ANGYALISKOLA

Megérkezett az angyalok válasza arra, miért van most járvány

Biztos ti is elgondolkodtatok már azon, miért van most járvány. Mi lehet ezzel a sors célja? Mit szeretnének elérni ezzel az égiek? Bizonyára szeretnétek tudni a válaszokat! Ezért az angyalok válaszokkal szolgálnak nekünk, hogy ne keljen a sötétben tapogatóznunk és hogy megnyugodjunk: ez nem büntetés.

Az angyalok szeretnék, ha tudnánk, nem büntetnek bennünket. Nem azért szabadult el ez a járvány, mert haragszanak az égiek. Egyáltalán nem azt szeretnénk, ha szenvednénk, hiszen szeretnek bennünket. Sőt, jót akarnak nekünk! Ezt persze talán most nehéz elhinned, hiszen a világjárvány életeket követelt és megbénította a világot. Mégis, ezzel a járvánnyal nekünk és a Földünknek akarnak jót! Mindjárt megérted:

Szükség van a Gyógyítókra és Fénymunkásokra!

Már eddig is szükség lett volna rátok gyógyítókra és fénymunkásokra, de most aztán végképp! A járvány véget érte után pedig még nagyobb szükség lesz rátok. Nemcsak azért, hogy terjesszétek az égiek gondolatait és tanácsait, hanem azért is, mert egyre több ember állhat készen egy új világ megépítésére. Egy sokkal környezettudatosabb, szeretetteljesebb, empatikus világ felépítésére. Sokan ébrednek majd fel spirituális szinten. Sokakat kell majd meggyógyítani, motiválni és terelni. Ehhez lesz szükség rátok! Úgyhogy készüljetek!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL