ANGYALISKOLA

Megérkezett az angyalok válasza arra, miért van most járvány

Biztos ti is elgondolkodtatok már azon, miért van most járvány. Mi lehet ezzel a sors célja? Mit szeretnének elérni ezzel az égiek? Bizonyára szeretnétek tudni a válaszokat! Ezért az angyalok válaszokkal szolgálnak nekünk, hogy ne keljen a sötétben tapogatóznunk és hogy megnyugodjunk: ez nem büntetés.

Az angyalok szeretnék, ha tudnánk, nem büntetnek bennünket. Nem azért szabadult el ez a járvány, mert haragszanak az égiek. Egyáltalán nem azt szeretnénk, ha szenvednénk, hiszen szeretnek bennünket. Sőt, jót akarnak nekünk! Ezt persze talán most nehéz elhinned, hiszen a világjárvány életeket követelt és megbénította a világot. Mégis, ezzel a járvánnyal nekünk és a Földünknek akarnak jót! Mindjárt megérted:

Több idönk van szeretteinkre

Eddig rohantunk a munkába, aktívan építettük a karrier, látastól-vakulálig azon dolgozunk, hogy kiszolgáljuk a fogyasztó társadalmat meg a saját igényeinket. De közben megfeledkeztünk a családról és a kapcsolataink ápolásáról. Ellenben most hirtelen rengeteg időnk van egymásra! Az angyalok azt akarták, hogy szálljunk ki végre a mókuskerékből. Ne a munka, a pénzt legyen a legfontosabb, hanem az olyan valódi érték, mint amilyen a szeretet, a család. Csak úgy ér valamit a pénz, a siker, ha ott áll mögöttünk a családunk. Az emberi életeknél mi lehetne értékesebb? A családod pótolhatatlan és egyáltalán nem természetes a jelenlétük az életedben, mint azt hiszed. Az angyalok azt szeretnék, ha több minőségi időt töltenél a szeretteiddel. A szeretet a legfontosabb erő ebben a világban, nem szabadna erről megfeledkezned!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL