Ha a juhokat láttad meg először

 

Ha a juhokat láttad meg először, akkor érzékeny vagy és romantikus típus. Olyan személyiség vagy, akit nagyon könnyű megbántani. Óriási szíved van, amely tele van szeretettel, ugyanakkor félsz kiadni magad. Tartasz attól, hogy ha megnyílsz valakinek, akkor elutasításban lesz részed. Noha igyekszel mindezen változtatni, de mindez nem könnyű, hiszen a szíved irányít.

Amire igazán vágysz egy kapcsolatban, az az, hogy valódi támaszod legyen a másik. Az az igazság, hogy a nap minden percében arra vágysz, hogy kifejezze a másik fél az irántad érzett szeretetét. Imádod, ha meglepnek virággal vagy csokoládéval, netán éppen rózsaszirmokkal teli ággyal kedveskedik a másik. Arra vágysz, hogy ne csupán szeretve legyél, hanem őszintén kifejezze a másik romantikus formában is, hogy mit érez irántad.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL