ANGYALISKOLA

4 hatékony módszer, amellyel az angyalok segítségével emelheted meg a rezgésszintedet

Több energiára, sőt, életerőre vágysz, ami a testedet és a lelkedet is a maximumon tartja? Szeretnél spirituális bölcsességre szert tenni? Mit szólnál ahhoz, ha pluszban a csakráid is olyannyira tiszták lennének, hogy könnyebben vonzanád be azt, amit szeretnél és még a harmadik szemed is megnyílna? Ha igazán vágysz egy ilyen fullos csomagra, akkor íme 4 nagyon hatásos módszer arra, hogy az angyalok segítségével emelhesd meg a rezgésszintedet!

Kérd az őrangyalodat este lefekvésnél!

Ismered az őrangyalodat, netán szoros kapcsolatot ápolsz vele? Remek! De ha nem, az sem baj, hiszen az őrangyalod mindig keresi annak a módját, miként segíthetne neked. Nincs más dolgod, mint felkészülni az alvásra. Fürcsi, vacsi, kis tévézés vagy olvasás, majd irány az ágy. Oltsd le a villanyt, de még ne aludj el! Hunyd le a szemedet és mondj el valami ehhez hasonló igézetet, kérést az őrangyalodhoz, minél egyedibb és őszintébb, annál jobb!

„Szeretett, drága őrangyalom X (ha tudod a nevét, szólítsd meg) arra kérlek az este leszálltával, az álmok közelében, hogy emeld meg éjszaka a rezgésszintemet, míg én pihenek. Töltsd fel testemet és lelkemet mennyei életerővel, aknázd ki a bennem nyugvó erőt, hogy spirituálisan még fejlettebb legyek. Hadd ébredek reggel csordultig energiával és legyek erős mindennap!”

Utána köszönd meg neki este és reggel is ébredés után. Ám még mielőtt elaludnál, érezd, ahogy az őrangyalod ott áll vagy ül melletted, megérint téged és elkezd tölteni. Aranyködbe burkol, kellemes melegség áraszt el és hamarosan elalszol…

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL