PASISZEMMEL

6 női mozdulat, melynek a férfiak képtelenek ellenállni - A pasik avattak be a titokba!

Szerző:
Szabó Anna
Ahhoz, hogy két ember igazán boldog lehessen egymással, beszélniük kell az igényeikről és a vágyaikról, de a problémákat is meg kell osztaniuk. Nem szabad szégyellni azt, amire vágytok, Drága Hölgyeim, ugyanakkor tudnotok kell kompromisszumot is kötni. Már a legelső beszélgetés alkalmával is nagyon fontos lehet sok apró dolog, hiszen ekkor kezd kialakulni a másik fél iránti bizalom.

Létezik olyan kommunikáció tehát, amely nem a szavakról szól, hanem a testbeszéd útján közvetítjük az érzelmeinket. Ilyenek a különböző arckifejezések, gesztusok, egy-egy érintés vagy pillantás akár. Noha a mi dolgunk a hódítás, mégis a nő választ végül. Ám mi a helyzet akkor, ha maga a nő az, aki csábít?

Szerény véleményem az, hogy ha egy nő meg akar szerezni egy férfit, sokféle csábító trükk létezik, amit bevethet. Viszont leginkább a nonverbális kommunikáció az, amely ilyen esetekben hatásos és használatos nálunk, férfiaknál.

Az alábbi 6 női nonverbális kommunikációs viselkedési forma, amelyeket a nők arra használnak, hogy elcsábítsák a kiszemeltet olyan, hogy képtelenek vagyunk ellenállni neki. 


 

 

 

pasiszemmel pasik szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL