HIRDETÉS
2014. augusztus 30. - Rózsa
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: hurrá, nyaralunk! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. augusztus 30. - Rózsa
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Osho Zen Tarot

Az Osho Zen Tarot nem egy hagyományos tarot-kártya, ugyanis rendeltetése nem a jövendölés. Inkább a zen transzcendens játéka ez, mely a jelent tükrözi, az itt és most pillanatát mutatva meg .  Ez a játék arra kíván ráébreszteni, hogy ideje ráhangolódni az érzékenységre, az intuícióra, az együttérzésre, a fogékonyságára, a bátorságra és az egyéniségre.

tovább »

Spirituális tudás a delfin nemzetségtől

A delfinek mágikus, természetfeletti energiával rendelkező lények, az emberek tanítói. Spirituális tudást hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket.

Boldogságot hozó tündér medálok

A tündérek csodálatos teremtmények, akik egy magasabb rezgésszinten léteznek, mint mi emberek, és mindannyiunkban a jóságot, a tisztaságot és a szeretetet látják. Az angyalokhoz hasonlóan azon fáradoznak, hogy minél boldogabbak és sikeresebbek legyünk.

Így szeretsz te - a nyári égbolt árulkodik!

Ahány nő, annyi féle - hangulatunk olyan, mint a változó nyári égbolt. Egy valami mégis közös bennünk: ha szeretünk azt teljes szívünkkel, lényünk minden rezdülésével tesszük. Személyiségünk olyan sokrétű és összetett, mint maga az Univerzum, érzéseink hullámzóak pillantásunk pedig hol perzsel, hol fagyaszt. Te hogyan szeretsz?

A Szent Iván éji máglya jóslata - Neked

Ahogyan a természetben sok minden előre látható, úgy a sorsunk is sokszor előre jelzi, milyen lépésre érdemes jobban odafigyelni, jobban megtervezni. Nézz bele a jövődet mutató Szent Iván éji máglyába, és higgy a tűz erejében, ami felégeti a régit, hogy a helyén teret adjon valami izgalmasnak, valami újnak!

A tengerek bölcsessége egy kagyló hangján keresztül

Aki nem szűnik meg játszani, annak kezében az örök fiatalság kulcsa. Mi arra bíztatunk, játssz velünk! Válassz egy kagylót, ami kellemes érzéseket támaszt benned, esetleg egy kedves emléket idéz fel, mi pedig megsúgjuk, mit üzen neked.

Pozitív vagy negatív hős lennél?

A pozitív és negatív tulajdonságaink többnyire egyensúlyban vannak. De ha mégsem, környezetünk akkor is csak ritkán és árnyaltan mer színt vallani, mikor viselnek nehezen minket. Válassz az alábbi kártyák közül és töprengj el azon, mitől vagy mégis fontos és szerethető a többiek számára. Mert ne feledd, az éremnek mindig két oldala, van.

A holnap olyan lesz, amilyenné teszed!

A világ folyton változik, csupán egy dolog állandó. Mégpedig az, hogy ugyanazt kapjuk vissza a sorstól, amit mi magunkból adunk. A karmát újra és újra felfedezik, és újra értelmezik az emberek. Nem véletlenül, hiszen történjen bármi, mindig van lehetőségünk javítani vagy alakítani a sorsunkon, jövőnkön.

Így javítsd meg a csakráidat

Tavasszal általában leseperjük a téli szürkeséget a közérzetünkről, vidám színekkel gyógyítjuk a lelkünket - épp csak azt nem tudjuk sokan, hogy a visszatérő problémákat célirányosan is tudnánk kezelni. Javítsd meg tested energiaáramlását, mondj búcsút a visszatérő negatív döntéseidnek és figyeld, milyen javulást hoz életedbe, ha megjavulnak a csakráid.

Cigánykártya jóslás, avagy döntéseink árnyéka...

A jövendölés korunk egyik legnépszerűbb „tevékenysége”, az embereket ősidők óta foglalkoztatja. Kezdve a kínaiak vagy a maják megfigyeléseitől, egészen a 21. század legérdekesebb jóseszközeiig, bizton állíthatjuk: sosem mennek ki a divatból – hiszen az emberiség oly sokat változott az idők során, hogy egyre jobban beleragadt a materiális világba, így lelkük fejlődésével már nem foglalkoznak mélyebben.

Ezer éves titkokat rejtő amulettek üzeneteit hoztuk el - Neked!

Az ősi Egyiptom szakrális szimbólumai ma is képesek útba igazítani minket, hiszen életünk, szerelmeink, vágyaink és félelmeink egy tőről fakadnak - törékeny emberi létünk tesz oly kiszolgáltatottá bennünket az élet nagy viharaiban. Szeretnéd tudni, mire figyelj, mi vár rád?

A szem a lélek tükre - Személyiségteszt

A szem a tisztaságot, a fókuszt és a célt szimbolizálja, mélyen belenézve olvashatunk is belőle. Szórakoztató személyiségtesztünkből sok mindent megtudhatsz személyiséged rejtett titkairól.

Lépj be a személyiséged titkos ajtaján és fedezd fel a titkot!

Válassz ki egyet az itt látható titokzatos ajtók közül, és fedezd fel, mi rejlik mögötte. Ha elég bátor vagy, és belépsz valamelyiken, az ajtó felfedi személyiséged rejtett oldalát.

Lelked besúgói a visszatérő álmok

Vannak olyan álmok, melyek sokáig veled maradnak, miután felébredtél. Nézd meg mit jelentenek ezek az álmok! Kattints arra a kártyára, mely álomkép – vagy az alatta lévő kulcsszavak – leginkább jellemző álmaidra!

Formabontó önismeret - Az ábrák elárulják lelked titkait!

Bizonyára veled is előfordult már, hogy egy-egy tárgyon „rajta felejtetted” a szemed. Miközben nem érted, miért történik ez, sokat elmond jellemedről, a világról alkotott elképzeléseidről. Absztrakt képeink tükröt tartanak eléd, hogy jobban megismerhesd önmagad!

Spirituális füstölők - melyikre van szükséged?

A szertartások nagyon fontosak a spirituális átlényegüléshez. Mindennek az alapja a hit - az egészségé a sikeré vagy a boldogságé is. A füstötlők ebben az átlényegülésben (is) segítenek nekünk, de ha utána járunk, láthatjuk ennél sokkal többet kapunk tőlük.

Melyik tündér vigyáz rád?

Mindannyiunk születésekor eljön hozzánk egy tündér, és áldását adja ránk. Életünk során pedig olykor visszatérnek hozzánk és teljesítik néhány kívánságunkat. Vajon hozzád melyik tündér jön el?


Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Legyél néha újra gyermek!

Legyél néha újra gyermek!

Emlékszel még arra, hogy gyermekként mennyi csoda vett körül? Emlékszel még a lét könnyed egyszerűségére? Na, és emlékszel még az utolsó alkalomra, amikor átadtad magad ennek a könnyed érzésnek? Amikor nem a rohanást és nem a ’muszájt’ választottad, hanem hagytad, hogy a benned élő gyermek döntsön?

Tovább »
Gyönyörű fogak - Tippek a mindennapi szájápoláshoz

Gyönyörű fogak - Tippek a mindennapi szájápoláshoz

A szájhigiénia a mindennapi életünk része, mint más tisztálkodás. Mégis, sokan nem megfelelő módon ápolják szájüregüket, vagy nem figyelnek oda rá, mert úgy gondolják, ez genetikus adottságoktól függ. A rendszeres fogápolás pedig nagyon is szükségszerű. Adunk néhány tippet, amivel könnyen és alaposan végezheted el, ezt a mindennapos rutin feladatot, így mosolyod ragyogó és egészséges lesz.

Tovább »
Szerepcsere: bók a pasinak

Szerepcsere: bók a pasinak

A sokszor zordon, ámde még inkább sármos külső a férfiaknál szintén érző szívet takar. És mivel ennek a borostás szörnyetegnek többnyire lelkivilága is van, ezért duplán fogékony a nők dicsérő szavaira.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef István Lajos 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép