2017. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mik a legféltettebb titkaid, és ez mit árul el a jövődről? - Képes lélekelemző teszt

Tekintettel arra, hogy a víz teszi ki az emberi test 60 %-át, nem meglepő, hogy kötődünk ehhez a folyton változó elemhez. Ezért használta fel alapul az a londoni pszichológuscsoport, akik ezt a tesztet összeállították. Melyik víz ál hozzád a legközelebb? Biztos vagy benne? Akkor olvasd el, mit árul el rólad, és mit jelez a jövőddel kapcsolatban

tovább »

Milyen a valódi éned, és mit keresel az életben? - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy dán pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző mintákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Minden egyes minta különleges értelemmel bír – mind a szín, mind a forma tekintetében, és sokat elárul arról, hogy milyen ember vagy valójában, és mit keresel az életben.

Az Angyali Mandala kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedezd fel, mit rejt számodra!

Az angyalok minden léptedet figyelik, és azt is tudják, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy szebb, boldogabb és teljesebb életet élhess. Most pedig üzenetet hoztak neked, méghozzá az Angyali Mandala kártyákon keresztül, így lépj kapcsolatba a benső éneddel, és fedezd fel, mit rejt a 2017-es év a számodra.

Milyen típusú embereket vonzol magadhoz? - Képes lélekelemző teszt

Mit gondolsz, az ellentétek valóban vonzzák egymást? Vagy inkább olyan embertípusokat vonzunk magunkhoz, amilyenek mi is vagyunk? Elgondolkodtató, igaz? Ebből a tesztből világosan kiderül, hogy milyen típust vonzol, kikkel hoz legtöbbször össze a sors, és ez milyen hatással van az életedre. Kíváncsi lettél? Akkor teszteld magad!

A Fény kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedezd fel, mi rejlik alatta

Az élet tele van múló pillanatokkal, melyek jönnek és mennek. Ám ami igazán fontos, az, hogy hálát adj az Univerzumnak minden egyes pillanatért, áldásért, és el tudd fogadni azt az erőt, amit ad, hogy szembe tudj nézni minden egyes új kihívással. A Fény kártyák üzenetéből útmutatást kaphatsz az életedhez, így nincs más dolgod, mint húzni egyet!

Milyen égiek által elrendelt próba vár rád 2017-ben? - Naya-il a Próbák Angyala elárulja!

Kísértés. Akadályok. Problémák. Vajon mi lesz a 2017-es éved legnagyobb próbája? A becsületedet vagy a hűségedet kísértik meg? Szándékosan nehezítik meg az előléptetésedet? Készülj fel Naya’il, a Próbák Angyalának segítségével és tudd meg, milyen próba elé állítanak téged az égiek ebben évben!

Misztikus spirál-teszt - Mire van szükséged az élet körforgásában?

Ezt a személyiségtesztet egy svéd pszichoanalitikus csoport dolgozta ki, akik különféle spirálformákkal illusztrálták az egyes személyiségjegyeket, és magát, az élet körforgását. Ha kíváncsi vagy, mire van szükséged életed legnagyobb körforgásában, akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

Mi a személyes küldetésed az életben? - Képes lélekelemző teszt

Mindannyian okkal vagyunk itt, a Földön. Van egy küldetésünk, ha jobban tetszik, egy feladatunk, amit életünk végéig bizony be kell teljesítenünk. Te tudod, hogy mi a személyes küldetésed? Ha még nem vagy vele igazán tisztában, akkor ideje tesztelni önmagad! Vesd bele magad!

Milyen kapcsolatban van az elméd a szellemeddel? - Képes lélekelemző teszt

Ez a rendkívül szórakoztató pszichológiai teszt Isamu Saito kokológus professzortól származik. A kokoro „szellemet” jelent japánul, a kokológia pedig az elme és szellem kapcsolatának tanulmánya. Ha kíváncsi vagy, hogy a kettő milyen kapcsolatban van nálad egymással, akkor teszteld magad!

Milyen kellemetlenségtől, bajtól óv meg 2017-ben a védelmező Ókami? - Majd ő elárulja Neked!

Japánban a farkasok szent állatok, akárcsak a folklórbeli Ókamik, akik az emberek védelmezői. Egy természetfeletti erővel rendelkező Ókami sokszor egy-egy isten megtestesülése. Érdemes velük jó kapcsolatot ápolni, ahogy a japánok is teszik étel-ital áldozatokkal, ugyanis képesek bármilyen testi és lelki bántalomtól megóvni az embert. Szeretnéd tudni, hogy téged az évben mitől fog az egyik megmenteni?

Melyik kulcs nyitja a szívedet? - Képes lélekelemző teszt

Ha szerelemről van szó, mindenki másként éli meg ezt a csodálatos érzést, másra vágyik, így érthető, hogy más-más kulcs nyitja meg a szívét. Neked vajon mire van szükséged ebben a pillanatban, és mi az, ami leginkább vonz ebben az édes érzésben? Ha kíváncsi vagy, hogy tudat alatt melyik kulcs nyitja meg a szívedet, akkor ideje tesztelni magad!

Mely démon lesz a kísértőd 2017-ben? - Salamon Pecsétje felfedi a titkot előtted!

Kevesen tudják azt a bibliai Salamon királyról, hogy úgy hírlik, a Démonok Ura volt. Képes volt ugyanis mágikus gyűrűjével és pecsétjével megidézni őket, és ha minden igaz, a segítségükkel építette fel Jeruzsálem első templomát. Tehát, mint aki jól ismeri a démonokat, és képes őket kordában tartani, elárulja neked a pecsét által, hogy mely démon lesz a kísértőd egész évben!

Nyakék-teszt - Milyen a rejtett személyiséged, és mik az erősségeid?

Biztosan sok személyiségteszttel találkoztál már, amik igazán érdekesek, de vajon gondoltál-e arra, hogy egy nyakék is árulkodhat rólad? Bizony így van! Amit viselsz, amilyen ékszert szívesen hordasz, vagy amely elnyeri a tetszésedet, az is megmutatja rejtve, hogy milyen a valódi személyiséged. Válassz egy nyakéket, amelyikről úgy érzed, hogy leginkább passzol hozzád! Lássuk, milyen ember is vagy!

A Harmónia kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedd fel, mit rejt számodra!

Minden ember harmonikus, kiegyensúlyozott, szép életre vágyik. Erre minden esélye meg is van, ha megkapja a szükséges útmutatásokat, és él is velük. Az Égiek most a Harmónia kártyákat küldték hozzád, hogy

Iránytű-teszt - Milyen irányba halad az életed 2017-ben?

Ezt a tesztet egy norvég pszichológuscsoport állította össze, melyben a Feng Shui Asztrológiát hívták segítségül, és különböző irányba mutató iránytűkkel illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Elérkezett az ideje, hogy felfedezd a helyes irányt az életedben, így nincs más dolgod, mint tesztelni magad!

Kivel tartod az évben a legmegvilágítóbb beszélgetést? - Az alakváltó Mudzsinától megtudhatod!

Néha a legnagyszerűbb tanács, vagy inkább intelem, sugallat nem mindig attól vagy onnan jön, akitől várnánk. Időnként a legváratlanabb személytől kapjuk. Például a japán folklórbeli alakváltó Mudzsinától, aki előszeretettel tréfál meg azzal, hogy elvegyül közöttünk emberi alakban, és senki ki nem találná, hogy valójában egy nyestkutyával beszélget. Szeretnéd tudni, téged milyen alakban látogat meg?

Mi a karmikus feladatod 2017-ben? - Húzz egy jóskártyát és megtudod!

A Föld csupán egy iskola – és születésed pillanatában eldől, hogy milyen tanulságokat is kell majd levonnod, amíg itt vagy. Általában a nagy tanulságokat karmikus leckének is nevezik. Nehéz lesz, és kihívás lesz ez a számodra (néhány ember számára még nehezebb, mert ha érett lélek vagy, ezt bizonyítanod is kell).


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Hétfő

A napi jóslat Számodra - Hétfő

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned

Tovább »
Hétfői csillagjóslat

Hétfői csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
A Földanya üzenete 2017-re - Húzz egy kártyát, és fedezd fel, mit rejlik alatta

A Földanya üzenete 2017-re - Húzz egy kártyát, és fedezd fel, mit rejlik alatta

Úgy tartják, hogy a bolygók, az emberekhez hasonlóan, valódi élő, lélegző lények, a saját kis világukban. És Gaia, a Földanya, a Földbolygó lelke, akivel mind a lényünk, mind a létezésünk minden szálon összeköttetésben van, nélküle tehát nincs élet. A Földanya most hozott számodra egy üzenetet, amit akkor fedhetsz fel, ha húzol egy lapot!

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép