HIRDETÉS
2014. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt
1 2 3 4 5
Olvasói kérdőív - töltsd ki és nyerj!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mit súg neked a tavasz tündére?

Az első meleg fuvallatra a legmorcosabb ember is reménykedve húzza mosolyra az arcát. Vége a hideg, hosszú téli estéknek, újra csivitelnek a madarak. Rád hogyan hat a megújulás évszaka? Tudatosan éled meg, előre tervezel? Vagy csak élvezed a tavasz adta örömöket? Hallgass a tavasz tündérére!

tovább »

Kérdezd a tavasz mágikus kártyáit!

Az idő drága kincs és nagy úr! Mágikus jósjátékunk segítségével azonban megtudod, mikor lesz lehetőséged bizonyos dolgok elérésére, megtételére, és mikorra várhatsz változást életedben. Húzz egy kártyát, és megtudod, mennyit kell még várnod arra, hogy a számodra fontos dolgok bekövetkezzenek!

Melyik mitológiai nőtípusba tartozol?

Minden nőben ott rejlik valamelyik ősi mitológiai hősnő alakja. Ha tudod, hogy benned melyikük lakozik, akkor egyértelműen megismerheted önmagad, és tisztában lehetsz rejtett képességeiddel.

A Nagy Indiai Arkánum jövendölése

A Nagy Indiai Arkánumon szereplő, az indián nép világszemléletét jelképező szimbólumok nagyszerű tanácsokkal látnak el minket. Az indiai misztikum a tudatalatti erőnknek ad tanácsot, segít abban, hogy koncentrációval megoldást találjunk problémáinkra. Húzz egy lapot, ha kérdésed van!

MO - egy ősi tibeti jövendölő rendszer

Kíváncsi vagy a jövődre? Akkor nem kell mást tenned, mint elmormolni egy mantrát, akárcsak a tibetiek. A MO egyike a tibetiek által használt legősibb sorselemző módszernek, így nyugodtan hihetsz a jóslatában.

Jövendölés a 16 szemű isten segítségével

Ez egy jövendőmondó módszer, amely az idők kezdetére nyúlik vissza. Ifa, a bölcsesség és az intelligencia istene a becsületességük alapján kezeli az embereket. Ha meg kell hoznod egy fontos döntést, de bizonytalan vagy, akkor kérdezd Ifa-t – azonnal választ kapsz a kérdéseidre.

Melyik a gazdagság köved?

A csodaszép kristályok között létezik jó pár, amely a régi hiedelmek és hagyományok szerint mágnesként vonzza a pénzt és a jó szerencsét. Találd meg te is a gazdagságot hozó kövedet!

Melyik napon születtél? - így fogod az égi jeleket

Minden napnak sajátságos energiái vannak, amikkel születésünkkor fel is ruháznak minket. Így lehetséges, hogy valakinek a logika, míg másnak egy sugallat lesz az, ami segít döntéseket hozni. Nézd meg, melyik nap energiáival vagy felvértezve - ez elárulja, hogyan fogod az égi jeleket.

Sorsod más szemmel!

Homokba dugom a fejem, te hátat fordítasz, míg valaki süket fülekkel jár-kel a világban. Neked mi a taktikád? Le akarod győzni? Segítünk: szembesülj vele! Válassz egy kártyát és láss csodát: a te mumusod sem nagyobb, mint bárki másé, csupán úgy tűnt… eddig!

Milyen színt láttál álmodban? - Sok mindent elárul

Sokszor előfordul, hogy éjszakai álmunkból mindössze egy színre és egy tárgyra emlékszünk, például egy lila függönyre, kék sálra, zöld mezőre, fehér galambra. Az álombéli színeknek hihetetlenül nagy jelentőségük van, és ami a legfontosabb, bizonyos üzeneteket tartogatnak a számunkra.

Mennyire szeretitek egymást? - a betűk elárulják

Egy név, egy betű sok mindenről árulkodik. Jelen esetben a kedvesed nevéről beszélünk, és annak első magánhangzójáról – ebből tudhatod meg, milyen hosszú lesz a kapcsolatotok.

Melyik egyiptomi istenség áll melletted jelenleg?

A rég múlt istenei ismerik a jövőnket. Szerencsére rengeteg Egyiptomból ránk maradt isteni jóslat áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy bárhol a világban megtaláljuk a választ a minket érintő kérdésekre. Most megtudod, melyik egyiptomi isten áll melletted, és milyen üzenete van számodra.

A Sárga Császár jóslata

A kínaiak hagyományosan a Sárga Császár (HuangTi) uralkodásától számítják az időt. A császár, mint Istenember, Sjuan Jin csillagról jött. A legendák szerint ő vezette be a kínai népet a civilizációba, ezért a kínai kultúra őseként emlegetik. A kínai almanach tartalmaz egy verset a 4 évszakról, melyet állítólag a legendás császár írt. A vers személyes jóslatot ad mindenkinek.

A fákban rejlő misztikus erő

A természetből csak úgy árad az energia. A fák különleges „gyógyítók”, hiszen legtöbbjük több száz évet is megél. Minden egyes fának különböző kisugárzása van, mindegyik másra használható. Találd meg, hogy melyikre van éppen szükséged.

Spirituális üzenetek neked

A spiritualitás az élet eseményei mögött meghúzódó magasabb rendű szellemi törvényeket tárja fel az ember számára. A szellemi törvények megismerése a lélek felemelkedését szolgálja az anyagi világból, hogy visszatérhessen a Fénybe.

A nap talizmánja - jóslás

Bizonytalan vagy? Rád fér egy kis segítség? A nap talizmánja mindenben támogat! Gondolkodj, és válaszd ki a saját napi talizmánodat. Üzenete hasznos értékkel szolgálhat számodra.

A karácsonyfadíszek üzenete - Neked!

Te hogyan oldod meg az adventi készülődést? Hogyan éled túl? Egyáltalán túl lehet élni nagyobb traumák nélkül? Keresd ki, melyik karácsonyfadísz áll legközelebb a szívedhez, és ha rákattintasz, megtudhatod mit árul el rólad.


Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Lélegzetelállító oázisok, melyeket még biztosan nem láttál

Lélegzetelállító oázisok, melyeket még biztosan nem láttál

Az élethez elég akár egy cseppnyi víz, és máris burjánzó édenkertté változik a táj akár egy kietlen homoksivatag kellős közepén is. A dűnék között egyszer csak váratlanul felbukkanó oázisok megigéző délibábként tárulnak a szemünk elé.

Tovább »
Az életben minden párhuzamosan zajlik

Az életben minden párhuzamosan zajlik

Rajtunk múlik, mennyire tudunk, vagy épp akarunk egy elgépiesedett világ játékfigurái lenni. Kezdhetjük a napunkat egy online farmon, de kezdhetjük kutyasétáltatással a parkban. Akik már gyermekkorukban szüleiktől megkapják a természet, az állatok szeretetére, tiszteletére nevelő élményeket, sokkal tudatosabban fognak élni. Miért és hogyan alakul ez így?

Tovább »
Expressz paradicsomos tésza

Expressz paradicsomos tésza

A rengeteg nehéz étel után jól eső érzéssel tölthet el egy tál - ugyan laktató - meleg, ízes finomság.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép