ANGYALISKOLA

4 lépés, hogy letudd az angyalok segítségével karmikus adósságaidat

Szinte mindenkinek vannak karmikus adósságai, kivéve persze az új lelkeknek, de a többség vállát bizony kisebb-nagyobb terhek nyomják már több élet óta. Ezek pedig természetesen kihatnak a jelen életükre, megnehezítve azt. Akadályok, pechsorozatok és sok más formában tudathatja velünk a sors, hogy tartozásunk van. Íme 4 lépés, amellyel az angyalok segítségével letudhatod őket!

1. Tudd meg mik az adósságaid!

Először is, érdemes megtudnod, hogy egyáltalán milyen adósságod van. Kölcsön kértél valamit és nem adtad vissza, - akár szívességet – rosszul bántál valakivel, összetörted a szívét, stb. Uriel, aki hatalommal bír az Akasha Krónika felett, így ismeri minden életedet, segít neked visszautazni azokba a múltakba, ahol karmikus adósságot szedtél magadra.

A gyakorlat:

Készülj fel az előző életbeli utazásra. Ezt meditációs pózban, de fekve is megteheted, bár utóbbinak meg van a kockázata, hogy belealszol. Használj relaxáló hatású füstölőket. Hunyd le a szemedet, lazítsd el a testedet. A lábadtól kezdve egészen a fejtetődig érezd, hogy ellazulsz, miközben felfelé áramlik az energia a harmadik szemedhez. Lassan minden gondolatod, érzésed megszűnik. Amíg ezt végzed, szólítsd meg Uriel arkangyalt: „Uriel, ki az Akasha Krónika őre, minden titkok tudója és előző életek ismerője, vezess engem vissza azon életeimbe, ahol vétettem és most karmikusan szenvedek tőle.”

Ezután visszautazol azokba az életekbe. Az is lehet, hogy mindet megmutatja lehet, hogy csak egyet. Érdemes ezt többször is elvégezni ahhoz, hogy minden adósságodra fény derüljön. Jól figyelj a részletekre és arra, hogy mi történik, mit követsz el és utána érdemes feljegyezned.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL