2015. január 31. - Marcella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. január 31. - Marcella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

MO - egy ősi tibeti jövendölő rendszer

Kíváncsi vagy a jövődre? Akkor nem kell mást tenned, mint elmormolni egy mantrát, akárcsak a tibetiek. A MO egyike a tibetiek által használt legősibb sorselemző módszernek, így nyugodtan hihetsz a jóslatában.

tovább »

Mit üzen neked Jézus? - Húzz egy kártyát és megtudod!

Nem baj, ha nem vagy Bibliarajongó, ha ezt a bekezdést olvasod, minden bizonnyal nyitott vagy a jelekre és az égiek üzenetére, amik segítő szándékkal vannak az életedre. Ha szükséged lenne egy útmutatásra vagy jó tanácsra, érdeklődd meg a legjobbtól, Jézustól!

Milyen a szexuális stílusod? - Játékos tesztünkből kiderül

Ahogyan egymással érintkezünk, egyénenként változó. Van, aki heves és azonnal elmerül az élvezetekben, míg más türelmesen vár az igazira és ellenáll az érzéki kalandozásoknak. Szexuális stílusod arról árulkodik, hogy hol tartasz a kapcsolatodban. Ékes bizonyítéka annak, hogy mennyire bízol a másikban, mennyire figyelsz a saját örömödre, és egyensúlyban vagy-e a pároddal az ágyban.

Kérj segítséget a nagyobb erőktől a gyertyák mágikus erejével

Ahhoz, hogy üzeneteidet közvetíteni tudd a magasabb erők felé, illetve a segítségüket tud kérni, alkalmazhatod a gyertyák mágikus erejét! Az alábbi különböző színű gyertyák és hozzájuk fűzött magyarázat alapján megtalálhatod azt, amelyik a legjobban passzol az üzeneteidhez. Ám nem mindegy, hogy melyiket választod!

Milyen vagy a szerelemben? - Képes tesztünkből kiderül

Szerelembe esni csodálatos dolog. Megtapasztalni egy kapcsolatot és egy másik ember szerelmét, még nagyszerűbb. Na de milyen vagy te a szerelemben? Mit adsz? Melyik angyal lakik benned? Mit keresel, miért viselkedsz, úgy, ahogyan, amikor a szerelmet éled át? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ képes tesztünk segítéségével!

Spirituális üzenetek neked

A spiritualitás az élet eseményei mögött meghúzódó magasabb rendű szellemi törvényeket tárja fel az ember számára. A szellemi törvények megismerése a lélek felemelkedését szolgálja az anyagi világból, hogy visszatérhessen a Fénybe.

Ki a személyes mágikus mestered!

Vajon milyen csodás lénnyel rendelkezel, aki szerencsét hoz és útmutatással szolgálhat a mindennapokban? Tudd meg a lapokból, mire van szükséged és mit taníthat a személyes mágikus mestered!

Az Arany ösvény bölcsessége - Melyik a te ösvényed?

Az univerzális energia mely körbeölel bennünket, mindenhol jelen van. Teljesíti kívánságainkat, tekintet nélkül arra, hogy tudatában vagyunk-e ennek vagy nem. A kártyák segítenek összeköttetést teremteni ezzel az energiával, és inspirációval szolgálnak nekünk, hogy tudjuk álmainkat manifesztálni. Válaszolnak kérdéseinkre, és betekintést adnak egy szituációval kapcsolatban is.

A Sárga Császár jóslata

A kínaiak hagyományosan a Sárga Császár (HuangTi) uralkodásától számítják az időt. A császár, mint Istenember, Sjuan Jin csillagról jött. A legendák szerint ő vezette be a kínai népet a civilizációba, ezért a kínai kultúra őseként emlegetik. A kínai almanach tartalmaz egy verset a 4 évszakról, melyet állítólag a legendás császár írt. A vers személyes jóslatot ad mindenkinek.

Melyik elemi erő hat a kapcsolataidra? - Képes tesztünkből kiderül

Függetlenül attól, hogy milyen elemű vagy, tűz, víz, levegő vagy föld, megtalálható benned egy olyan természeti energia, ami befolyásolja a testedet, a lelkedet, ami kihat a személyiségedre és a kapcsolataidra is! Vajon melyik természeti erő dúl benned?

Milyen a kapcsolatod a testeddel?

Ahogyan testünkkel bánunk, az hatással van lelkünkre. Amilyen nézeteket vallunk, az befolyással van arra, mit látunk a tükörben. A test a lélek temploma. S mint ilyen, nem árt, ha tudjuk, milyen belső késztetések vezettek egyes szemléletekhez, s mik az okai annak, hogy egy bizonyos szerepkörbe ragadtunk bele?

Melyik harcos lakozik benned? - Fedezd fel magadban!

Mindenkiben él egy harcos, aki küzd a mindennapokban, és nemes céljait megvalósítva segít magán és másokon! Segíteni akarsz a világnak? Láss bele lelked legmélyebb zugaiba, hogy kiderüljön, benned milyen erőkkel és képességekkel bíró harcos él! Elő a kardoddal!

Jósolj madarakkal! - Mit üzen a belső hangod?

Tudni szeretnéd, hogyan reagálj az életedben soron következő kihívásra? Mit kell tenned ahhoz, hogy elérd a céljaidat? Válassz egy madarat, és megtudod, mit üzen a belső hangod!

Milyen embert rajzoltál gyermekkorodban? - Tudd meg, mit teremtettél vele!

Ne hidd, hogy csak a szavakkal és a gondolatokkal lehet teremteni – megtehetjük ezt a rajzokkal is. Milyen formájú embert rajzoltál gyermekkorodban? Megmutatjuk, mit teremtettél vele és hogyan hat szellemedre, lelkedre.

Miről mesél a szemed? - Tudj meg többet személyiségedről

„Bizonyos mértékig mindenki mestere ama művészetnek, amelyet fiziognómiának nevezünk, így egy-egy idegen arcának vonásaiból, s rajzolatából természetesen elképzeli magának az illető jellemét és sorsát.” /Joseph Addison/ Most megtudhatod, milyen személyiség és sors párosul egy-egy szemszínhez, nagysághoz, és a szemek állásához. Nem hiába, „A szem a lélek tükre”. A tiéd miről mesél?

Titkos szimbólumok árulkodnak személyiségedről

Mindenki töprengett már rajta: vajon ki illik hozzá? Azt a kérdést is gyakorta feltesszük magunknak, milyen típusú, életvezetésű a kedvesünk, vagy bárki, akivel kapcsolatban állunk. A válasz nehéz. Olykor sok esztendő sem elegendő ahhoz, hogy valakit kiismerjünk.

Mi vár rád 2015-ben? - Nagy előrejelző horoszkóp

Ideje az előző év végi rohanást a hátunk mögött hagyni, és előre tekinteni. Vajon változnak az idők 2015-ben? Gazdag leszel, vagy szegény? A szerelem éve lesz, vagy sem? Hogy alakul a karriered? Nézzük, mit jósolnak a csillagok, milyen éved lesz 2015-ben?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mondj igent és kívánj valamit! -  Mesés lakodalmi helyszín

Mondj igent és kívánj valamit! - Mesés lakodalmi helyszín

Mindenki különleges, eredeti és romantikus esküvői helyszínről ábrándozik. Ezen kívül, a tökéletes igazából az volna, ha valami érdekes szokás is fűződne a helyhez, ami szépen illene a menyegzői hangulathoz… Ráadásul manapság egyre divatosabb valamilyen utazással egybefűzni a jeles eseményt.

Tovább »
A szombati nap angyali üzenete

A szombati nap angyali üzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Erős kötelék fűz a tündérekhez, és életcélod része az, hogy segíts az anyatermészetnek."

Tovább »
Szombati csillagjóslat

Szombati csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép