ANGYALISKOLA

5 üzenete van számodra Október Angyalának! -Ideje átvenned őket!

Elérkezett az Október és most már Barbiel uralkodik, aki az őszinteség és a spiritualitás angyala. Ideje átvenned a neked szánt 5 üzenetét, illetve jó tanácsait, bölcsességeit a hónappal kapcsolatban, hogy mire érdemes figyelned, avagy megtenned ahhoz, hogy maximálisan kihasználd az október hónap nyújtotta energiákat!

Temesd el a lelki terheket és a fájdalmat

Nem csak a hibáktól és félelmektől szabadulhatsz meg az előbbi módszer segítségével és az önvizsgálattal, hanem a lelki terhektől és fájdalmaktól is. Mindig követünk el kisebb-nagyobb bűnöket, ezeket most végre leteheted, ha igazán megbántad őket és megbocsátottál magadnak. De a legtökéletesebb az, ha az is megbocsát, aki ellen vétettél. Szabadulj meg a lelki ismeretfurdalástól, a depressziótól, a sötét és negatív gondolatoktól, a problémáktól a hónapban. Kérd Barbielt, hogy mulassza el testi vagy lelki fájdalmaidat még akkor is, ha azok a múltban gyökereznek. Égesd ki magadból egy fekete gyertya segítségével és tisztulj meg.

Vagy rendezz egy kis temetést mindannak a tiszteletére, amitől szeretnél megszabadulni. Minden rossz, régi emléknek, csalódásoknak. És miután megtetted mindezt belül, kezd meg kívülről is a tisztulást. Szabadulj azoktól a tárgyaktól, holmiktól, amik már nem kellenek. Ne félj lomtalanításkor kidobni, ami már nem kell, mert ha csak felhalmozod őket, rossz, halott energiákat fognak sugározni neked. Ezért el is ajándékozhatod azt, amire nincs szükséged. Így be fogod hívni a pozitív változásokat életedbe.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL