ANGYALISKOLA

Angyalok az otthon melegéért

Születésünk pillanatában - bár sokan vesznek körül -, mégis magunk vagyunk, a sok új zaj, illat és a hideg… Csak egy magunkkal hozott fényes glória emléke, és édesanyánk ismerős szívverése maradt nekünk. Aztán életünk során hol a boldogság és a remény köti, hol a csalódás vagy a szomorúság oldja a külvilággal kötött kapcsolatainkat.

 

Kiket és miért rendel mellénk a sors, és miért őket?

Mitől függ, meddig tart az első szerelem, és hogyan lehetséges, hogy eltelhet akár két év is, amíg újra hallasz egy ismerős hangot, és ott folytatódik minden, ahol abba maradt? Szüleink, nagyszüleink védelmében, barátok és unokatestvérek bizalmában növögetünk. Míg megérünk a szerelemre, az elkerülhetetlen csalódásra, és megtaláljuk lelki társunkat, és családot alapítunk. De előfordulhat, hogy magunk maradunk, és nekünk kell a családi fészek melegét, biztonságát gyermekeinknek megadni.
Kik azok az angyalok, akik segítségét kérhetjük, ha elakadunk? Kik ők, és mit akarnak megtanítani nekünk? Hogyan segítenek minket abban, hogy bejárjuk életutunkat, megtanuljuk a leckét és beteljesítsük a sorsunkat?

Deusel angyal felel az otthon melegéért

Ő vigyázza a lelki békénket, és ügyel arra, hogy mindig a megfelelő hangnemben szólhassunk egymáshoz. Ne hidd, hogy ő akkor lép az életedbe, amikor saját családot alapítasz! Ő már akkor kiterjeszti feléd védő szárnyait, amikor először emel át édesanyád az otthont jelentő lakás ajtaján. Emlékezz erre, mikor hazaérsz és mielőtt a kulcsot elfordítod a zárban, suttogd el Deuselnek a kérésedet: „Deusel, kérlek, segíts az ajtón innen hagyni mindazt a rosszat, amit magamban hordok, és veszélyeztetné a család nyugalmát és otthonom melegét! ” Majd lépj be az ajtón és mosolyogj, a gondok holnapra ott várnak, ahol hagytad őket, de lényegesen kisebbek lesznek, hiszen te időközben feltöltődtél az otthon melegénél!

Hestiel angyal kapta azt a feladatot a Teremtőtől, hogy segítsen elsimítani a mindennapok konfliktusait

Elkerülhetetlen, hogy némely napokon az otthon melege a gyerekek zajától, a pasid szanaszét hagyott alsónadrágjaitól, és a rád váró, vendégségre készülő nyomástól szétfoszlik, az otthon egy, a pokol tüzén melegedő kukta fazékhoz hasonló időzített bombává válik. Ilyenkor bizony a szép szó semmit sem ér, a hangos pedig csak ront a helyzeten!
Ülj le a kupi közepén egy csésze teával, és kérd Hestielt, hogy adjon türelmet ahhoz, hogy a többiek is észrevegyék: az otthon a szeretet összetartó erejétől válik meleg fészekké. Várd, amíg a gyerekek kíváncsian melléd sereglenek, és rájuk ragad a Hestieltől kapott nyugalmad, majd vedd szépen rá őket, hogy osztozzanak a feladataidban. Aki egy ilyen feladatot megold, az békében él önmagával, és képes ezt kiterjeszteni szeretteire is

Simiel angyal nyújt vigaszt, ha partnereddel elsimíthatatlannak tűnő problémákkal kell meg küzdenetek

Az együttélés, a legnagyobb próbatétel életünk során. Jól csinálni szinte lehetetlen, hiszen az önmegvalósítás, az önfeláldozás folyamatosan egymáson felülkerekedve vívódik bennünk. A szerelem multával a megszokás nélkülözhetetlennek tűnő biztonságérzetté szelídül, és folytonos vívódást eredményez. Simiel kérésedre apró jelekkel rávilágít arra, hogyan tehetitek újra harmonikussá a kapcsolatotokat. Fordulj hozzá, ha tudod, hogy életed párja a tökéletes partner számodra. Ebben az esetben nincs más teendőd, mint megkeresni a probléma gyökerét. Kérd Simielt, adjon útmutatást arra, hogyan változtass a megszokásaitokon, hogy megint örömmel tekints a másik feledre.

Ne feledd, fordulj, bizalommal segítő angyalaid felé! Kérd a segítségüket, de mindig pontosan fogalmazz! Ha beteljesültek vágyaid, vagy felismerted a neked küldött jelet, akkor állj meg egy pillanatra, és gondolj rájuk szeretettel, köszönd meg a segítségüket!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL