SZEX, SZERELEM

Társas magány - 10 jel, hogy valójában egyedül vagy, még akkor is, ha kapcsolatban élsz

Találkoztál valakivel, akivel remekül megértitek egymást és szerelembe estél? Ilyenkor természetes, hogy belevágsz egy komoly kapcsolatba. Ám valóban biztos vagy abban, hogy stabil az adott kapcsolat? A valódi kapcsolat ugyanis az intimitásról, kommunikációról, a bizalom meglétéről és a személyes fejlődésről szól.

Ha ezek közül bármelyik nincs meg, akkor jó eséllyel nem vagy működőképes és őszinte kapcsolatban, még akkor sem, ha egyébként van párod. Az alábbi 10 jelet érdemes elolvasnod, hogy megtudd, valódi szerelemben élsz-e, vagy csupán társas magányban.

{KEPGALERIA}

3. A hétvégére tervezett programokat nem egyeztetitek egymással

Amennyiben a partnereddel nem egyezteted a hétvégi programot, és csak akkor hívod el egy filmre, ha éppen a barátaid nem érnek rá, akkor bizony ez nem túl jó jel. Ha egyedül te döntesz abban, hogy hétvégenként mit csináltok, az egyik félnek sem kedvező. Noha a kapcsolatok nem arról szólnak, hogy egymást rövid pórázon tartva állandóan ellenőrizgessétek egymást, ettől még egy őszinte és komoly kapcsolatban nem jellemző az, hogy egy-egy utazást vagy komolyabb társadalmi programot ne egyeztessenek a felek.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL