ANGYALISKOLA

Keresd a helyes utat az angyalokkal!

Megfordult velünk a világ… Ugyan dédanyáink voltak, akik kiharcolták a nők jogait, de azzal nem számoltak, hogy ezzel óriási terhet és felelősséget akasztanak a nyakunkba. Ne legyünk hálátlanok és panaszkodás helyett igyekezzünk úgy élni, hogy méltók legyünk arra, amit kaptunk tőlük. Angyalaink segítenek!

 

Alig néhány generációval ezelőtt a sorsunk eleve elrendeltetett volna. Egy zord apa választott volna férjet nekünk, amikor is többet számított volna a társadalmi helyzetünk mintsem az, hogy kiért dobban hevesen a szívünk. Ezzel szemben ma a mosóteknő helyett automata mosógépben, az öblítővízben várják a ruháink, hogy egy pizza és egy email között befejezhessék a programot és mi kiteregessünk. Valóban több munka és több felelősség árán kell meghoznunk döntéseket, mégis lehetőséget kaptunk olyan álmok megvalósítására, amikről a régi korok asszonyai nem is álmodhattak. Mi volt talán a legnagyobb vívmányuk? Elérték, hogy mi nők, mint egyenrangú felek a férfiak világában karriert építhessünk, és szabadon dönthessünk arról, hogyan élünk. Amíg régebben egy feleségnek, anyának és háztartásbelinek pusztán egyetlen járható útja volt, ma mi dönthetjük el, mikor lépünk erre az útra, miközben előtte, vagy épp ezzel párhuzamosan lehetőségünk van arra, hogy karriert építsünk. Aki úgy érzi, ez nem annyira lehetőség, mint terhes kötelesség, gondolkodjon el azon, milyen lenne az élete, ha minden téren egy férfi – akár az apja, akár a férje - jóindulatára lenne utalva.

Kötelesség kontra örömforrás


Egy dolgot felejtettek el megosztani velünk őseink, hogy ezt a terhet nem kell egyedül cipelnünk, és könnyedén válhat a munka kötelességből örömforrássá. Pusztán kérjük a „nagyágyút”, Metatront, a karrierért felelős arkangyalt, hogy egyengesse lépteinket a munka világában! Hiszen angyalaink az élet minden pillanatában rajtunk tartják a szemüket, pusztán a kérésünkre várva! Életünk nagy részét munkával töltjük, a magánéltünk apró morzsáit cipeljük magunkkal dolgozni, ahogyan a munkahelyi problémákat is haza visszük. Emiatt nagyon fontos a helyes választás. Jó esetben a munkánk nem csak gazdaggá, de boldoggá is tesz, ebben az esetben tudhatjuk, jó úton járunk. Garantált, hogy életünk végéig fejlődhetünk, és amit magunk megtanultunk, örömmel osztjuk meg a következő generációval. Abszolút nem nagyravágyó, pusztán éles elméjű az, aki ragaszkodik ehhez, ne is adjuk alább!


Ha nyomasztó, akkor lépj tovább!


Abban az esetben, ha a fentiek közül bármelyik feltétel hiányzik, és ennek hiánya nyomasztó érzéssel tölt el minket, ott bizony lépni kell. Ilyenkor van szükség Metatron segítségére. Ő az, az angyal, aki Isten angyalai között talán a legtöbb hatalommal bír, angyalábrázolásokon ragyogó öltözékét írótábla és íróeszköz egészíti ki. Abban a pillanatban, hogy nehezedre esik munkába indulni, vagy a munkahelyeden pánik fog el, és nem találod a helyedet, bizonyos lehetsz benne, hogy rá van szükséged. Ne feledd, a problémák adódhatnak a pillanatból is, hiszen lehet, hogy jó úton jársz, de épp egy akadály, egy megoldásra váró feladat került eléd! Ilyenkor kérd az útmutatását, képzeld el, hogy melletted áll, széttárja szárnyait, és ragyogó fénnyel rávilágít a probléma gyökerére. Ne kételkedj, lehet, hogy pusztán egy megérzésed erősödik hitté benned. Előfordulhat, hogy pusztán erőt kapsz, hogy túllépj vélt vagy valós problémádon, a lényeg hogy ilyen helyzetekben ne hozz nagyobb döntést, pusztán akkorát, ami az előtted álló feladatra korlátozódik. Amint sikerült megoldani, tégy félre mindent és együtt tárjátok fel: vajon a helyzet, vagy az okoz gondot, hogy nem jó úton jársz! Abban az esetben, ha a válasz lényege az, hogy nem ez a neked való hivatás, mérd fel a lehetőségeidet és gondolkodj el a váltáson.


Honnan tudod, hogy jó úton jársz?


A jó hivatás az, amit akkor is szívesen végeznél, ha nem fizetnének érte, ugyan ez elképzelhetetlen ebben a világrendben mégis sokszor az önképzésre, kutatásra fordított időnket nem pénzzel fizeti vissza a sors. Ezt az érzést keresd magadban és így keress olyan munkahelyet, ahol lehetőség szerint szívesebben dolgoznál.

Akkor is Metatront keresd, ha úgy érzed, nem ismerik el eléggé a munkádat. Hiszen előfordulhat, hogy szívesen és jól végzed a munkádat, eredményeid szerint sokkal jobb bérért vagy magasabb pozícióban lenne a helyed, mégis mázsás súllyal húznak vissza, vagy épp nyomnak lefelé a kollegák, főnökök. Ebben az esetben kérd, mutassa meg, hogy érhetnéd el azt, hogy jobban megbecsüljenek. Metatron nem fog kertelni, előfordulhat, hogy valamiképp azt a választ kapod, hogy menj tovább! Ha így van, akkor jó úton jársz, de olyan környezetben, ahol nincs esély a fejlődésre, ilyenkor jobb ugyanazon a szakterületen egy jobb munkahelyet megpályázni.


A legtöbb szakterületnek meg van a maga képviselője az angyalok között


Ariel segíti azokat, akik állatokkal foglalkoznak. Chamuel járul hozzá a kreatív szakmák képviselőinek sikeréhez, tervezők, építészek, de sokszor a művészek is tőle merítnek ihletet. Gábriel egyengeti azok útját, akik nap mint nap embertársaikkal kommunikálnak - az ügyfélszolgálatokon, a telemarketingben, a médiában simítja el a dolgozók ráncait. Folytathatnánk a sort napestig, míg eljutnánk odáig, hogy bizony holnap reggel, amikor munkába sietünk, érdemes útközben angyalainkkal kommunikálni, ahelyett hogy az időjárás, a forgalom vagy a szomszéd parkolási stílusa miatt bosszankodnánk.

Töltsük az időt angyalainkkal, készítsünk a munkahelyünkön egy kicsinyke angyaloltárt, melyre olyan szívmelengető apróságokat teszünk, ami angyalainkra, a karrierünkkel kapcsolatos terveinkre, a hivatásunkra emlékeztetnek. Legyünk kreatívak, ezzel okozunk örömöt magunknak és angyalainknak is. Természetesen a nap végén, mielőtt bezárjuk magunk mögött az ajtót és haza indulunk, köszönjük meg munkájukat, hiszen ezzel elismerjük, milyen fontosak is ők a mi életünkben.


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL