SZÓRAKOZÁS

Czanik Balázzsal veszi fel a ritmust a BNF!

Szerző:
Szabó Anna
A tini együttes tagjai már készülnek a rengeteg nyári fellépésre, a naptár máris tele! Nick, Bat és Frank még tart attól, hogy az összes ruhát letépik róluk a csajok.

 

Itt persze nem a rajongókkal van a baj, hanem az izmok méretével. Itt jön a képbe a fitnesz guru, Czanik Balázs, aki elvállalta a csapat jó kondiba hozását.

A srácok heti három alkalommal fitnesz teremben izzadnak, hétfő esténként pedig Balázs ingyenes capoeria aerobik óráján vesznek részt a TF-en, este fél 9-től. „Csak idő kérdése és belejövünk az intenzív sportba és maximális formába hozzuk magunkat!” -mondta a BNF frontembere, Nick.

Balázs szavai szerint a srácok nagyon kitartóak és elszántak, sőt, ahogy az egy együttestől elvárható, igazán hamar felveszik a ritmust.

A Bravo Otto Gála és a VIVA Comet idei szerepőitől persze nem áll távol a sport világa. Bat, a mongol származású tinikedvenc gyerek kora óta focizik és atletizál. „A mozgás, az egészséges életmód, így a sport is nagyon fontos számomra, e nélkül el sem tudnám képzelni az életemet” -tette hozzá BAT.

Nick iskolás korában, 12 éven keresztül szertornázott, így edzője szerint izmai könnyen formába jönnek. Ez nem is fog ártani, hisz az Álomrandi főszereplője szeretne pár kilót magára szedni.

Csollány Szilveszter nyomdokaiban sokszor pörgött a gyűrűn, de végül inkább a zene felé fordult a lányok nagy örömére.

A fitnesz oktató számára a legnagyobb kihívást ezek szerint Frank jelenti, aki -bár ez nem látszik rajta- nem indulna nagy eséllyel egy olimpiai válogatón: eddig maximum a gitárt emelgette, nem a súlyvasakat.

További részletekért katt ide! »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL