Kissé konzervatív, megbízható és felelősségteljes

 

Noha megbízol másokban, nagyon óvatosan közelítesz az emberek felé, amíg nem ismered meg az illetőt. Ugyanakkor nagyon megbízható vagy. Nem igazán vagy impulzív és spontán - mindig átgondolod a dolgokat, mielőtt cselekszel, és mindig mindent a saját időbeosztásod szerint intézel.

Időbe telik számodra az érzéseid kimutatása és az érzelmek megemésztése. Nagyon hiteles vagy, őszinte, emellett felelősségteljes ember. Amikor nem vagy érzelmileg kiegyensúlyozott, akkor nagyon nem érzed jól magad. Sokszor túlcsordulnak az érzéseid, máskor meg hűvös vagy és közömbös.

Nagyon megérintenek mások problémái, és fontosak számodra a barátaid. Miközben barátságos vagy és társaságkedvelő, leginkább a saját baráti társaságoddal érzed jól magad. Szereted, ha te irányítod a dolgokat, és ha a munkádban is rend uralkodik. A befejezetlen feladatokat és a káoszt nem igazán kedveled.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL