2016. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mit árul el múltbéli életed a jelen személyiségedről? - Képes lélekelemző teszt

A reinkarnáció mindig is az érdeklődés középpontjában állt, ugyanis egyre többen hiszik, hogy a lélek visszatér az élők közé valamilyen formában. Fogadjunk, hogy te is sokszor feltetted magadban a kérdést: „Vajon ki lehettem a múltban?”. Nos, most megtalálhatod a választ erre a kérdésre, és az is kiderül, hogyan hat mindez a jelen személyiségedre.

tovább »

Milyen angyal lennél valójában? - Tudd meg, milyen angyali tulajdonságokkal bírsz!

Az angyalok figyelnek rád, és kommunikálnak veled, ám erre az éterfinomságú kapcsolatra nagyon kevés ember tud felfigyelni a mindennapi rohanásban. Angyalod azonban akkor is vigyáz rád, ha észre sem veszed, ott van veled láthatatlanul. Most megtudhatod, te magad milyen angyal lennél, és milyen angyali tulajdonságokkal rendelkezel!

Húzz egy lapot, és fogadd el személyes szellemi vezetőd üzenetét!

A pillangó a lélek fejlődését, és a halálból kialakuló életet jelképezi, ezenkívül szorosan kötődik a szellemekhez, és a szellemi vezetőkhöz. Felhívja a figyelmet a teljes átalakulásra, ehhez azonban teljes megújulásra is szükség van. Itt az ideje felhagyni a régi ismétlődő szokásokkal, viselkedésmódokkal, és megfogadni személyes szellemi vezetőd tanácsát.

Mi hiányzik az életedből? - A kristálygömb megmondja!

Úgy érzed, nem teljes, nem kerek az életed? Valami még hiányzik a tökéletes boldogsághoz és ahhoz, hogy elégedett légy? Ha úgy gondolod, nem tudsz tovább találgatni, hogy mi lehet az, akkor húzz egy lapot és a misztikus kristálygömb felfedi előtted a titkot, mire lenne még szükséged!

Szimbólum teszt - Milyen lélek lakozik benned?

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichológuscsoport állította össze, melyben tavaszi szimbólumokkal ábrázolják az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani az általad legszimpatikusabbnak vélt szimbólumot, és máris kiderül, milyen lélek lakozik benned. Kíváncsi vagy? Akkor teszteld magad!

Színes teszt - Fedezd fel rejtett adottságaidat!

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichológuscsoport állította össze, alapjául pedig az emberi viselkedéssel kapcsolatos komoly tanulmányaik szolgáltak. Egyetlen kép nagyon sok mindent elárul rólad, sőt, még azt is megmondja, milyen adottságaid vannak, melyekről talán még te magad sem tudsz. Kíváncsi vagy rá? Akkor teszteld magad!

A Meteórák szerzeteseinek évezredes bölcs tanácsa - Neked!

A Meteora szó „levegőben lebegőt" jelent, ami nem is csoda, hiszen a sziklák, amelyeken a 24 bizánci kolostor található, egyenként 600 évnél is idősebbek és valóban olyan, mintha már az égbolt részei lennének. A környék igen híres zarándokhellyé vált és napjainkban még 5 kolostort a szerzetesek használnak. Vajon mit üzenhetnek neked a mennyek közelében élő, szentéletű, bölcs szerzetesek?

Mit üzen a lelki tükörképed? - Húzz egy kártyát és megtudod!

Ahogyan a tükörképünket, úgy a minket körülvevő világot is aszerint méregetjük, hogy számunkra mi fontos és mi nem. Egy egyszerű ábrába sokan, sok mindent „belelátunk”, ahogyan arra is képesek vagyunk, hogy bizonyos dolgokat ösztönösen ne vegyünk észre. Felkészültél? Akkor tudd meg, mit üzen a lelki tükörképed!

Fontos hír érkezett a számodra - A két holló, Hugin és Munin üzenete

Hugin és Munin két fekete holló, akik Odin, az északi isten segítői. Minden nap hajnalban útra kelnek, hogy körberepülve a földet, híreket gyűjtsenek Odinnak. Estére visszaérvén rátelepszenek Odin vállára, és megosztják vele, amit megtudtak. Hugin a „gondolkodó”, Munin pedig az „emlékező”. Ha szeretnéd tudni, hogy számodra milyen fontos hírük, üzenetük van, akkor válassz egy lapot!

Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá azon az elven, hogy döntéseid, melyeket életed során meghozol, nagyon sokat elárulnak a személyiségedről. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt az ajtót, melyen szívesen belépnél, így máris feltárul, mi rejlik mögötte, vagyis az, hogyan viselkedsz másokkal, és hogyan látnak téged. Itt az idő, teszteld magad!

Táj-teszt - Mi a rejtett vágyad a lelked mélyén?

Ezt a személyiségtesztet egy cseh pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben 6 gyönyörű tájjal szimbolizálták a különböző személyiségjegyeket. Minden egyes táj egy adott személyiséget jelöl, azon belül pedig azt is megmutatja, mi a legféltettebb vágyad, mely a lelked mélyén lakozik. Kíváncsi vagy az eredményre? Akkor teszteld magad!

Gyűrű teszt - Milyen párkapcsolatban élsz?

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichológuscsoport állította össze, melyből kiderül, boldog párkapcsolatban élsz-e a lelkitársaddal, vagy dolgozni kell még a kapcsolatodon. A feladat egyszerű: csak válaszd ki azt a gyűrűt, mely közel áll hozzád, és máris kiderül, boldogság vagy szenvedés vár rád a jövőben a szeretett társ mellett. Kíváncsi vagy a kapcsolat jövőjére? Akkor teszteld magad!

Egy jelre volna szükséged? - Hallgasd meg a Csodaszarvas útmutató tanácsait!

A Csodaszarvas az újjászületés és a megújulás, valamint a Nap jelképe. A hun-magyar mondakör és a magyar népi hagyományok legismertebb alakja, mint az Isten által küldött mitikus vezérállat. Ha úgy érzed, el vagy veszve, nem tudod, mi legyen a következő lépésed és merre tovább, akkor engedd, hogy utat mutasson a Csodaszarvas!

Melyik az életed fája? - Képes lélekelemző teszt

Az erdő tele van szebbnél szebb fákkal, megcsodálhatjuk csodálatos lombkoronáikat, a fatörzsek formáját, a zöld szín árnyalatait. Séta közben találunk egy fát, ami mellett jól esne elidőzni, megérinteni, megölelni. Gondolj erre a fára, és válaszd ki a képek közül, melyik az, amiről úgy érzed, energiával tölt fel. Választásod valóban árulkodni fog a személyiségedről és az életedről.

Életutad útjelző táblái - Melyik a saját szakrális szimbólumod?

Mindenkinek vannak visszatérő problémái, sőt olyan tárgyak, álmok, szimbólumok, melyek élete során állandóan megjelennek. Ezeket a jelzéseket komolyan kell venned, és használnod, hogy életed gócpontjain sikeresen juss át!

A Főpap személyes üzenete neked - Tudd meg, merre indulj az életben!

A Tarotban a Főpap az ötös számot viseli, kezében pásztorbot, egy hármas kereszt, fején háromszintű korona, áldást osztó kezének három kinyújtott ujja a hármasság szimbóluma, a test–lélek–szellemé. Mivel a Főpap egyfajta Tanító is egyben, általa sok kérdést feltehetsz önmagadnak, hogy jelenleg hol állsz, netán merre tartasz az életben. Ismerd meg a Főpap személyes üzenetét!

Milyen a kapcsolatod az emberekkel? - Képes pszichológiai személyiségteszt

Ezt a tesztet egy cseh pszichológuscsoport állította össze, melyben 9 képpel ábrázolják az egyes személyiségjegyeket. Ha rákattintasz arra a képre, melyről úgy gondolod, hogy téged jellemez, akkor nemcsak személyiséged rejtett oldalát ismerheted meg, hanem az is kiderül, hogy milyen kapcsolat fűz a körülötted lévő emberekhez. Ne habozz, teszteld magad!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

4 egyszerű módszer, amivel bevonzhatod a lelki társadat

4 egyszerű módszer, amivel bevonzhatod a lelki társadat

Ha úgy döntöttél ideje most már véget vetni a szingliségnek és az értelmetlen kapcsolatoknak, és megakarod találni az igazit, a lelki társadat, akkor segítségedre lesz benne ez a 4 módszer, amely által bevonzhatod a lelki társadat. Mert igenis a kezedbe veheted a sorsodat és sokat tehetsz azért, hogy egymásra találjatok!

Tovább »
Mi rejtőzik a tudatalattidban? - Képes pszichológiai teszt

Mi rejtőzik a tudatalattidban? - Képes pszichológiai teszt

Minden ember álmodozik valamiről a tudata legmélyén – ki a tökéletes nyaralásról, ki arról, hogy megtalálja végre a lelki társát, és van, aki arról, hogy végre legyen belőle valaki. Ebből a pszichológiai tesztből kiderül, mi életed legnagyobb terve, milyen vágy járja át a lelkedet, ahogyan az is, hogy milyen közel vagy ahhoz, hogy elérd mindazt, ami a tudatalattidban lakozik.

Tovább »
Hullamsminkes, vécépucoló és  sztriptíztáncosnő - Ezzel keresték sztárok a kenyerüket

Hullamsminkes, vécépucoló és sztriptíztáncosnő - Ezzel keresték sztárok a kenyerüket

Sztárnak nem születik az ember, hanem azzá lesz. Bár imádjuk őket isteníteni, ugyanolyan halandók, mint mi egyszerű emberek és nekik és élniük kellett valamiből. Ők sem voltak válogatósak, volt köztük oroszlánszeíldítő, chippendale táncos, hullasminkes. Eltudnád, ma képzelni, ahogy Jennifer Anniston vécét pucol? Lássuk mivel keresték meg anno sztárok a kenyérre valót!

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

loading...

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép