ANGYALISKOLA

Angyalok a szerelmi vágyak teljesüléséért

A boldogságért keményen meg kell dolgozni, a szerelemért duplán. A szerelem lenne a legősibb, legszebb és legtermészetesebb érzelem az életünkben… mégis be-becsúsznak hullámvölgyek, és ilyenkor bizony elkél az angyali segítség.

 

Boldog lehetsz akár egyedülállóként is - magad döntöd el, mikor kelsz, és mikor fekszel, kivel és milyen mélyen vagy hajlandó kapcsolatba bonyolódni. Ám kevesen ilyen szerencsések, nekik, ahhoz hogy boldogok lehessenek szükségük, van egy társra. Egyszerűen érezniük kell egy társ feltétel nélküli szeretetét, megerősítését, támogatását. Ez a függés pedig sokszor vezet félelemhez, bizonytalansághoz.

Növeld a vonzerődet Anaellel

Nincs sem gyötrelmesebb sem felemelőbb érzés, mint fürkészni a másik tekintetét és titkon keresni benne a szerelem szikráját. Mérlegelni szavainak súlyát, vajon gesztusai már túl mennek a barátságon, vagy ilyen előzékeny és közvetlen minden hölgy ismerősével? Bizony a megismerkedés sem könnyű terep, itt is érezhetjük úgy, hogy szükségünk lenne egy kis hátszélre, bátorításra. Vonzerőnket Anael, a szerelem, illetve a lélektársak angyala tudja növelni. Nem véletlenül sóhajtozunk oly sokat, mikor szerelmesek vagyunk, minden sóhajunk Anael felé száll. Legjobb, ha ezt nem csak ösztönösen, hanem tudatosan is tesszük.

Nyisd meg a szíved, meditálj a szerelemért!

Kérd Anaelt, adjon jelet, mivel teheted magad még vonzóbbá! Anael tudni fogja, hogyan keltsd fel az érdeklődést, még ha ennek az is az ára, hogy épp mikor a közeledben van, borul le a ceruzatartó, akad el a lift, vagy épp segítségre szorulsz valami „kizárólag egy férfi oltalma alatt, elkerülhető” problémával. Szerelmek bárhol és bármikor szövődhetnek, ezért ne feledjük nagyanyáink örök érvényű mondását: „Lányom, légy mindig bevetésre készen!” Bizony, fogadjuk is meg ezt a jó tanácsot, hiszen nincs az a pár, akiknél ne jutna hullámvölgybe a kapcsolat egy idő után. Félthetjük a szerelmünket egy harmadiktól, félthetjük a szerelmünket a megszokástól, de félthetjük a szerelmünket önmagunktól is. Egy harmadik miatt aggódni botorság, hiszen kinek kellene más, ha egyszer rendelkezésére állunk mi? A megszokáson könnyű változtatni. Marad a harmadik tényező, a nők örök problémája: a megfelelni vágyásból adódó önbizalom hiány. Ám angyalainknak erre is van orvossága.

Önbizalmadat erősíti Verchiel

Verchiel, az egészséges önbizalomért felelős angyal szerint természetes, ha időnként elbizonytalanodunk. Ebben rejlik a fejlődés, a változás lehetősége. Amikor egy kapcsolatban hullámvölgyhöz érsz, kérd Verchielt. vigyen vissza gondolatban ahhoz a ponthoz, amikor először fonódott egymásba a tekintetetek és érezd azt a magabiztosságot és hitet, amit akkor éreztél. Változol, ő változik, de a szerelem örök, csupán életben kell tartani és Verchiel segít ebben. Amikor az ő segítségét kéred, aranyló szárnyaival körül fon, felemeli tekintetedet, és amit akkor kívánsz, az úgy is lesz. Ebben a pillanatban van lehetőséged eldönteni, hogyan tovább? Megnyitod a szíved és a folytatásra koncentrálsz, vagy kilépsz és tovább keresed azt, aki igazán megérdemel téged.

Pagiel a vágyakat valósággá alakítja

Előfordulhat, hogy elbizonytalanodsz, ekkor a továbblépésben Pagiel angyal, az élet vizének hordozója lesz segítségedre, vágyaidat valósággá változtatja. Hívd Őt a közeledbe, meditálj és vedd számba a lehetőségeidet, ő megmutatja, melyik segít, hogy újra rád találjon a boldogság. Angyalink segítségét kérni kétélű fegyver. Sokan azt hisszük, nekik meg van minden képességük és lehetőségük arra, hogy kijárják nekünk a boldogság útját, de ez nem így van! Lehetőségük van álmainkra, vágyainkra azt mondani: „Úgy legyen!” Amikor álmodozunk, sok esetben a vágyaink vegyülnek a félelmeinkkel, kétségeinkkel. Akkor kérd a segítségüket, ha bizton tudod, a kép, amit közvetítesz, csak a vágyaidról szólnak. Abban a pillanatban tárd fel előttük a szívedet, amikor a tökéletes összhangot képzeled el aközött, amire vágysz, és amit úgy érzed, képes vagy tökéletesen élvezni… hitetlenkedés, lelkiismeret-furdalás és kétkedések nélkül. Hogy ez nehéz? Igen, valóban az, de cserébe a vágyaid valóra válnak - ezért érdemes gyakorolni kicsit a vágyaink pozitív megfogalmazását.

 


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL