ANGYALISKOLA

Földi angyalok nyári feladatai! – Ezt a 6 dolgot kell megtenned!

Legalábbis, ha földi angyal vagy. Ha a testedben valóban egy angyal lakozik, aki azért született a földre, hogy segítsen másoknak, gyógyítson és természetesen a bolygóért is tegyen, akkor bizony kötelezettségeid vannak. Megmutatjuk, mi az a 6 legfontosabb feladat, amit a nyári időszakban el kellene végezned.

Ide kattintva a jelek alapján megtudhatod, hogy földi angyal vagy-e. Ha pedig igen, akkor a következő 6 dolgot kellene megtenned a nyári időszakban, de természetesen csak akkor, ha te is úgy kívánod, és jó szívvel teszed:

Szerezz minél több élményt és tapasztalást!

A benned lakó angyal nemcsak azért jött le, hogy ellássa kötelezettségeit és segítségen, hanem azért is, hogy tanuljon, fejlődjön, tájékozódjon. Vagyis azzal is segíted munkáját, ha közben élsz, utazol, új helyeken jársz és új emberekkel ismerkedsz meg. Ezért merj bátran élni a nyári időszakban, és tégy arról, hogy új élményekkel legyél gazdagabb. Arról nem is szólva, hogy valamikor neked is pihenned kell! Tégy arról, hogy a dolgos napok mellett eleget lazítsatok belső angyaloddal!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL