2015. május 04. - Mónika, Flórián
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. május 04. - Mónika, Flórián
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Közérzet

Korábbi cikkeink a rovatban »

Wellness otthon az 5 érzékszerv segítségével

Havonta legalább egyszer mindenkinek kijár néhány óra egyedüllét. Ezt az időt pedig miért ne tölthetnéd el saját magad kényeztetésével? Csinálj egy wellness napot, ahol nem csak kívül, hanem belül is felfrissülhetsz és szépülhetsz egyaránt. A telefonod pedig erre az időre mindenképp tabunak számít!

tovább »

Halva született - Muszáj beszélni róla

Leírni is éppoly megrázó, mint hallani. Elképzelhetetlen a fájdalom, ami a mondat mögött van! A várandósság izgalmas és örömteli hónapjai alatt meg sem fordul a fejedben, hogy ez veled is megtörténhet. Pedig senki sincs biztonságban! Az adatok pontosan ezt mutatják. Beszélnünk kell róla, bármilyen borzasztó!

Kávé - Igen vagy nem?

Egy jó kávé nélkül el sem tudja képzelni az életét az, aki szereti, vagy megszokta. Nem csak azért, mert élénkít, hanem azért is, mert csodás illata és íze van. Sokáig károsnak minősítették, de mára már bebizonyították, hogy annál, aki egyébként is egészségesen él, meghosszabbítja az életet.

Így ellenőrizheted le az egészségedet

Talán nem is hinnéd, milyen egyszerű módszerek léteznek arra, hogy leellenőrizd az egészségedet. Ezek persze nem pótolják a komolyabb orvosi vizsgálatokat, de mindenképpen hasznosak, ha naprakész akarsz lenni egészségi állapotodat illetően!

Sós vizes lábfürdő a méregtelenítés és a gyógyulás jegyében

Évente kétszer érdemes ilyen formában méregteleníteni a szervezetet, hogy megtisztuljunk a lerakódott méreganyagoktól. Ez a lábfürdő még jól is eshet, amikor fáradtan haza térünk a munkából, és semmi másra nem vágyunk, mint egy kis ellazulásra.

Kis éji zene, avagy horkolás felsőfokon

A horkolás általában nem jelent különösebb bajt, ám nem szabad elfeledkezni róla, hogy akár légzészavarra is utalhat. Ezért fontos, hogy minél hamarabb kiderítsük az okát.

Mit tegyél a stressz ellen?

A stressz szervezetünk védekező reakciója, mely során fokozottan reagál a nyugalmi állapotot felborító ingerekre. A rövid ideig tartó stressz hasznos is lehet, mivel ennek során a testünk elkezdi a raktározott energiák felhasználását és ezáltal fokozza teljesítményünket. A stresszhelyzet megszűnésével megnyugszunk, és a szervezetünk visszanyeri egyensúlyi állapotát.

Lélegezz és létezz!

Lélegezni mindenki tud, hiszen ezzel indul az életünk. Azt viszont már kevesen tudják, hogy a tudatos és helyes légzés mennyire fontos az egészség megőrzésében. Megfelelő légzéssel sokat tehetünk magunkért, legyen szó akár gyógyításról, akár prevencióról. Ráadásul ingyen van, csak egy kis odafigyelést igényel.

Nagyító alatt, avagy a mikro- és makroelemek jelentősége - 2. rész

Olykor hajlamosak lehetünk úgy gondolni, hogy az apró dolgok jelentéktelenné vállnak ebben a nagy világban. A mai cikkben a mikro-és makroelemek szembe mennek ezzel a gondolattal, ugyanis kis méretük ellenére nagyon is fontosak a számunkra. Ezt tudva nem árt nagyító alá vennünk párat, hogy a lényeg jobban kirajzolódhasson előttünk.

6 gyors lélekfrissítő tipp rohanós csajoknak

Stresszes a munkahelyed, nincs minden rendben otthon, kezd minden a fejedre nőni? Ahelyett, hogy hagyod magad felemészteni az idegességtől, próbáld ki egyszerű és gyors lélekfrissítő tippjeinket!

Tartsd karban magad sétával!

A mozgás fontos eleme az egészség megőrzésének. De mit tegyen az, aki idősebb, vagy nem túl edzett, netán nincs ideje eljárni mozgásközpontokba? Sétáljon! Semmibe nem kerül, és könnyen beépíthető bárkinek a megszokott életébe.

6 ételféle, amiről nem is sejted, mennyire idegessé tesz

Ha idegesebbek, zaklatottabbak vagyunk a kelleténél, azt általában a stresszre, illetve az otthoni és munkahelyi problémákra fogjuk. Pedig a testi tünetekkel járó lelki feszültség egyes élelmiszerek hatására is jelentkezhet.

Előző életeid fájdalmai, sebei üzennek - Lemúriai gyógyítás

Bizonyára neked is vannak olyan makacs fájdalmaid például a nyakadban, a hátadban, melyekre semmiféle szervi magyarázat nincsen. Vagy vannak olyan nagyobb anyajegyeid, tűzfoltjaid, melyek szintén megmagyarázhatatlanok. Ha hiszed, ha nem, ezek érkezhettek az előző életedből és üzenetet hordoznak, mit kellene most másképpen csinálnod.

Egészségmegőrzés meditációval

A meditáció jó a testnek és a léleknek egyaránt. Segít levezetni a stresszt és jótékony hatással van a szorongás okozta fizikai mellékhatások leküzdésére. Rohanó világunkban egyre nagyobb az igényünk a lelki békénk iránt.

Nagyító alatt, avagy a mikro- és makroelemek jelentősége - 3. rész

Az előző két részben számos mikro- és makroelem mutatta meg nekünk, hogy igazi nagysága nem a méretében rejlik, hanem a rendeltetésében. A vizsgált elemek ugyanis így vagy úgy, de részt vállalnak szervezetünk normális működésében. Ezzel a cikkel lezárul ez a téma, így nem maradt más hátra, mint hogy még néhány lényeges elemet nagyító alá vegyünk.

A táplálkozás és a spirituális életvitel összefüggései - 2. rész

A cikksorozat első részében megtudhattuk többek között, hogy nem mindegy mivel tápláljuk a testünket, mik a túlzott mértékű és az elégtelen mennyiségű ételek fogyasztásának hatásai. Ebből a cikkből viszont az is kiderül, hogy az ételek, amiket megeszünk, milyen hatással vannak a karmánkra, étkezéseink milyen szellemi vonzattal járnak, és hogy miként érdemes étkeznünk!

A táplálkozás és a spirituális életvitel összefüggései - 1. rész

Az ember kétpólusú lény, belső és külső világgal rendelkezik. Ahogyan a külső világunkban létezünk, az annak a tükre, ami a bensőnkben van. Táplálékkal látjuk el a testet - a külső világban található élelemmel, vízzel és levegővel -, amit beviszünk, az építi, valamilyen módon segíti az életünket.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Amit a filmek tévesen tanítanak - Mit hisz a nőről a férfi?

Amit a filmek tévesen tanítanak - Mit hisz a nőről a férfi?

Hollywood ontja magából a néha jó, néha kevésbé nívós filmeket, és szinte mindegyikben felmerül néhány olyan tévhit, amit a férfiak igaznak vélnek a női nemről. Íme, a leggyakoribbak!

Tovább »
Melyik napon születtél? - Ez a mitológiai hős lakozik benned!

Melyik napon születtél? - Ez a mitológiai hős lakozik benned!

A görög mitológia nagy alakjait mindannyian ismerjük, de azt kevesen tudják, hogy minden napnak megvan a maga hőse, akik egy-egy ember archetípusát testesítik meg. Ha tudjuk, melyik istenség uralkodik az adott nap felett, az hasznunkra lehet a mindennapokban is.

Tovább »
A hétfői nap angyalüzenete

A hétfői nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Angyalaid segíteni akarnak neked ebben a helyzetben, azonban a te engedélyedre van szükségük, mielőtt beavatkozhatnának szabad akarattal meghozott döntéseidbe."

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép