ANGYALISKOLA

Megérkezett az angyalok válasza arra, miért van most járvány

Biztos ti is elgondolkodtatok már azon, miért van most járvány. Mi lehet ezzel a sors célja? Mit szeretnének elérni ezzel az égiek? Bizonyára szeretnétek tudni a válaszokat! Ezért az angyalok válaszokkal szolgálnak nekünk, hogy ne keljen a sötétben tapogatóznunk és hogy megnyugodjunk: ez nem büntetés.

Az angyalok szeretnék, ha tudnánk, nem büntetnek bennünket. Nem azért szabadult el ez a járvány, mert haragszanak az égiek. Egyáltalán nem azt szeretnénk, ha szenvednénk, hiszen szeretnek bennünket. Sőt, jót akarnak nekünk! Ezt persze talán most nehéz elhinned, hiszen a világjárvány életeket követelt és megbénította a világot. Mégis, ezzel a járvánnyal nekünk és a Földünknek akarnak jót! Mindjárt megérted:

Szánj több időt önmagadra!

A rohanó életmódban, amelyet eddig folytattál, nemcsak a szeretteidről, a barátaidról feledkeztél meg, hanem önmagadról is. Nem vetted figyelembe tested-lelked igényeit, emiatt pedig talán beteges lettél és depressziós. Az égiek azt kérik, térj vissza önmagadhoz! Lépj kapcsolatba a lelkeddel és hallgasd meg! Ha a lelked nem boldog, te sem lehetsz az! Muszáj, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatotok, mert ha a lelked elégedett és boldog, te is az leszel és csak így segíthetsz másoknak, így érhetsz célt. Ezért használd a kényszerpihenőt arra is, hogy rendbe tedd a lelkedet! Keresd meg önmagad és vele együtt a lelki békédet! Gondold át, hogy a járvány utána milyen életet kívánsz élni! Folytatod az eddigit és csak a munkának meg a pénzhajhászásnak élsz? Vagy változtatsz és kilépsz végre mindabból, ami boldogtalanná tesz, hogy új életet kezdhess?
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL