2017. február 28. - Elemér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. február 28. - Elemér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Miről mesél a szemed? - Tudj meg többet személyiségedről

„Bizonyos mértékig mindenki mestere ama művészetnek, amelyet fiziognómiának nevezünk, így egy-egy idegen arcának vonásaiból, s rajzolatából természetesen elképzeli magának az illető jellemét és sorsát.” /Joseph Addison/ Most megtudhatod, milyen személyiség és sors párosul egy-egy szemszínhez, nagysághoz, és a szemek állásához. Nem hiába, „A szem a lélek tükre”. A tiéd miről mesél?

tovább »

Végtelen ábra-teszt - Milyen irányba tart az életed?

Ezt a pszichológiai tesztet egy angol pszichológuscsoport állította össze. A benne szereplő ábráknak sem kezdetük, sem pedig végük nincs – pont ez teszi őket lehetetlenné. Arra azonban tökéletesen alkalmasak, hogy általuk megtudd, milyen irányba haladsz életed útján. Teszteld magad, és válassz egy ábrát.

Szerelmes-teszt - Milyen számodra a tökéletes szerelmi partner?

Igaz a mondás, hogy a mágnes ellentétes pólusai vonzzák egymást, vagy ez csak egyfajta tévhit? Egy párkapcsolat attól lesz harmonikus és örömteli, ha a két fél ugyanazon értékeket helyezi előtérbe. Te mit keresel egy párkapcsolatban, és milyen számodra az idilli társ? Ezekre a kérdésekre megtalálod a választ, ha teszteled magad!

A misztikus fák tesztje - Fedezd fel, mit árul el az életedről a kedvenc fád!

Fának lenni csodálatos dolog - életükben és haláluk után is minket, embereket szolgálnak és védenek, de ki mondja, hogy ebben kimerül a létük? Nézd meg a saját fád üzenetét, és reggel, amikor elindulsz otthonról, vedd alaposabban szemügyre a kapuban eléd táruló látványt, hiszen a közeledben is élnek olyan fák, amelyek árnyékot adhattak akár az ükszülőidnek vagy játszóterei lesznek az unokáidnak!

Mit rejt a személyiséged? - Tudd meg, min érdemes változtatnod!

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle ábrákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Az általad választott ábra hűen tükrözi, hogy milyen a személyiséged, a jellemed, és arra is rámutat, hogy mi az, amin a közeli jövőben érdemes változtatnod. Kíváncsi lettél? Akkor teszteld magad!

Mi árul el rólad a szerencsecsillagod? - Tudd meg, mire születtél!

Még akkor is, ha azt gondolod, a választásod tudatos, jó, ha tudod, hogy mindig a tudatalattid választ! Így van ez a kártyák esetében is, ugyanis többnyire olyan kártyalapot választasz, mely a legjobban árasztja feléd az energiákat! Ha most húzol egy lapot, máris megtudhatod, mit árul el rólad a szerencsecsillagod!

Angyali jóslatok - Kaptál egy angyali jelet, elmélkedj el rajta!

Az angyali jóslatok célja, hogy a bölcsesség és az inspiráció üzenetét közvetítsék számunkra. Üzeneteik a kozmikus téren át jutnak el hozzánk, hiszen az isteni elem mindnyájunkban megtalálható, ezért ne feledd, hogy mindig örömmel vezetnek minket, és nekünk csupán annyit kell tennünk, hogy figyelünk ezekre a jelekre. Nézd meg, milyen jelet kaptál az angyalodtól, és gondolkodj el az üzenetén!

Mit kell megértened ahhoz, hogy boldog lehess? - A Boldogság-kártyák megadják a választ!

Az élet időnként furcsa forgatókönyvet ír, és fura dolgokat produkál velünk. Létezik, hogy egyesekbe szinte kódolva van a boldogtalanság? Pedig a lelke mélyén mindenki boldogan születik, és minden boldogság forrása kizárólag bennünk található. Ám nem elég vágyni a boldogságra, azt akarni kell. Ha valóban akarod, akkor a Boldogság-kártyák felfedik előtted, hogy mi akadályoz meg benne.

Mi kell ahhoz, hogy elégedett légy az életben? - A mágikus cipők elcsattogják neked

„Egy cipőben járunk!” – hangzik a mondás, és ezt vedd figyelmeztetésnek, ugyanis neked a saját cipődben kell járnod! Amint megtalálod a saját mágikus cipődet, azt is megtudod, mi kell ahhoz, hogy végre igazán elégedett légy, és a magad útját járd. Pontos dátumokkal ugyan nem szolgálhatunk, de azzal igen, melyik cipő való neked, amelyik egyenesen az elégedett élethez vezet!

Mire van szüksége a lelkednek? - A Kényeztető Kártyák megsúgják

Törődsz magaddal eleget? Boldoggá tudod tenni magad? Tudod egyáltalán, mire van szüksége a lelkednek? Nem csak ezekre kaphatsz választ és konkrét útmutatást a Kényeztető Kártyáktól, hanem megmondják, milyen változtatásokra lenne szükséged, min kellene javítanod, hogy jobb és szebb életet élhess. Húzz egy lapot és megtudod, mit kell megadnod magadnak!

A rúna kövek üzenete - Tudd meg, mire kell figyelned tavasszal

Az ember minden időben és helyen megtalálja a módját, hogy kapcsolatba lépjen az Égiekkel, hogy megismerje az Univerzum vele kapcsolatos terveit. Az alábbi rúnakövek útmutatókként szolgálnak, méghozzá azzal kapcsolatban látnak el jó tanácsokkal, hogy tavasszal már csodálatos és teljes életed lehessen.

Osho jóslata a tavaszi hónapokra - Húzz egy lapot, és tudd meg, mi vár rád!

Már nem kell sokat várni, és beköszönt az év legszebb időszaka, a tavasz. Bizonyára kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat számodra ez az évszak, és ezzel kapcsolatban számos kérdés lapul benned. Tedd fel azt a kérdést, mely a legjobban foglalkoztat, és hagyd, hogy a kártyák megadják rá a választ!

Hogyan győzd le az akadályokat? - Megmondja a Macska Tarot

Megesik, hogy különböző akadályokkal kell szembenéznünk, melyek lelassítanak minket, és bizonyos okokból nem tudjuk kezelni őket. Ezek hatással vannak a jelenünkre és a jövőnkre egyaránt. A nehézségek utalhatnak egy belső harcra is, így fontos, hogy dolgozzunk rajta, hiszen rendszerint aggodalmat okoznak számunkra. Claudia Campos Tarot lapjain keresztül most segítséget kapsz mindehhez.

Az Atlantiszi energiák bölcs üzenete az életedhez - Húzz egy lapot, és fedd fel személyes üzenetét!

Az Atlantiszi emberek mindig jóskártyákat használtak, ha éppen szellemi vezetésre volt szükségük. Nem véletlen, hogy a kártyák segítségével te is könnyedén kapcsolatba léphetsz. Atlantisz energiájával. Csak húzz egy kártyalapot, és máris megtudod, milyen bölcs üzenetet kaptál az életedre vonatkozóan!

Virág-teszt - Tudd meg, milyen a kisugárzásod!

Melyik nő szívét nem tölti el boldogsággal az, ha élete párja egy csokor virággal kedveskedik neki? Képzeld magad elé a jelenetet, amikor a párod beállít egy gyönyörű csokorral. Milyen virágnak örülnél a legjobban? A virágok is éppolyan változatosak, mint az emberek, és hiszed vagy sem ők is önálló individuumok. Ráadásul a kisugárzásodról is árulkodnak, így ideje tesztelni magad!

Milyen kapcsolatban állsz a pénzzel? - Képes önismereti teszt

Költekező típus vagy, vagy inkább okosan, megfontoltan bánsz a pénzzel? Ez a teszt pontosan ezt hivatott eldönteni. Ugyanis, ha hiszed, ha nem, a pénzhez való viszonyulás az önismeret terén is sarkalatos kérdés, és sok mindent elárul a személyiségedről. Ha kíváncsi lettél, akkor nincs más hátra, teszteld magad!

Mire van szükséged a belső boldogsághoz? - Képes lélekelemző teszt

Mindenkinek van egy bizonyos mozgatórugója, mely által élete teljesebbé válik, és megtalálhatja a belső boldogságot. Ezt a tesztet egy dán pszichoanalitikus csoport állította össze, és meglepően tükrözi azt, hogy neked konkrétan mire van szükséged, mi a mozgatórugód ahhoz, hogy megtaláld a lelki békédet. Kíváncsi vagy? Akkor teszteld magad!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Csak pozitív szavakat és gondolatokat használj, mivel a szavak és gondolatok gyorsan formát öltenek. Kérd az angyalokat, hogy töröljék a múltbéli negatív gondolkodás hatásait."

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned

Tovább »
Keddi csillagjóslat

Keddi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép