanácsokkal lát el azzal kapcsolatban, hogyan tehetnéd teljesebbé az életedet.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bongyor vagy? -  Ezt az 5 dolgot csak a göndör hajúak érthetik meg!

Bongyor vagy? - Ezt az 5 dolgot csak a göndör hajúak érthetik meg!

Mindenki azt hiszi rólad, hogy egy görög istennő vagy és hajj de jó neked, hogy mindig és természetesen maguktól állnak meg azok a mesébe illő göndör fürtjeid. Na, hadd meséljek valamit ezekről a göndör mesékről… viszont ha te is bongyor vagy, akkor képben vagy, hiszen csak egy göndör hajú értheti meg ezt az 5 dolgot!

Tovább »
Milyen színű nő vagy? Képes személyiségteszt

Milyen színű nő vagy? Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy dán pszichológuscsoport állította össze, akik úgy vélik, hogy összesen 4 fontosabb női személyiségtípus létezik. Az, hogy te pontosan melyikbe tartozol, az attól függ, hogy milyen színnel tudod magad a legkönnyebben elképzelni. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen színű nő lakozik benned, teszteld magad!

Tovább »
6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

6 jele annak, hogy spirituális lelki ajándékot kaptál!

Minden embernek van egy olyan veleszületett képesség, hogy képes ösztönösen megérezni dolgokat, és olykor lelki útmutatást kap. Sokan azonban elnyomják ezt magukban, vagy figyelmen kívül hagyják a jeleket. Pedig az első lépés mindehhez az, hogy egyszerűen tisztában kell lenned azzal, hogy létezik lelki ajándék.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép