2015. február 28. - Elemér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. február 28. - Elemér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

A török muszka amulettek titka - Melyikre van szükséged?

A jellegzetes török amulett, a muszka, egy fehér papírlap, amin arab betűk, igézetek, rajzok szerepelnek, és amik varázserővel bírnak. Ezeket különböző háromszögekbe csomagolják és magukkal hordják őket a készítőik. Ha kíváncsi vagy, neked melyik muszka varázserejére van szükséged, akkor húzz egy kártyalapot!

tovább »

Hogyan csábítasz? - Képes önismereti teszt

Az, hogy mire fektetsz hangsúlyt a küllemedben, árulkodik arról, hogyan közeledsz másokhoz. Például arról, hogy fizikailag vagy szellemi szinten éred el, hogy kiszemelted felfigyeljen rád. Vagy arról, hogy konvencionális értékeket képviselsz, melyben a férfi csábít, a nő pedig vár. Nagy játékosként bedobsz néhány trükköt, vagy szende kislányhoz méltón, kedvességeddel nyűgözöd le, az ellenkező nemet?

Melyik színkombináció rejti az egyéniségedet - Színes teszt színes egyéniségeknek

Személyiségünk legmélyéről árulkodhat az is, hogy milyen színekhez vonzódunk. Ám ebben a tesztben nem csupán egy-egy árnyalat közül kell választanod, hanem színösszeállításokból. Talán nem is gondolnád, milyen érdekes dolgokra derülhet fény a személyiségeddel kapcsolatban.

Tudd meg, milyen szerető vagy?

Azt a színt válaszd, amely a legközelebb áll hozzád. A színek ugyanis erősen meghatározzák, hogy milyenek vagyunk, mit szeretünk, és jó szeretők vagyunk-e.

Milyen személyiség lakozik benned? - Személyiségteszt

Miért vagyunk olyanok, amilyenek? Te kellőképpen ismered önmagad? Számos teszt állhat a rendelkezésünkre, hogy feltárjuk a bennünk rejlő mélységeket: akár feleletválasztós, akár rajzos vagy képes formában. Mi az utóbbiak közül osztunk meg egyet.

Dominójóslás - Lásd meg a jövőt a saját dominódból!

A számmisztikát ősidők óta használják a jövő megfejtésére, így a dobókockával és a dominóval való jóslás is hamar elterjedt. A 28 dominót alaposan megkeverve mindig csak konkrét kérdésre kapunk választ. Az alábbi kártyák közül kiválaszthatod, hogy a te dominód kombinációja mit jelent!

Mit üzen a benned élő Nő?

Érdemes elgondolkodnod rajta, hogy vajon olyan életet élsz-e, amilyenre vágytál, vagy csak sodródsz az árral. Azt a munkát csinálod, ami a szíved mélyén él vagy éppen biztonsági játékosként dolgozol? Tiszteled magad? Hagyod kiteljesedni a benned élő Nőt? Kérj egy üzenetet és hallgass a belső hangodra!

Melyik sárkány lakozik benned?

Napjainkban tele vagyunk sárkányos filmekkel, mesékkel, sorozatokkal - mint a Trónok Harca, az Eragon, a Sárkány szív, Így neveld a sárkányodat -, és titokban sokan éreznek mágneses vonzalmat e mitikus lények iránt. Ám azt kevesen tudják, hogy a keleti kultúrák szerint, bennünk is rejlik egy sárkány!

Melyik mesekarakter szelleme befolyásolta a jellemfejlődésedet? Húzz egy kártyát, és megtudod

Biztosan te is szeretted gyermekkorodban a meséket. Ki volt a kedvenced? A királyfi, vagy talán a hétfejű sárkány? Most megtudhatod, hogy milyen személyiségjegyekkel gazdagítottak téged ezek a páratlan népművészeti alkotások.

Önismeret - Mi az életed mozgatórugója?

Miért tesznek az emberek bizonyos dolgokat? Mi hajt bennünket az életben? Mi a legfontosabb számunkra? A hatalom megszerzése, az otthon megteremtése, az emberi kapcsolatok? Miért küzdünk? Mi az, ami szinte minden cselekedetünkön otthagyja nyomát, és mely nélkül nem éreznénk jól magunkat? Válassz egy kártyalapot, és megtudod az igazságot a bensődről!

Freya Istennő mágikus napi jóslata - Neked

Freya a skandináv mitológia, a viking világ Istennője. Az északi népek pogány hite szerint a szerelem, az érzékiség, a kedvesség, a báj, mindemellett azonban a függetlenség, önállóság megőrzése is hatalma alá tartozik. Nézd meg, mit jósol és mit üzen számodra!

Megszólal benned az elnyomott Nő! - Képes tesztünk megmutatja ki ő

Az emberek ősidők óta hordanak maszkokat, azért, hogy elrejtsék igaz valójukat. Vagy inkább, hogy valaki mássá legyenek, akik egyébként nem lehetnek? Kevés nő van tisztában azzal, hogy ki lehetne, ha hagyná és nem nyomná el magában a kitörni vágyó egyént. Engedd ki a szellemet a palackból és válassz egy maszkot, hogy megtudd, te kit nyomtál el magadban!

A személyes sikered kulcsa - Húzz egy kártyát és tudd meg, melyik a saját Univerzális Törvényed!

Életünket és sikereinket a gondolataink határozzák meg. Létezik az Univerzumnak egy rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük akaratunkat. Ezek az Univerzum Törvényei. Meg akarod ismerni a személyes sikered kulcsát? Húzz egy lapot és tudni fogod, mely törvényt kell alkalmaznod!

Irka-firkáid súgnak a jellemedről

Bizonyára veled is gyakran fordul elő, hogy telefonálás, várakozás, vagy egy unalmas konferencia közben el kezdesz firkálni a lap szélére, vagy egy cetlire. Ez egyfajta pótcselekvés, viszont sokat elárul a jellemedről, ugyanis minden ábrának, jelnek külön jelentése van. Te milyen ábrákat firkálsz? Áruld el, és megmondjuk, ki is vagy valójában.

Ki vagy te? Hogyan definiálnád önmagad?

Milyen címkéket használsz, melyekkel degradálod magad? Ilyenekkel, mint például: félénk, ideges, ügyetlen vagy feledékeny? Ahhoz, hogy erre választ adj, valószínűleg vissza kell emlékezned és újra élned a múltat, mely kétségtelenül nehéz, hiszen mind szeretnénk a negatív élményeket magunkba mélyre ásni.

Milyen jós válna belőled? - Játékos tesztünkből kiderül

Tarot, cigány, francia... Erős vonzalmat érzel a kártyákkal kapcsolatban? Szeretnéd megtanulni a kártyajóslás művészetét, de nem mersz hozzáfogni, mert nem vagy tisztában azzal, mennyire van tehetséged hozzá? Vagy próbálkoztál már vele, de kételkedsz magadban? Töltsd ki rövid tesztünket és minden kiderül!

Gyümölcsjósda - Ismerd meg a legbenső énedet

Számos kutatás bizonyítja: amilyen gyümölcsöt szeretsz, olyan vagy legbelül. Mindenkinek van egy kedvenc gyümölcse, mely sok mindent elárul róla. A feladat az, hogy válaszd ki azt a gyümölcsöt, melyen először megakad a szemed, majd kattints rá és ismerd meg a belső énedet.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Éjszakai rémek a telihold fényében I. rész

Éjszakai rémek a telihold fényében I. rész

A farkasember főleg a kelet-európai rémtörténetek szereplője, de Európa minden részén születtek ilyen történetek. A legenda alapja az a hiedelem, hogy a vámpírok teliholdas éjszakákon farkassá változnak. Ám, a legenda szerint vannak olyan emberek is, akik ugyan nem vámpírok mégis képesek farkassá változni, és prédára lesve nekivágnak a teliholdas éjszakáknak.

Tovább »
Agyserkentő ételek

Agyserkentő ételek

A mai világban sokszor van szükség a megfelelő agyi teljesítményre: akár egy mindent eldöntő vizsgánál, vagy egy munkahelyi prezentációnál. A sikeres megmérettetésnek azonban nem csak a megfelelő felkészülés lehet az eszköze, hanem a megfelelő tápanyagok elfogyasztása is. Ha már adott számunkra ez a fegyver is, miért ne használnánk ki?

Tovább »
5 repülő kenőcs egy igazi boszorkány receptjei alapján

5 repülő kenőcs egy igazi boszorkány receptjei alapján

Mindig is csábított téged a boszorkányok repülőtudománya? Akkor itt a lehetőség, hogy szárnyra kapj te is! Készítsd el a teljesen természetes és biztonságos anyagokból összeállított 5 repülőkenőcs egyikét és kapd fel a seprűt, majd irány az éjszakai élet vagy tégy látogatást egy ismerősödnél!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép