ANGYALISKOLA

Készíts angyali bőség naplót!

Angyalaink mai útmutatása „Az angyalok számára nem létezik lehetetlen feladat. Ha megtiszteled őket azzal, hogy a bizalmadba fogadod őket, és segítséget kérsz tőlük, nem fog elmaradni az eredmény. De ne feledd, mindig légy tisztelettudó, és adj hálát minden jótettükért!”

 

Egy angyalos bőség napló elkészítése nem olyan bonyolult feladat, mint azt elsőre gondolnád. Először is kell hozzá egy jó adag bizalom, sok-sok szeretet, hála, és még annál is több hit. Ha ez meg van, nincs más dolgod, mint hogy keress egy, az erre a célra megfelelő füzetet, vagy kemény fedeles, naplót. Kell még hozzá vörös színű selyem szalag, zöld színű gyertya, egy gyönyörűen fogó toll, és egy kis fantázia.

{KEPGALERIA}

 

 

1. A napló kívülről

Keress az interneten olyan ősi szimbólumokat, melyek a gazdagságot, az életerőt szimbolizálják. Ilyen szimbólum például az élet virága, vagy a gazdagság rúnajele, vagy a béka. Rengeteg vallás, vagy ősi filozófia áll rendelkezésedre, amelyekben megtalálhatóak az anyagi jólét, az életerő szimbólumai. És mint tudjuk, az angyalok egy valláshoz sem tartoznak, mégis megtalálhatóak mindegyikben, mintha egyesítenék az embereket, szeretetükkel pedig egyetemesítik a tudást is. Nekik bármelyik minta tetszeni fog. Azt válaszd, amelyhez a szíved húz, az lesz a megfelelő. Rajzold a füzet külsejére.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL