ANGYALISKOLA

A 6 legfontosabb tudnivaló a hónapra - November Angyala, Adnachiel üzent nektek

Adnachiel, November hónap és a Nyilas csillagjegy angyala. Hozzátartozik a függetlenség, becsületesség és útmutatás, illetve hatalmában áll irányítani a négy elemet. Elhozta nektek 6 legfontosabb üzenetét, hogy maximális védelemben, sikerben teljen a Novembered, és hogy ki tudd használni a hónap kínálta energiákat céljaid eléréséhez.

Kérd bátran Adnachiel segítségét, ha egy kis bátorságra lenne szükséged, hogy elérd a céljaidat. Segít úttörőt faragni belőled, hogy megvalósíthasd a terveidet és támogat abban, hogy a kezedben tartsd a gyeplőt és te legyél az, aki irányít és nem az, akit mások irányítanak. Hogyha kéred, szeretettel és védelemmel lát el ebben a hónapban, hogy a sötét hatalmak ne juthassanak a közeledbe.
 

Vigyél fényt az életedbe!

A November sokak számára lélekpróbáló, hiszen egyre rövidebbek a nappalok, az emberek feszültebbek és türelmetlenebbek egymással. Nehezükre esik figyelni magukra, feladataikra és egymásra. Éppen ezért olyan fontos, hogy fényt vigyél az életedbe, ami által képes vagy másokéba is vinni! Gondoskodj arról, hogy testileg és lelkileg folyamatosan töltve legyél, különben úrrá lesz rajtad a depresszió, elveszíted az irányítást és kellemetlenségek fognak érni. Ez mind megelőzhető, ha folyamatos örömforrást biztosítasz magadnak és teszel arról, hogy valamiféleképpen pótold a fényt az életedben, akár gyertyák, kandallóban gyújtott tűz vagy fényterápia segítségével.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL