bb
bb
2016. augusztus 25. - Lajos, Patrícia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. augusztus 25. - Lajos, Patrícia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Tudni szeretnéd, hogy is állsz önmagaddal az életben? - Önismereti teszt

Végy egy papírlapot és rajzolj valamit. Bármit. Azután nézd meg, hogy a papírlap melyik részére rajzoltál. Ezáltal megtudhatod, milyen helyet foglalsz el az életben, a kapcsolataidban.

tovább »

Milyen hangulatban leszel ma? - Válassz egy kártyát és tudd meg!

A színekkel kifejezed egyéniségedet, hangulatodat. Ha nem is tudatosan, de jelzed embertársaidnak, hogy mire számíthatnak veled kapcsolatban. Minden szín tükröz valamit az egyéniségedből. Válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik a következő képek közül, és nézd meg, mire számíthatsz ma!

A szférák zenéje - Mit dalolnak neked a csillagok?

Nemrég különös hangokat fogtak el az éterben, mely megijesztette az embereket. Pedig ez nem újdonság. A Szépséges Univerzum minden galaxisa és atomja folyamatosan rezeg, énekel és a szférák zenéje megnyugtat, felemel. Ha elég volt már a negatív emberekből, vedd kezedbe a sorsod és töltődj újra a szférák zenéjével!

Mi dolgod van a Varázsvilággal? - Az Árnyak Könyve Tarot kártya megmondja!

A Varázsvilág a velünk párhuzamosan létező Asztrálvilág, ahol a szellemek, az angyalok, az istenek és a többiek vannak. Erre a síkra átlépve nemcsak láthatjuk őket, de bármire képesek lehetünk. Sőt, ha megtudjuk ragadni és kivonni onnan az energiákat, akkor bármit meg is teremthetünk magunknak ebben a világban. Tudni szeretnéd neked mi dolgod lehet ezzel a titokzatos világgal?

Mit jósol neked a szent tölgy suhogása? - Dodonai jóslat-rejtvények

Úgy tartja a legenda, hogy Dodona szent ligetének mágikus tölgyén fekete galamb fészkelt. Thébából repült ide, emberi nyelven szólt. Parancsára a helyiek jóshelyet építettek Zeusznak. Nevében homályos és kétértelmű válaszok születtek… Készen állsz, hogy megfejtsd Zeusz üzenetét?

Melyik agykontroll technika segítségére van szükséged?

Az agykontroll egy önfejlesztő módszer, a megalkotója, José Silva, akinek néhány technikájával a mindennapinál nagyobb mértékben kihasználhatjuk képességeinket. Segít a stressz levezetésében, a hatékonyabb, gyorsabb tanulásban, a gyógyulásban, a szokásaink megváltoztatásában, fokozza az intuitív képességeinket.

Mennyire vonzod a sikert? - Rajzos önismereti tesztünkből kiderül!

Hegyet mászni igen nehéz és kimerítő dolog, épp ezért a csúcsra jutni ritka felemelő és boldogító érzés. A magyar nyelv igen szemléletes, hiszen a siker és a diadal érzését a csúccsal és az oda vezető úttal is kifejezhetjük. Néhány pillanat, és tesztünk segítségével megtudhatod, hogy te mennyire vagy közel a siker csúcsához.

Szívteszt - Milyen az érzelmi szinted a tudatod alatt?

Képes vagy arra, hogy kontrolláld az érzelmeidet, vagy zsigerből reagálsz mindenre? Kíváncsi vagy a tudat alatt megbúvó érzelmi szintedre? Amennyiben a válasz igen, akkor végezd el a híres pszichológus, Dr. A. Sepe személyiségtesztjét, és ismerd meg általa önmagad. Ám jó, ha tudod, hogy tudatos éned nem biztos, hogy könnyen elfogadja majd az eredményt.

A Halftone-teszt - Mi a személyiséged sötét és világos oldala?

A személyiségnek két oldala van, egy sötét és egy világos. Sokan mindennek csak az árnyoldalát látják, miközben rengeteg erősségük van, csak nem képesek azt felszínre hozni magukból. Ez a személyiségteszt a fekete-fehér technikát alkalmazza olyan képekkel, melyeket, ha sokáig nézel, összefolynak a szemed előtt, vagy egyszerűen szürke árnyalatra váltanak. Fedezd fel személyiséged mindkét oldalát! 

Osho Zen Tarot - Neked mit jósol?

Az Osho Zen Tarot nem egy hagyományos tarot-kártya, ugyanis rendeltetése nem a jövendölés. Inkább a zen transzcendens játéka ez, mely a jelent tükrözi, az itt és most pillanatát mutatva meg .  Ez a játék arra kíván ráébreszteni, hogy ideje ráhangolódni az érzékenységre, az intuícióra, az együttérzésre, a fogékonyságára, a bátorságra és az egyéniségre.

Kik adják meg a szerencsédet? - A személyes szerencseérméd elárulja!

Honnan ered a szerencse? Hogy juthat hozzá az ember? Kikhez vagy mikhez kell folyamodni, ha kicsit többet szeretnénk belőle? Ha választ szeretnél kapni ezekre, akkor itt a remek alkalom, hogy a titkos támogatóid sugallatta által megismerd a személyes szerencseérmédet!

Válassz csillagrendszert és ismerd meg jobban önmagad! - Képes önismereti teszt

A csillagok sokat elárulnak a sorsunkról, jövőnkről, de ezúttal nem asztrológiai jellemzéssel szeretnénk szolgálni. Inkább csillagokat, csillagrendszereket ábrázoló képeket mutatunk, melyek szintén árulkodhatnak a személyiségedről.

Mit üzen a tudatalattid az Álomvilágon keresztül? - A Londa Tarot segítségével megtudhatod!

Az álom kifejezheti vágyainkat, félelmeinket, érzéseinket, gondolatainkat, miközben segít feldolgozni a nap eseményeit. Viszont nem is gondolnád, mennyi mindent üzenhet a tudatalattid, amit álmok formájában próbál veled közölni. De mi van akkor, ha hiába az álom, mert nem akarsz róla tudomást venni? Mit akarhat mondani a tudatalattid? A Londa Tarot felfedi előtted az Álomvilág üzeneteit.

A totemállatok üzenete Neked! - Az Állatok ereje jóskártya útmutatása

Az Állatok ereje jóskártya segítségül hívja az állatok világát, ösztöneit, gondolatait, érzéseit. Mert a láthatatlan világ szellemi totemállatai is olyan érző, gondolkodó lények, mint mi. E kártya segítségével útmutatást kaphatunk abban, hogy mit kellene tennünk a jobb életért vagy a testi- lelki gyógyulásért. Az élet bármely területére értelmezhetőek az üzeneteik. Kíváncsi vagy, mit üzennek neked a totemállatok?

Milyen energiák mozgatnak? - Síva megmutatja a színek misztikus üzenetével

Az energia sosem vész el, hanem mindig a legideálisabb formát ölti. Te mire használod? A szeretetedből táplálkozik, alakítja az életedet, a lelkedet, az Univerzumot. Síva tánca egyet jelent a világegyetem örök mozgásával. Különböző lelkiállapotok ösztönzik varázslatos mozdulatait. Segítségével megtudhatod, milyen erőket hasznosíthatsz, mitől lesz energiaszinted maximális.

Mi hiányzik a párkapcsolatodból? - Az Érzéki Wicca Tarotból megtudhatod

Az Érzéki Wicca Tarot egy hihetetlenül látványos, érzelemben, szenvedélyben gazdag kártya, ami különösen a szerelemre és a szexualitásra van kiélezve spirituális megközelítéssel. Így képes válaszolni arra a kérdésre, hogy mi hiányzik a párkapcsolatodból, mivel fűthetnéd fel és tehetnéd még különlegesebbé, hogy a szerelem és a szex sokkal gazdagabb és szenvedéllyel telibb legyen!

Spirituális tudás a delfin nemzetségtől

A delfinek mágikus, természetfeletti energiával rendelkező lények, az emberek tanítói. Spirituális tudást hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Intimtorna - Így kell jól csinálni!

Intimtorna - Így kell jól csinálni!

Sokan nem tudják, hogy miért is hasznos vagy szükséges az intim torna, pedig a valóság az, hogy rendkívül nagy szükség van rá. Izmaink egészségére egyre több időt és energiát fordítunk, mivel a hosszú és egészséges élethez hozzátartozik ezen részek karbantartása is. Most megmutatjuk mire és miért hasznos az intimtorna.

Tovább »
6 tipp, hogy leszámolj a szomorú múlttal - A múlt nem kifogás semmire!

6 tipp, hogy leszámolj a szomorú múlttal - A múlt nem kifogás semmire!

Vannak emberek, akik mindenért, ami ma történik, mindenért, ahogyan ma élnek, a múltjukat okolják. A múltban élni annyit tesz, hogy fájdalommal töltenek el a régi események, és meggátolják további boldogulásunkat. Tudomásul kell venni azonban, hogy a döntéseket nem a múlt hozza, hanem mi magunk!

Tovább »
Müller Péter személyes üzenete - Neked!

Müller Péter személyes üzenete - Neked!

Müller Péter íróról bizonyára mindenki hallott már. Azt már kevesebben tudhatják róla, hogy az írót, állítása szerint egy halál közeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Számos idézetet olvashatunk tőle, és mindegyik olvasása közben úgy érezhetjük, hogy nekünk szól. Most azonban egy személyes üzenetet olvashatsz tőle, amely csak neked szól!

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép
bb