2018. február 19. - Zsuzsanna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 19. - Zsuzsanna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Melyik ösvényen sétálnál végig a céljaid felé? - Feltárja a személyiségedet és jövődet is!

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb ösvényekkel illusztrálják az egyes típusokat. Nagyszerűsége nemcsak abban rejlik, hogy tükröt tart eléd a személyiségedet illetően, hanem abban, hogy a jövődet is feltárja. 

tovább »

Válassz egy isteni szimbólumot, és részesülj isteni útmutatásban! - Most megkapod a jeleket!

Mindenkinek vannak az életében olyan időszakok, amikor igen nagy szükség van valamilyen iránymutatásra vagy megfelelő jelre. Gyakran az őrangyalaid is próbálnak segíteni és tanácsot adni, csupán fel kell ismerned az általuk küldött jeleket és tudnod kell értelmezni az üzenetüket.

Válaszd ki a számodra leginkább tetsző gyűrűt, és fedezd fel személyiséged legszebb oldalát!

A mondás szerint egy nő legjobb barátja a gyémánt, de a gyűrűk bizony még nála is egyedibbek. Sokféle formájú gyűrű létezik, tele csodásabbnál-csodásabb kövekkel és megannyi díszítéssel. Az általad választott gyűrű igencsak sokat elárul a személyiségedről!

Milyen alak rajzolódik ki előtted? - Megmutatja személyiséged rejtett oldalát!

Ezt a pszichológiai tesztet egy dán pszichoanalitikus csoport állította össze, és meglepően feltárja, milyen is vagy valójában. Milyen alakot meg először a képen? Egy arcot vagy egy elfet? Netán éppen egy fészket, vagy a két madarat? Bármi is legyen az, biztos lehetsz benne, hogy hűen árulkodik rólad. Ha nem hiszed, teszteld magad!

Maga, az Élet üzent Neked! Kíváncsi vagy rá? - Az Életüzenetek Jóskártya segítségével megtudod!

A csodás Életüzenetek Jóskártya lapjain egy-egy isteni szikra áll, amely segít fellobbantani benned a belső istent, a megvilágosodást. Ha készen állsz elfogadni magától az Élettől egy üzenetet, azzal meghívod életedbe a fényt, az igazságot és a harmóniát. Jó, ha tudod, hogy az Élettől származó üzenet olyan mély hatást gyakorolhat rád, ami megváltoztathatja az életedet!

Milyen új bölcsességet fogsz megtapasztalni hamarosan? - A Kék Angyal jóskártyából megtudhatod

A Kék Angyal jóskártya színes, gazdag, fantáziadús világa bölcsességekkel és útmutatásokkal szolgál. Hogy miért éppen „Kék Angyal”? Azért, mert ez Mihály Arkangyal egyik neve, akinek tiszteletére készült a kártya, aki segít leküzdeni a félelmeket, megtalálni a válaszokat és védelmet nyújt. Ha elfogadod a segítségét, akkor általa megtudhatod, milyen bölcsességet fogsz megtapasztalni hamarosan!

Válassz egy hópelyhet, és tudd meg, mit hoz számodra a következő hét!

Bizonyára kíváncsi vagy rá, mit tartogat számodra a jövő hét, hiszen ki ne akarná tudni a jövőjét! Nos, helyezd magad kényelembe, figyelj befelé, és válassz ki azt a hópelyhet, amelyik a legszimpatikusabb számodra. Kattints rá, és olvasd el a hozzátartozó előrejelzést!

Válassz egy varázslót és hagyd, hogy feltáruljon a jövőd!

A jövő kifürkészhetetlen! Vagy mégis van esély rá, hogy valamennyire belepillantsunk? Válaszd ki az alábbiak közül azt a varázslót, amelyik a leginkább megfog, ezután pedig olvasd el, hogy mit jósol a jövőre nézve!

Nyíljon ablak a lelkedre! - Válassz egy rózsaüveget és táruljon fel a rejtett éned

Minden embernek vagy egy rejtett énje, mely a lelke mélyén nagyban befolyásolja tetteit és döntéseit. Te is megtudhatod, mi lakozik benned, ha választasz egy rózsaüveget, méghozzá azt, amelyik igazán megragad. Kattints rá, és fedezd fel azokat a személyiségjegyeidet, amelyekről eddig még te sem tudtál!

Válassz egy égboltot, és ismerd meg a második személyiségedet - Képes személyiségteszt

Sokféle személyiségtípus létezik, a kutatók szerint egész pontosan 16, ám néha nem egyszerű egy adott embert besorolni egyetlen kategóriába. Miért lehetséges mindez? Azért, mert általában egy személy sokféleképpen működik, és több különböző karakterből épül fel, arról nem beszélve, hogy a legtöbb embernek 2 személyisége van. Most te is könnyebben megismerheted a második személyiségedet.

Fogadd el Szent Bálint jó tanácsát, aki üzenetével bearanyozza a párkapcsolatodat!

Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziában szenvedők védőszentje. A február 14-ei ünnepén itt hagyott néhány hasznos és bölcs tanácsot a párban élőknek, amivel kapcsolatukat még erősebbé, sikeresebbé és természetesen boldogabbá tehetik! Készen állsz elfogadni egy tanácsot, ami talán bearanyozza az egész párkapcsolatodat?

Válassz egy szimbólumot, és fedezd fel a valódi személyiségedet - Képes lélekelemző teszt

Mint mindenkinek, neked is vannak preferenciáid, legyen szó divatról, ételről, színekről vagy épp formákról. Ha olyan vagy, aki szereti, ha minden rendezett és tiszta a környezetében, akkor inkább a fényes és világos színeket kedveled. Fehér vagy szürke színek találhatóak nagyrészt körülötted, de legalábbis modern a dekoráció. Vizsgáld meg a képeket, és válassz egy neked tetsző szimbólumot. 

Mit látsz a képen? - Fedezd fel, mi rejlik a tudatalattidban és ismerd meg jobban önmagad!

Elgondolkodtál már azon, hogy a tudatalattid vajon mit rejthet rólad? Nem mindig könnyű ám ezt kideríteni, kell hozzá némi segítség. Az alábbi kép azonban több olyan elemet tartalmaz, amelyek közül az elsőt észrevéve sokat megtudhatsz arról, mi rejlik a tudatalattidban. Az agyad ugyanis önkéntelenül választja ki az adott elemet, amely árulkodik a személyiségedről.

Melyik felhő tűnik számodra leginkább angyalformájúnak? - Megmutatja angyali tulajdonságaidat

Megesett már veled, hogy a felhőkben egy angyalt véltél felfedezni? Most ugyanez lesz a feladatod. Válaszd ki azt a felhőt, amelyik a leginkább angyalformájú, és ismerd meg a legcsodásabb angyali tulajdonságaidat!

Hány lovat látsz a képen? - Megmutatja személyiséged rejtett aspektusát

A személyiség nem csupán a felszínen van jelen, hanem rengeteg rejtett képességed és tulajdonságod is van. Az alábbi egyszerű teszt mindent elárul rólad, így fény derülhet olyasmikre is, amikről még magad sem tudtál. Mindez a tudatalatti segítségével történik. 

Válaszd ki azt a fát, amely leginkább emberi alakot ölt szerinted - Képes pszichológiai teszt

Ezt az érdekes tesztet egy skót pszichológuscsoport állította össze, melyben rendkívül érdekes formájú fákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani azt a fát, amely a leginkább emlékeztet egy emberre. Bármelyik fát is válaszd, rengeteg dolgot elárul a személyiségedről!

Bölcs üzeneted érkezett! - Húzz egy kártyát és tudd meg, mire számíthatsz a közeli jövőben!

Az év különleges időszaka ez, általában tele vagyunk célokkal, megváltásra váró tervekkel. Megtelünk célkitűzésekkel és isteni energiákkal! Fontos azonban, hogy ezeket az energiákat helyesen használjuk fel. Annak érdekében, hogy tudd, mit kell tenned, hallgass a megérzéseidre és válassz egy kártyalapot!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mivel áld meg a Belső Istened erre a hétre? - A Namaste Jóskártya segítségével megtudhatod

Mivel áld meg a Belső Istened erre a hétre? - A Namaste Jóskártya segítségével megtudhatod

A „namaste” egy ősi szanszkrit áldás, üdvözlés. Nagyjából azt jelenti: "Megtisztelem a szellemet benned, ami bennem is van." Ugyanis tulajdonképpen mind egyek vagyunk, egy nagy szellemtől, forrástól származunk. A Namaste Jóskártya segítségével pedig megtudhatod, hogy a héten mivel áld meg a benned lakó isten.

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Lehet, hogy hosszú elmélyülést igénylő időszakra van szükséged. Ne ijedj meg attól a csendes növekedéstől, ami belül zajlik.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

Lelked arra áhítozik csupán, hogy örömmel szolgálj, és az üdvösség szüntelenül hömpölygő áramában úszkálj. Ez az áramlat folyamatosan azzal táplál, amire szükséged van. Figyelmedet teljes mértékben összpontosítsd arra, hogy bármi is legyen az, amit teszel, minden helyzetben az adás és elfogadás sodrában ússz tovább.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép