Érzékeny, könyörületes, megértő és támogató

 

Mindig másokra gondolsz, nem a saját érdekeidet nézed, ugyanis olyan ember vagy, aki szívesen segít másokon. Mindig megesik a szíved azokon, akik segítségre szorulnak, ám olykor az emberek kihasználják ezt. Szelíd vagy és szabadságszerető. Mélyek az érzéseid, és nagyon érzékenyen érintenek mások bántó megjegyzései, bár ezt soha nem mutatod ki. Békés, nyugodt és csöndes vagy, igazi méltóságteljes személyiség.

Az emberek vonzódnak a belőled áradó karizmatikus energiához. Általában introvertált vagy, nem pedig extrovertált, és inkább félénknek látszol, noha ez nem feltétlenül van így. Kreatív vagy, és szeretsz egyedül lenni a legtöbb törekvésedben, ideértve az öltözködést és a lakberendezést. Szeretsz mindent, ami újszerű.

Idealista vagy és sokszor nem éppen gyakorlatias, remek a képzelőerőd. Gyakran álmodozol a jövőről, amely a fantáziádban létezik, és ami tökéletes, hiszen így abszolút ki tudod zárni a szörnyű valóságot. Olykor rózsaszín szemüvegen át szemléled az életet. Akik nem ismernek jól, azok nem igazán értenek meg, inkább csodabogárnak tartanak, mert meglepi őket a különleges fantáziavilágod.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL