2015. július 05. - Emese, Sarolta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. július 05. - Emese, Sarolta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mi várható a szerelemben? - A misztikus rózsák jóslata elárulja!

Tudni szeretnéd, mi várható a párkapcsolatodban? Vajon milyen irányba kezd el terelődni? Milyen változásokra számíthatsz? Ha tudni akarod, mi vár rád a közel jövőben a szerelemben, akkor válassz egy misztikus rózsát és már olvashatod is a személyes jóslatodat! Mert a virágok nem hazudnak…

tovább »

Találd meg az indiai szerencse szimbólumodat!

Indiában a szerencse szimbólumoknak igencsak nagy jelentőséget tulajdonítottak. Mindegyik jelképnek van egy mélyebb jelentése, és a személyiségedről is sok mindent megtudhatsz általuk. Nézzük, melyik a tiéd?

Mennyire nyitott a lelked a világra? - Játékos tesztünkből kiderül!

Változtasd meg a szemléletedet, és a dolgok is megváltoznak körülötted. Az, hogy milyen szemüvegen, illetve jelen esetben ablakon át tekintesz a belső és a külső világodra, meghatározza a sorsod alakulását.

A Szerelemtenger misztikus kagylói - Neked miről búgnak?

Nyár, napfény, tengerparti lamúr. Virágos rét, madárcsicsergés és a nagy kaland. Varázslatos idő, egy kávézó terasza és a gyönyörű idegenek… Mi kell még? Amiről álmodoztál, most megtörténik. Szükséged lenne némi sugallatra? Húzz egy lapot, és megkapod!

Boldogság vár rád? - Misztikus Kék Madarad eldalolja

Maurice Maeterlinck klasszikus meséjében, A kék madárban, két gyermek keresi a boldogságot. A boldogságot szimbolizálja, ha öröm járja át napjainkat, mely a lelkünkben dalol. Ha azonban rosszat teszünk, messzire repül tőlünk. Te is megtudhatod, éppen mit kell tenned annak érdekében, hogy a Kék Madarad megörvendeztessen csodálatos dallamaival.

Mit hoz számodra a változás szele? - Húzz egy lapot, és megjósolja!

Mikor a legkevésbé számítunk rá, fenekestől felfordul az életünk, és csodálatossá válik. Bár lehetetlennek tűnik, de amire szükségünk van egy adott életciklusban, az egyszerűen csak megtörténik. Neked milyen változást ígér az Univerzum?

Avalon tündéreinek sugallata - Neked

Avalon a boldogság, a gyógyulás és a hallhatatlanság misztikus szigete, mely csak az ősi tündérek és nem evilági papnők előtt nyílik meg. Avalon tündérei és papnői azonban időről időre ellátogatnak a mi világunkba, hogy segítsenek. Jelen vannak a természetben, láthatatlan kezekkel gyógyítják lelkünk sebeit, tanácsokat sugallnak nekünk. Neked vajon mi sugallnak?

Milyen megerősítésre van ma szükséged? - A pozitív gondolkodás képes tesztje elárulja

Biztosan hallottál már a pozitív gondolkodásmódról. Ezzel a módszerrel gyökeresen megváltoztathatod az életedet. Átprogramozod a gondolataidat, és csak pozitív mondatokkal töltöd ki elmédet. Kezdetnek válassz egy lapot, és hasznosítsd a mai napra neked szánt megerősítést!

Milyen a benned élő gyermek kedvességtoteme? - Képes önismereti teszt

Amilyen a benned élő gyermek kedvességtoteme, úgy lágyítod meg egész életedben a szíveket. Te hogy viselkedsz, ha valaki megpróbál felelősségre vonni? Ártatlan őzikeszemekkel pillogsz rá, bedobod a legcukibb mosolyodat, huncutkodsz vagy hárítasz? Kedvességtotemed elárulja.

A szférák zenéje - Mit dalolnak neked a csillagok?

Nemrég különös hangokat fogtak el az éterben, mely megijesztette az embereket. Pedig ez nem újdonság. A Szépséges Univerzum minden galaxisa és atomja folyamatosan rezeg, énekel és a szférák zenéje megnyugtat, felemel. Ha elég volt már a negatív emberekből, vedd kezedbe a sorsod és töltődj újra a szférák zenéjével!

Melyik misztikus ló személyisége lakozik benned? - Epona istennő felfedi a titkot!

Epona a nagy kelta ló- és anyaistennő, aki a lovak felett uralkodik és nála jobban senki sem ismeri őket. A lovakra mindig is egy csodálatraméltó, ámde misztikus, és nem mindennapi állatként tekintettek, aki különleges erőket birtokol. Szeretnéd tudni, benned milyen fajta és tulajdonságokkal rendelkező ló él? Akkor válassz egy lapot és Epona megmondja!

Kérdésed van? - Püthia megjósolja a jövőt, és választ ad!

Az ókori Görögország leghíresebb és legismertebb jóshelye a Delphoi jósda volt. Annak ékessége pedig maga Püthia, Apollón hihetetlen jóstehetségekkel megáldott papnője. Mindenhonnan özönlöttek hozzá az emberek, de még az egyiptomi fáraó is, hogy jóslatot kérjen tőle. Ha te is szeretnél részesülni tudományában, akkor válassz egy lapot és választ kapsz kérdésedre!

Melyik varázserejű gyógyfűre van szükséged? - Szerelmi elixír a testnek és léleknek

Elérkezett június, a beteljesülés hónapja. Az erdők és mezők roskadoznak a gyógyfüvektől, buja, balzsamos tőlük a levegő, mintha a természet is Szent Iván éjjelére készülődne már. A gyógynövények varázsereje már belénk ivódott, tudattalanul is ráérzünk, mire van szükségünk.

Mit hoz neked a nyár?- A madarak megjósolják...

„A madarak csipogták nekem…” – na de mit? Azt, hogy mi vár rád a nyáron! Hamarosan mindenki nyaralni megy, kezdődnek a kerti partik és a tóparti bulik. Kíváncsi vagy, mivel lesz másabb az idei nyarad? Mire számíthatsz? Mit hoz a szerelem és a nyár neked? Válassz egy kis madárkát és elcsipogja neked!

Nefertiti ősi egyiptomi jóskövei elárulják, mi vár rád

Készülj fel a napra! Válassz behunyt szemmel egyet Nefertiti egyiptomi királynő és mágusasszony ősi jóskövei közül és már olvashatod is a nap közelgő eseményeit! Illetve ha nyomaszt egy nem eldöntendő kérdés, akkor arra is képesek válaszolni neked a mágikus kövek, csak tedd fel magadban a kérdésedet!

Dorothy mágikus cipője elárulja, hol kellene élned, hogy nyugalmat lelj! - Képes önismereti teszt

Emlékszel még Dorothyra az Óz, a csodák csodájából? Ha ő nem is, na de az a meseszép piros cipellő csak eszedbe jut, ugye? Most általa lehetőséged nyílik arra, hogy megtudd, hol van számodra az „otthon”, a legideálisabb hely, ahol élned kellene! Ha tényleg tudni akarod, csak üsd össze háromszor a sarkadat és mond: „Mindenütt jó, de legjobb otthon!” - és húzz egy kártyát!

Milyen múzsa lenne belőled? - Képes tesztünkből kiderül

A görög múzsák adtak ihletet az ókor nagy művészeinek! Most megtudhatod, te minek a múzsája lettél volna, ha az ókori Görögországba születsz Zeusz isten egyik lányaként!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Michelangelo kód - A Sixtus-kápolna spirituális üzenete

Michelangelo kód - A Sixtus-kápolna spirituális üzenete

Tiltott belső szervek ábrázolása. A Kabbala szimbólumai a Sixtus-kápolnában? Michelangelo rejtett szimbólumokkal üzent.

Tovább »
Karmikus volt a találkozásotok? - A számmisztika megmondja!

Karmikus volt a találkozásotok? - A számmisztika megmondja!

A szerelem a legcsodálatosabb dolog az életben, amikor egymásra talál két ember, és együtt egy egységet alkotnak. Valaki a véletlennek tudja be ezt a találkozást, de mindenben rend és rendszer van, s két embert akkor sodor az élet egymáshoz, amikor megértek a találkozásra. Titeket vajon miért hozott össze a sors?

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során."

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép