Rák

 

Nem csak, hogy csupa szív és szeretet vagy, de egy olyan egyéniség is, aki mindig törekszik az önkifejezésre, hogy megmutassa magát a világnak. De azért néha szeretsz csak feküdni, ejtőzni és gondolkodni a világ nagy dolgairól.

Szóval helló cicus! Te valóságos anyatigris, akinek mindene a családja és bármi áron megvéded őket, biztosítva a boldogságukat. Szabadidőben meg fürdőzöl vagy napozol és fényesíted a dizájnos bundádat. De ne vessük el az érzékeny és törékeny pillangó lehetőségét sem, aki pont annyira szeret szabadon szárnyalni, tetszelegni mesés szárnyaival, akár csak te.

Ám az időnként rád törő félénkséged és magány utáni vágyad miatt még egy sün is rejtőzhet benned. Mert amikor probléma merül fel, vagy el akarsz bújni a világ elől, esetleg megbántottak, süni üzemmódra váltasz és szúrsz.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL