Bolond - Hagyd magad mögött a múltat!

 

A Bolond minden egyes pillanatban és minden alkalommal maga mögött hagyja a múltat. A fehér rózsa, amelyet a kezében tart, szimbolizálja a tisztaságot, az ártatlanságot és a bizalmat. Mellénye a Tarot 4 színét tartalmazza, mely azt jelenti, hogy harmóniában él mindazzal, ami körülveszi. Ösztönei nagyon jók. Az Univerzum erői támogatják, hogy belevághasson az ismeretlenbe.

A Bolond az, aki képes bizakodni még akkor is, amikor számos rossz tapasztalat van már a háta mögött. Még akkor is, ha becsapják. A bizalma, hite olyan töretlen, olyan tiszta, hogy senki nem tudja összetörni. Taoista és zen értelemben neked is ilyennek kell lenned, ugyanis nem emelhetsz falat magad köré. Ha soha nem engeded meg magadnak, hogy összetörj, akkor nem fogsz fejlődni, ugyanis abból tanulunk, azáltal fejlődünk, amit megélünk. Bármilyen tapasztalat érkezik hozzád, vagy bármilyen élethelyzetbe kerülsz, hagyd megtörténni, aztán lépj tovább. Tisztítsd meg az elmédet, ne rágódj a múlton, hanem élj a jelenben! Hagyd azokat, akik kihasználnak, akik leértékelnek, vagy nem becsülnek eléggé - ők lesznek ezáltal szegényebbek, nem te. Ha jelenleg becsapottnak, csalódottnak is érzed magad, ne törődj vele, mert ami valóban a tiéd, azt senki nem veheti el tőled.

Ez a kártya azt mutatja, hogy, ha bízol az ösztöneidben, az érzéseidben, akkor nem csalódhatsz. A cselekedeteid talán őrültnek tűnnek mások szemében, vagy sokszor még saját magad számára is, ha racionálisan próbálod elemezni. A nulla a Bolond száma, ahol a bizalom és az ártatlanság lapul, nem pedig szkepticizmus és a múltbéli tapasztalatok.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL