SZEX, SZERELEM

Társas magány - 10 jel, hogy valójában egyedül vagy, még akkor is, ha kapcsolatban élsz

Találkoztál valakivel, akivel remekül megértitek egymást és szerelembe estél? Ilyenkor természetes, hogy belevágsz egy komoly kapcsolatba. Ám valóban biztos vagy abban, hogy stabil az adott kapcsolat? A valódi kapcsolat ugyanis az intimitásról, kommunikációról, a bizalom meglétéről és a személyes fejlődésről szól.

Ha ezek közül bármelyik nincs meg, akkor jó eséllyel nem vagy működőképes és őszinte kapcsolatban, még akkor sem, ha egyébként van párod. Az alábbi 10 jelet érdemes elolvasnod, hogy megtudd, valódi szerelemben élsz-e, vagy csupán társas magányban.

{KEPGALERIA}

2. Csak könnyed témákról beszélgettek, nem nyíltok meg egymásnak

Az egészséges kapcsolat kulcsa az, hogy örömben és bánatban is együtt legyetek. Mindez magában foglalja azt, hogy erkölcsileg támogatjátok a másikat, segítesz felkészülni a párodnak felkészülni állásinterjúra, vagy ha jelentős műtét előtt áll a párod egyik családtagja, támogatod a szerelmed. Probléma akkor van, ha te, vagy a partnered csak akkor nyílik meg, ha komoly baj van. Amennyiben más esetekben falakat húztok fel egymással szemben, és nem osztjátok meg a gondolataitokat a másikkal, könnyen a kapcsolat végét jelentheti. Ha nem viselkedsz természetesen és csak a szórakozás az, amikor összekovácsolódtok, akkor ez nem őszinte párkapcsolat.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL