2016. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Hajóteszt - Mi életed legfőbb rejtett tanulnivalója?

Mindenkinek vannak problémái. A problémák azonban nem ellenünk vannak, hanem azért, hogy megoldjuk őket, és fejlődjünk általuk. Ne menekülj el, vagy mérgelődj, inkább fogd fel leckeként a rázósabb helyzeteket és keresd meg a problémába rejtett tanulnivalót! Ha ugyanis sikerül megértened egy probléma hátterét, akkor elkezdhetsz dolgozni a megoldáson is.

tovább »

Pillants a Mágikus Tükörbe és olvasd el a tanácsait - Min érdemes változtatnod a jövőben?

A tükör létezése előtt az emberek a csillogó felületeknek mágikus képességet tulajdonítottak, amin át látni lehet a jövőbe. Az ókori mitológiában gyakran ábrázolják az isteneket és istennőket, amint a sima vízfelületet kémlelik, hogy megtudjanak valamit a sorsukról vagy önmagukról. A Mágikus Tükör most feltárja, ki vagy valójában, és tanácsokkal lát el, min is érdemes változtatnod!

Milyen adományt kaptál a szent sárkányoktól, amikor születtél? - Húzz egy kártyát és megtudod!

A sárkányok a világ legmisztikusabb és legvarázslatosabb lényei. Mindenki kapott valami különleges képességet tőlük, amikor megszületett, csupán nem tud róla, elfelejtette vagy csak nem vesz róla tudomást! Pedig ezekkel a képességekkel megváltoztathatjuk a mások és a saját életünket is! Ha szeretnéd megtudni, mit kaptál születésed pillanatában, válassz egy sárkánytojást!

Hogyan javíts az életeden? - Osho misztikus kártyái segítenek

Hallgass a bölcs jógi és guru szavára, kinek tudása és bölcsessége ismert szerte a világban! Most misztikus kártyái felfedik előtted, mit kellene, vagy mit nem kellene tenned ahhoz, hogy javíts az életeden, amely így végre abba az irányba terelődhet, amilyenbe csak akarod!

Milyen a beszédstílusod? - Tudd meg, mi a lelki háttere, és mit mesél rólad

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, akik meg vannak győződve róla, hogy a beszédstílusunk nemcsak a jellemünkről árulkodik, hanem az nem véletlenül olyan, amilyen. Aki például túl sokat beszél, az figyelemre áhítozik, aki belevág a másik mondandójába, az bizonytalan önmagában. Ha kíváncsi vagy, mit mond rólad a beszédstílusod, akkor teszteld magad!

Mi a gyermekkorod legfőbb emléke? - Így hat a jelened küzdelmeire

Kisgyermekkorunk legmeghatározóbb emléke, mintegy szimbólum van jelen a felnőtt énképünkben. Nem is hinnéd, hogy a gyermekkori emlékképed mennyi mindent elárul arról, hogy életed során miért vagy éppen mi ellen kell küzdened. Mindig van egy kép, ami csak és kizárólag benned él - és ez a kép most árulkodik a jelen életedről!

Milyen kísértés fenyeget a közeljövőben? - A Tarot ördöge elárulja!

Nem vicc, a Tarot kártya Ördög lapja tényleg elárulja, hogy milyen kísértés fenyeget téged a közeli jövőben. Ki, vagy mi akar elcsábítani. Egyáltalán jó vagy rossz értelemben érint a kísértés? Most kivételesen bízd magad az Ördögre, ő az egyetlen, aki megválaszolhatja ezt a kérdést!

A mágikus erőt hordozó Jáde Kő elárulja, mit hoz a közeli jövő és hogy alakul a sorsod

Azt mondják, a jáde egészséggel és boldogsággal ruházza fel viselőjét. Számos országban az egyik legerősebb talizmánnak számít, jó szerencsét, barátságot, és hűséget hoz, valamint megvéd az ellenségektől. Most ugyan nem kell a kezedbe fognod a követ, elég, ha erősen koncentrálsz, és segítségével választ kaphatsz a benned lévő kérdésekre, és arra is fény derül, mit hoz a jövő!

A mágikus kristálykoponya üzenete neked - Tudd meg, mit tartogat a jövő és mi a feladatod!

Egy ősi indián legenda szerint a Földön 13 emberi méretű koponya létezik, melyek hatalmas, természetfeletti tudás hordozói. Fontos információkat tartalmaznak az emberiség eredetével és jövőjével, a világegyetem rejtélyeivel kapcsolatban. A mágikus erőt hordozó kristálykoponya most neked is segítséget nyújt abban, hogy bepillanthass a jövődbe, és megtudd, milyen feladataid vannak az életben!

Szívteszt - Milyen az érzelmi szinted?

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, akik különböző szívszimbólumokkal jelölték az egyes érzelmi típusokat. Vajon te melyik típusba tartozol, és milyen az érzelmi szinted? Mindjárt kiderül, ha teszteled magad!

Misztikus kártya-teszt - Milyen tanulnivalód van jelen életszakaszodban

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, akik meg vannak győződve róla, hogy az általad választott kártyalapra nem ok nélkül esik a választásod. Mindennek oka van, a kártyák alatt pedig olyan üzenetek rejlenek, melyek egyrészt felfednek sok mindent az életedről, másrészt felhívják a figyelmedet a legfőbb tanulnivalódra.

Szivárvány teszt - Hogy néz ki az elképzelt szivárványod?

Ahogyan a természetben egy nyári zápor után, vagy egy vízesés partján, úgy álmainkban is gyönyörűséggel, de ugyanakkor a megfoghatatlanság okozta lenyűgöző hiányérzettel csodáljuk a szivárványt! Álmodd meg a saját szivárványodat, és amikor csak szeretnéd, megcsodálhatod! Sőt segítségül hívhatod, ha kiszalad a talaj a lábad alól!

Milyen fontos elintéznivalód van az életben? - A Tarot üzenete

A Tarot kártya Halál lapja ritkán jelent fizikai halált, sokkal inkább közelgő nagy változást, egy eseményt vagy egy életszakasz végét jelöli. Arra figyelmeztethet, hogy mi minden teendőd van, amit még meg kell tenned az életben, vagy arra, hogy mik azok a dolgok, amiket el kellene engedned. Eljött hát ez a lap, hogy elmondja, milyen fontos elintéznivalód van még az életben.

Misztikus spirál-teszt - Mire van szükséged az élet körforgásában?

Ezt a személyiségtesztet egy svéd pszichoanalitikus csoport dolgozta ki, akik különféle spirálformákkal illusztrálták az egyes személyiségjegyeket, és magát, az élet körforgását. Ha kíváncsi vagy, mire van szükséged életed legnagyobb körforgásában, akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

Hangulat-teszt - Mitől jutsz a holtpontra?

Téged mi küld padlóra? Nem tudod? Vagy csak nem mered tudni? Márpedig jobb szembenézni a problémákkal, mintsem a szőnyeg alá söpörni őket, mert azok egyszer csak előtörnek, és sokkal nagyobb galibát okoznak. Ideje, hogy megtudd, mitől jutsz a holtpontra.

Misztikus unikornis teszt - Milyen belső erőkből fakadnak a döntéseid?

Ezt az izgalmas tesztet egy dán pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben mágikus unikornisokkal ábrázolták az egyes személyiségtípusokat. Ha kíváncsi vagy rá, hogy cselekvéseid és döntéseid milyen belső erőkből fakadnak a lelked legmélyén, akkor ideje tesztelni magad!

Mit üzen neked a Dalai Láma? - Húzz egy lapot és megtudod!

A Dalai Láma az a megvilágosodott személy, aki rendelkezik az összes Buddha együttérzésével, mivel ő maga a reinkarnációjuk és egyben a tibeti vallás és politika vezetője. Jelenleg a 14. dalai láma Tendzin Gyaco, aki a világot járva beszédeket tart és tanít, megosztva velünk bölcsességét. Mit üzen neked ez a szent ember, aki elődei tudását és a Buddhák erejét birtokolja?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 egyszerű konyhai trükk, mely jelentősen megkönnyíti az életedet

10 egyszerű konyhai trükk, mely jelentősen megkönnyíti az életedet

Senki sem szeret órákat tölteni a konyhában, főleg nem egy fárasztó munkanap után. Van azonban néhány apró trükk, amit valószínűleg kevesen ismernek, ám jócskán leegyszerűsíti a konyhai teendőket. Mutatunk most néhányat, melyek segítségével nemcsak időt takaríthatsz meg főzés közben, de az ételt és a hozzávalókat sokáig frissen tarthatod.

Tovább »
Amitől ideális egy főiskola, avagy 5 hasznos érv a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola mellett

Amitől ideális egy főiskola, avagy 5 hasznos érv a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola mellett

Nem jutottál be? Semmi sincs elveszve, itt a pótfelvételi időszaka. Lehet, hogy kicsit össze vagy zavarodva, nem tudod, mit és mi alapján válassz. NEM VAGY EGYEDÜL… Sokan érdeklődtek nálunk mostanában, ezért összeírtuk az 5 leginkább fontos érvet és szempontot, hogy megkönnyítsük a döntésed.

Tovább »
7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

Úgy tartják, hogy a gyerekek kb. 3-4 éves korukig képesek emlékezni korábbi inkarnációikra, és ha jobban odafigyelünk, kaphatunk tőlük olyan információt, mely tényként tárja elénk, hogy csemeténk nem a jelenről mesél. Emlékképeik valósággal való összevetése igencsak problémás, ugyanis egy olyan élet mozaikját látják, mely akár évszázadokkal korábban zajlott le.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép