ANGYALISKOLA

Angyalok az igaz szerelem behívásáért

Vedd elő a jobbik eszed, és merj szembe nézni a rideg valósággal! Tudod, van, aki most is segít és melletted áll, angyalaid meghozzák az áhított szerelmet! Nem kell fotó, nem kell bosszú hadjárat és nincs szükség arra sem, hogy magadat okold vagy büntesd, amiért most magányosnak érzed magad.

 

Ami az egyiknek kudarc vagy bánat, a másiknak lehetőség!

Mielőtt bánatodban elindulnál egy csajos buliba, adj magadnak és angyalaidnak egy kis időt. Engedj vizet a fürdőkádba, vagy ülj le kényelmesen a kedvenc sarkodba, és gyújts meg egy gyertyát. Magadhoz a legnehezebb őszintének lenni, ám erre most feltétlenül szükség van. Angyalaidnak tudniuk kell, mit vársz egy kapcsolattól, mit vársz a következő partneredtől. Írd hát fel azt az 5 legfontosabb dolgot, ami hiányzik és kérd őket, hozzák el az életedbe azt, akitől mindezt megkaphatod.

Beleguel - az új életszakasz angyala

Fordulj Beleguelhez, tőle remélheted a segítséget az új kapcsolat kiépítéséhez! Egyik percről a másikra egyedül maradni, még akkor is nehéz, ha a régi szerelem már terhes volt számodra, kell a segítsége - intő jelei, bátorítása - ahhoz, hogy ne menekülj vissza, hanem lehetőségként éld meg a kialakult helyzetet. Kérd, hogy jelenlétével erősítsen, óvjon és tartson a jó úton, hogy találkozhass a lelki társaddal. Marasztald, hogy erejével megszilárdítsa a bimbózó románcot.

Tattwaiel - az életöröm, a mosoly és a derű angyala

Fordulj Tattwaielhez, hiszen a párkeresés nehéz ügy! Még nehezebb, ha az elmúlt időt siratod, esetleg az elkövetett hibáidon rágódsz! Ami volt, elmúlt! Tattwaiel derűt hoz és elsimítja a ráncaidat. Ne csak mutasd, hogy könnyedén veszed az akadályokat - légy vidám, sugározz életörömöt és meglásd, el sem tudod hessegetni majd a pasikat! Tégy a kedvére és viselj melegséget sugárzó színeket, marasztald őt rózsaszínnel. Lepd meg magad egy új illattal, és tündökölj! Tattwaiel megkönnyíti a párkeresést, ha ő a közeledben van, nem kell keresned, csupán válogatnod a kérők között.

Simiel - a szerelem és a szívügyek angyala

Fordulj Simielhez, ha már feltűnt a színen álmaid pasija. Kérd őt, erősítse meg a köteléket, fűzze szorosra a szálakat. Ne feledd, senkit nem lehet a szerelembe kényszeríteni, de Simiel elegyengeti az akadályokat az utatokból. Kérd, tartsa nyitva a szemét és óvjon benneteket a külvilág esetleges támadásaitól. Akkor is hozzáfordulj, ha bizonytalan vagy partnered őszinteségében, szerelmében és kövesd a jeleket, amiket küld neked.

Ők mind arra várnak, hogy segítségedre legyenek

Miután elmondtad nekik őszintén, milyen kapcsolatra, milyen társra vágysz, fújd el a gyertyát és menj a barátokkal társaságba! Szívd magadba az életörömöt, a szerelem lehetőségét, és légy bátor. Ilyen angyali hátországgal bátran, nyitott szívvel keresheted az igazit, és később elmesélheted neki, milyen kalandosan találtál rá a szerelem ösvényére!

Ne feledd, angyalaid önzetlenül vannak a segítségedre, nekik a legnagyobb öröm, ha munkájukkal a boldogságod kiteljesedik. Fejezd ki háládat, és köszönd meg azt, amit tettek érted.

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL