ANGYALISKOLA

4 jel, hogy életedet titokban a sötét angyalok irányítják

Bizony, nem csak a jóságos angyalok dolgoznak ebben a világban, hanem jelen vannak a gonosz csatlósai is, mint amilyen a sötét angyalok vagy éppen a démonok. Létezik, hogy képesek legyőzni az őrangyalainkat? Semmiképp. De az megeshet, hogy események elindíthatnak egy olyan folyamatot, mikor is akarva-akaratlanul teret adunk nekik életünkben és ezt ki is használ. Íme, 4 jel, amelyből kiderül, hogy a sötét angyalok munkálkodnak életedben!

1. Rossz útra terelnek

Ezt többféleképpen is megtehetik. Kezdve azzal, hogy rávesznek egy olyan döntés meghozatalára, ami szöges ellentétbe ütközik elveiddel, terveiddel, nézeteiddel, egyszóval amit nem szívesen hoznál meg. Mégis olyan mélyre süllyesztenek lelkileg vagy akár a mindennapokban, hogy rávegyenek, meglépd, pedig tudod, hogy kockázatos, de úgy látod, nincs más kiút.
Vagy küldhetnek az életedbe egy olyan személyt, aki befolyásolni fog. Látszólag neked akar jót és erősködik, hogy tedd azt, amit ő, „jó” tanácsokkal halmoz el. Ilyenkor mindig érzik az emberek, hogy valami nem tiszta, és vadul csörög bennük a vészjelző, de mégis hajlamos ezt felülírni és megbízni az illetőben.
Mit tehetsz ezek ellen? Mindig hallhass a belső hangodra, ami jelez neked. Ilyen esetekben mindig megszólal. Kérd az őrangyalod segítségét, hogy mutassa meg a helyes utat. És sose hagyd magad befolyásolni. Végezetül, bármilyen sötétnek is tűnjön egy helyzet, mindig létezik számodra megfelelő kiút.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL