Ha egy fiút láttál meg először

 

Ha legelőször a fiút láttad meg, akkor egyszerre vagy optimista és realista is. Arról álmodozol, hogy örök szerelemre találsz és hiszel abban, hogy létezik örökké tartó szerelem. Noha nem minden élményed pozitív, de még mindig hiszel a szerelemben. Az egyetlen, ami változott, az az, hogy már nem esel szerelembe olyan gyorsan, mint amikor még fiatalabb és tapasztalatlanabb voltál.

A kapcsolatban neked leginkább a nyílt kommunikáció és a bizalom a legfontosabb.

Nem vagy az a típus, aki virágot vagy más látványos gesztusokat vár el. Tudod azt, hogy egy kapcsolatban mindkét félnek ugyanakkora erőfeszítéseket kell tennie, hiszen minden két emberen múlik. Olyan társra vágysz, akivel nyíltan kommunikálhatsz anélkül, hogy bármi miatt szégyellned kellene magadat, és aki képes arra, hogy meghallgasson. Esetedben tehát először az a fontos, ami a másik fejében van.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL