Önálló, független, kitartó és határozott

 

A presztízs és a hatalom rendkívül fontosak a számodra, szereted a helyzeteket te irányítani, és mindig te vagy az, aki dönt. Nem igazán mutatod ki az érzelmeidet, inkább méltóságteljes és kifinomult személyiség benyomását kelted, aki mindig kontrollálja az érzéseit. Gyakran van szükség az ilyen viselkedésre, mivel sokszor fordulsz meg kifinomult körökben, ahol a felsőosztály képviselteti magát.

Szeretsz egy egészséges távolságot tartani másokkal szemben – az érzéseidet megtartod magadnak, és ez olykor áthatolhatatlan falat képez közted és az emberek között. Lehet, hogy csupán így védekezel a negatív hatások ellen. Emellett gyakran megpróbálsz tudatosan is egyfajta titokzatos légkört teremteni magad körül, elérve azt, hogy más kíváncsi legyen rád.

Az is lehet, hogy jelenleg egyfajta öntagadási fázisban vagy, amikor nem engeded át magad az élet örömeinek egészen. Inkább megtartod magadnak a dolgaidat és az érzéseidet, nem mindig osztod meg másokkal, mert félsz attól, hogy ítélkeznek fölötted. Módszeres és kitartó vagy a munkádban, és mindig addig dolgozol, míg az utolsó apró részletig tökéletes nem lesz minden.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL