ANGYALISKOLA

4 tipp, amivel megismerheted előző életeidet az angyalok segítségével!

Szeretnéd megismerni a múltadat? Mikor, hol és kivel éltél előző életedben? Ne szaladj rögtön hipnoterapeutához vagy más gurukhoz, hanem kérd inkább az angyalok segítségét, akik szívesen visszavezetnek téged a múltba, hogy meglásd mindazt, amire kíváncsi vagy. Íme 4 csodálatos és rendkívül lélekemelő módszer, hogy megismerhesd korábbi életeidet az angyalok segítségével!

Álomutazás

Utazz vissza álmodban az előző életeidbe és éld át újra, mintha csak egy álom lenne. Készülődj lefekvéshez, de mielőtt még befeküdnél az ágyba, gyújts meg egy lila színű gyertyát és fohászkodj Gábriel arkangyalhoz a következőképpen: „Álmok mestere, Titkok Tudója, Előző életek kulcsának Őre, Gábriel arkangyal most hozzád fohászkodom, hogy megnyisd tudatalattim kapuját és vezess át az álmok birodalmán át oda, hol előző életemet újraélhetem. Tárd fel nekem utamat, vezess az elfeledett tudás felé, és adj erős akaratot ahhoz, hogy reggel mindenre pontosan emlékezzek. Emlékezni akarok.”

Ezután fújd el a gyertyát és menj lefeküdni. Ha gondolod az igézetet fel is írhatod egy cetlire, amit a párnád alá tehetsz. Elalvás előtt vizualizáld, hogy megjelenik Gábriel, kézen fog téged és elvezet egy kapuhoz, ami mögött erős fény szivárog ki. Megnyílik előtted ez a kapu és belépsz rajta vele együtt, utána hagyd, hogy a képek, események, megjelenjenek maguktól.

Másnap reggel pedig ne felejts el köszönetet mondani Gábrielnek a közreműködésért.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL