ANGYALISKOLA

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna?

"Az ember jórészt azzal teszi tönkre az életét, hogy - rettegve vagy reménykedve - folyton azt várja, mi lesz holnap. Nincs egy pillanatnyi nyugta, mindig a következő pillanatra gondol, aztán az utána következőre, s így nem tudja élvezni a jelent." Robert Merle

 

Bár angyalaid azért vannak és követnek folyton, hogy segítsenek, utadat egyengessék, előre jelezzék, ha veszély les rád, vagy épp támogassanak, ha el szeretnél érni valamit, nincs könnyű dolguk ebben! Hány, de hány alkalommal hallottam bölcs öreg nénikém szájából az ismert közmondást: Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna! Nem tudtam akkor, de mára bizonyossá vált bennem, hogy ez nem csak a kimondott szóra, de a gondolataimra is igaz! Angyal legyen a szárnyán az, aki a földi hívságokért elsóhajtott imáink fontosságát meg tudja különböztetni a valóban fontos, és a lelki jólétünket és fejlődésünket szolgáló óhajainktól!
Hiszen napjában akár több tucat sóhaj hagyja el a szánkat és ennek sokszorosa a lelkünket! És a minket körülvevő angyali sereg azon fáradozik, hogy ezek teljesülésében segítsenek nekünk! A gondolatnak teremtő ereje van, és ez minden irányban igaz. Ha arra koncentrálsz, ami aggaszt vagy bosszant, akkor az uralja az életedet és az fog teljesülni! Ezért nagyon fontos, hogy mielőtt bármit kérsz, tanulj meg bánni ezzel a hatalommal!

Hozz biztos döntést Camael angyallal!

Ha bizonytalan vagy, akár abban is kérhetsz segítséget, hogy angyalaid nyissák fel a szemedet, és segítsenek felvázolni a kérésed következményeit. Ha abban vagy bizonytalan, hogy a kérésed jó vagy rossz irányba visz, a későbbiekben kérd Camael angyalt, és a megfelelő angyali segítővel, önbizalommal töltenek el, így egy ésszerű és vállalható jövőképpel hozhatsz biztos döntést!

Előfordulhat, hogy a kishitűség csapdájában vergődve, nem mersz olyasmibe fogni, amire nagyon vágynál. Ilyenkor kérd Verchielt, hogy fonja köréd védő szárnyait, és engedjen bepillantást abba, amivel te nem mersz szembenézni! Hidd el, ha segítségével megpillantod, hogyan látnak mások, mely képességeidért irigyek rád, bátrabban fogsz dolgaidnak neki látni!
Persze mindezek birtokában tudnod kell még valamit. A hit önmagában kevés, jóindulat és egyfajta tiszta jótét lélek nélkül! Mely alapot ad egy önzetlen és pozitív kisugárzásnak a kéréseid során. Angyalaid az ilyen gondolatokat hallják a legtisztábban az ilyen kéréseket értik meg leghamarabb, és ezeket tudják a leghatékonyabban megválaszolni, vagy megoldani. Amíg ez nem megy, addig gyakorolj szorgalmasan, tanuld meg a gondolataidat „lefordítani” nekik. Azokat a negatív mintákat, mint: „Nem fog sikerülni!”, „Én erre alkalmatlan vagyok!” - kezd el átalakítani magadban például így: „Megpróbálom és meglátjuk hogyan sikerül! Kérlek, segítsetek ebben!„ vagy: „Kérlek, nyissátok fel a szemem, mit kell tennem, hogy alkalmassá váljak ennek a feladatnak a megoldására!” Ilyen és ehhez hasonló kérdések nem csak spirituális, de a hétköznapi életben is közelebb visznek a sikeres megoldáshoz!

Kezdj el tudatosan törekedni a gondolataid pozitív megfogalmazására és közben haladj tovább ezen az úton!

Keresd tudatosan azokat a beléd nevelt vagy épp saját magad által megfogalmazott negatív gondolatokat, amik lebénítanak. És mint a kiskertben a gyomokat, angyalaid segítségével gyomláld ki szépen a gondolataid közül. Mi tesz téged sikertelenné, boldogtalanná? Megállják ezek a gondolatok a helyüket? Ha nem, akkor ne foglalják a helyet és az energiát a pozitív élmények elől! A szavaid lehetnek önpusztító fegyverek, melyekkel távol tartod magadtól a segítséget és ezzel minden jót, ami az életben várna rád!

 


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL