Merkúr

 

Nem sokan választják ezt a bolygót. Ez a bolygó helyezkedik el legközelebb a Naphoz.  Noha ez a legkisebb mind közül, ám a leggyorsabban is ez a bolygó kering, mindössze 88 nap alatt képes megkerülni a Napot. Ez azt jelenti, hogy mindent azonnal akarsz. Olyan a lelked, akár a higany, és a megérzéseid mindig bombabiztosak. Meg kell tanulnod jobban hinni bennük, és figyelj oda az elmédből előtörő inspirációra illetve ötletekre. Engedd szabadjára mindezt, és annál inkább működni kezdenek a dolgok.

Ha nem engedsz teret az intuícióidnak és nem törődsz a gondolataiddal, akkor ezt a nagyszerű adottságot nem használod ki, és sok fölösleges küzdelemben lesz részed. Szerencsére azonban képes vagy mindezen változtatni, egyszerűen hallgass magadra és cselekedj. A lelked együtt vibrál a Merkúr energiáival, ezáltal félig a földön jársz, de fél lábbal már egy másik dimenzióban, az istenek birodalmában lépdelsz.

Amikor valóban motivált vagy, akkor elkezd az életedbe bőség áramlani, anyagi és lelki téren is. Túl sok pénzt azonban nem érdemes kérned az univerzumtól, hiszen annyit fogsz kapni, amennyire valóban szükséged van. Szeretsz kényelemben élni, de ne feledd, mindig gondolj a nálad sokkal nehezebb helyzetben lévőkre is.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL